tirsdag den 1. marts 2011

LG Optimus 2X tulossa Eurooppaan maaliskuussa hieman suunniteltua myöhemmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/lg-optimus-2x-coming-to-europe-in-march-a-little-later-than-pla/:


Euroopan dual-core -fanit olivat luvanneet korjata jo vuonna tammikuu LG, mutta korealainen yritys lähetysaikataulua ilmeisesti liukastui pikkuisen kuten olemme tänään hinnoittelu hyvästi sen kuukauden helmikuuta. Hyvä uutinen on, että LG varmasti, täysin rehellisesti julkaisemme sen Optimus 2X "Key Euroopan markkinoilla", tämän vuoden maaliskuussa. Se tulee aluksen Froyo aluksella, mutta piparkakku päivitys on nimenomaan luvannut, jonka pitäisi lievittää pelkoja, että se jää hyvin voimakas, mutta vanhentunut pala laitteisto. Viime kerralla me katsoimme, Amazonin Saksan sivuliike oli hinnoiteltu tämän luurin, jota kutsutaan Optimus Speed in Deutschland, hieman alle 500 €, joka kuulostaa suunnilleen oikealta sen lopulta auki hinta.

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 2X tulossa Eurooppaan maaliskuussa hieman suunniteltua myöhemmin


LG Optimus 2X tulossa Eurooppaan maaliskuussa hieman myöhemmin kuin oli tarkoitus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 21:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar