mandag den 17. oktober 2011

Sony Katsotaan hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkkansa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​kehotan kulunut. Miksi? Koska paitsi on vuotanut tietoja (joka ei ole vielä tiedossa, jos todellinen) mahdollisista koot tulevat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24-tuumainen NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40-tuumainen NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös mieli sanoa, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Google TV olisi vieläkin kalliimpi (300 dollaria) ja 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sonyn oma ihmisiä heidän luetteloomme.


Amazon ohittaminen Publishers allekirjoittamalla Tekijät Suoraan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YYIF6wAaabw/amazon-bypassing-publishers-by-signing-authors-directly:

Hugh Pickens kirjoittaa "David Streitfeld raportoi, että Amazon on aggressiivisesti kosinta Suosituimmat kirjoittajat, kalvaa kimpussa palvelut kustantajat, kriitikot ja käytettävät aineet tarjota." Jokaisella pelkää Amazon, "sanoo Richard Curtis, pitkäaikainen agentti, joka on myös e-kirjana kustantaja. "ainoa todella tarpeen ihmisten julkaisuprosessi nyt ovat kirjailija ja lukija," lisää Russell Grandinetti, yksi Amazon ylimmän johdon. "Jokainen, joka seisoo näiden kahden on sekä riski että mahdollisuus." Mutta kustantajat taistelevat takaisin kirjailijoita, jotka julkaisevat kanssa Amazon. Vuonna 2010 Kiana Davenport allekirjoitettu jako Penguin varten Kiinan Soldier tytär, Civil War rakkaustarina, ja sai 20.000 dollari etukäteen. Sillä välin Davenport pakattu useita palkittuja lyhyt tarinoita hän oli kirjoittanut 20 vuotta sitten ja pakataan ne e-kirja, Cannibal Nights, saatavilla Amazon. Kun Penguin selville, se meni "ballistinen" syyttäen häntä rikkoa hänen sopimussuhteen lupaus välttää kilpailun peruuttaminen romaaninsa, ja Aloitettuaan Davenport palauttaa hänelle etukäteen. Davenport tietää hänen rikollisuus: "Sleeping vihollisen kanssa? Ehkä. mutta nyt tiedän kuka vihollinen on. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






William Shatner vastauksia, vuonna 826 Words

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LnVXBJUXlEg/william-shatner-answers-in-826-words:

Kysyit William Shatner kysymyksiä, ja Shatner vastasi. Se ei ole ensimmäinen kerta, hän vastasi kysymyksiin ja Slashdot (joka oli vuonna 2002), mutta Shatner on antanut vähän enemmän tietoa tällä kertaa siitä, mitä tekee 80-vuotias näyttelijä-kirjailija-urheilija-isä-elokuvantekijä rasti niin nopeasti kuin koskaan. Oliko hän mainita, että hänellä on yhden miehen show avaamassa? Ja uusi albumi? Huom: Yleensä Shatner, hän on myös päättänyt olla välittämättä (tai ylittää) tavallista Slashdot haastattelun rakennetta, ja kirjoitettu hänen vastauksensa hänen oma tyyli, ja siksi muoto näyttää hieman erilainen kuin suurin osa haastatteluista. Kiitos, Bill. (Lue hänen vastauksistaan.)


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Aikavyöhyketietokannan on uusia kotiin Oikeusjuttu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/easIjGvgMwE/time-zone-database-has-new-home-after-lawsuit:

networkBoy kirjoittaa "ICANN on ottanut taloudenhoito aikavyöhyketietokannan jälkeen alkuperäisen operaattorit haastanut tekijänoikeusloukkauksesta astrologia ohjelmistoyritys, sanomaan, että he" hoitaa kaikki oikeudelliset asiat sellaisina kuin ne ilmenevät ". Valitse artikkeli:" Ilman tätä tietokantaa ja toiset pitävät siitä, tietokoneita olisi näyttö Greenwich Mean Time, tai aikaa Lontoossa, kun se ei ole kesäaikaa. Ihmiset täytyisi manuaalisesti laskea paikallista aikaa, kun he palaverien tai varata lentoja. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Web Design yhteisön Treehouse korottaa $ 600K Vuodesta Reid Hoffman, Kevin Rose, ym.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/d2kK0oFKR8Q/:

Screen Shot 2011-10-17 at 2.56.25 AM

Muste on nyt kuivua aikavälin arkkia allekirjoittama web-design koulutus käynnistyksen Treehouse . Vaikuttavasti ne termi levyt sisältävät nimikirjoituksia ja Kevin Rose , Reid Hoffman , David Sze , Josh Elman ( Greylock Discovery Fund ), Chamath Palihapitiya ( Sosiaalinen + Capital kumppanuus ) ja Mark Suster ( GRP Partners ).


Treehouse käyttää lyhyitä videoita, tietokilpailuja ja merkit, joiden avulla tilaajat oppia web-suunnittelusta, kehittämisestä ja IOS kehitystä. Palvelu on kahden kerroksen kello 29 dollaria ja 49 dollaria dollaria kuukaudessa ja Treehouse on jo allekirjoitettu blue chip asiakkaita kuten Estée Lauder ja Disney käyttää sen tavarat.


"Tavoitteenamme on auttaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, joilla ei ole varaa muodollista koulutusta, saada koulutusta web-suunnittelun, kehittämisen ja iOS", kertoo perustaja Ryan Carson. "Tämä auttaa heitä saamaan heidän Unelma-ammatti tai käynnistää omien www-liiketoiminnassa. Mielestäni voisimme olla suuri positiivinen vaikutus talouteen ja työmarkkinoille. "


Carson sanoo, että yhtiö on jo kannattavaa, ja vain päättänyt nostaa rahoitusta, koska se halusi joukkueen rockstar liittolaisia ​​auttamaan sitä päästäkseen seuraavalle tasolle. Hän suunnittelee käyttämisestä rahoitusta laajentaa Treehouse entisestään ja "Take tuote seuraavalle tasolle."









Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic myös halua jäädä taakse ja on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia muotia tällä hetkellä, 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus mukaan valmistajan nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Voiko kuumin paprikan Maailman tappaa sinut?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UU1zAaVm6yE/can-the-hottest-peppers-in-the-world-kill-you:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "Katharine Gammon kirjoittaa, että viime viikolla, Kismot intialainen ravintola Edinburghissa, Skotlannissa, järjestetään kilpailu syödä extra-hot Kismot Killer curry ja useita ambulansseja kutsuttiin jälkeen joitakin kilpailukykyisiä syövillä oli jäljellä kiemurtele lattialla tuskissaan, oksentelu ja pyörtyminen. Paul Bosland professori puutarhatalouden at New Mexico State University ja johtaja Chile Pepper Institute kertoo, että chili voi todellakin aiheuttaa kuoleman - mutta useimpien ihmisten elinten olisi horjua kauan ennen kuin he pääsivät tältä osin. "Teoreettisesti , joku voisi syödä tarpeeksi todella kuuma Chiles tappaa sinut ", sanoo Bosland lisää, että tutkimukseen vuonna 1980 laskettiin, että kolme kiloa kuumin paprikat maailmassa - jotain Bhut Jolokia - syödään kaikki kerralla voisi tappaa 150-kiloisen henkilö. Chili Peppers aiheuttaa syöjä n sisukset voidaan kiihdyttää aktivoimalla sympaattista hermostoa - mikä auttaa hallitsemaan useimmat kehon sisäelimissä - uhrata enemmän energiaa, joten elimistö polttaa enemmän kaloreita kun samaa ruokaa syödään kanssa chili. Mutta kudoksen tulehdus voisi selittää, miksi kilpailijaa Killer Curry kilpailuun sanoivat tuntui moottorisahat olivat repeytymisen kautta niiden sisukset. Mitä kilpailuun, ravintolan omistaja Abdul Ali myönsi tulinen ruokalaji voi olla liian mausteista jälkeen Scottish Ambulance Service varoitti häntä uudelleen hänen tapahtuma. "Mielestäni me sävy se alas, mutta me ehdottomasti tehdä ensi vuonna. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






RIM tarjoaa ilmaisen Apps jälkeen sähkökatkos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lTPyMF8muW8/rim-offers-free-apps-following-outage:

wiredmikey kirjoittaa "jälkeen sarjan seisokkien viime viikolla, että vaikuttaa BlackBerry-käyttäjät ympäri sana kolmen päivän aikana, RIM on esittänyt suunnitelmansa" tee hyvää "ja tapahtumista että turhautuneet miljoonia käyttäjiä, jotka Hakattu mobiiliteknologiaa tarjoaja. Research In Motion tänään sanoi, että se tarjoaa valikoiman Premium-sovellusten arvo on yli US $ 100 ilmaiseksi tilaajien kuin "ilmaisun arvostusta kärsivällisyydestä aikana viime palvelun häiriöitä." Yhtiö ilmoitti myös, että sen yritysasiakkaat tarjotaan myös yhden kuukauden ilmainen tekninen tuki. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Verizon n "Can You Hear Me Now" Fleet Testing 4G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z4enFwbPgk8/verizons-can-you-hear-me-now-fleet-testing-4g:

itwbennett kirjoittaa "sivussa CTIA-messuilla San Diego viime viikolla, Verizon osoitti pois yksi sen Testiajoneuvojen, Chevy Tahoe varustettu erilaisia ​​puhelimia ja mobiilidatan laitteet. laitteiden avulla puhe ja data puhelut langattomasti ja on kytketty jopa testauslaitteet takana kuorma. harjoittaja on noin 100 tällaista ajoneuvoa ympäri USA, ja testaajat ajaa noin miljoona mailia (1600000 km) vuodessa samalla kun se käy jatkuvaa verkon testit, sanoi Tom Badger, johtaja verkon suorituskykyä. Yksi asia Verizon ei käytä: tunnettu lause sen tv-mainokset. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/microsoft-reveals-data-explorer-tool-gets-into-the-sorbet-busin/:


Redmond taloa melkoisesti hieman joukkueet beavering päässä omituinen hankkeita ja yksi niistä on juuri mennyt yleisölle sen uusin luomus. Se on nimeltään "Data Explorer", joka ehkä ei ole ihanteellinen koodinimi koska siinä kuvataan tarkasti, mitä yritys keskittynyt palvelu ei. Sen sijaan manuaalisesti etsiminen ja kopiointi tiedot raportin tiedot Explorer vetää tietoja SQL-tietokantoihin, laskentataulukoita ja muut "random lähteistä", jotka voivat olla merkityksellisiä, ja sitten yrittää "tyhjentää se, muuttaa sitä, yhdistää sen yhteen ja julkaista sen ulos "kuin yhtenäinen raportti. Saat lisätietoja ja ilmoittautua beta lähde linkkiä tai valitsemalla ohi tauko katsella Microsoft exec demo työkalu käyttäen reaalimaailman tapaustutkimus - löysimme sen hieman tiheä, mutta et ole hätää kunhan muistat, että lapset rakastavat jäädytetty jogurtti.

Jatka lukemista Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video)


Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 10:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Hollantilainen tuomioistuin hylkää Samsung patenttivaatimuksia vastaan ​​Apple

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vjbFafUNqDQ/dutch-court-rejects-samsung-patent-claims-against-apple:

vihainen tapiiri kirjoittaa "tuomari käräjäoikeudessa Haagin on hylännyt väitteet, että Samsung oli tehnyt vastaan ​​Apple koskevat neljä patenttia. Samsung halusi Apple maksaa lisensoinnin patentit kyseessä, ja tuomioistuin antaa määräyksen, jolla kielletään tuonnin ja myynnin Applen iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2, sekä tulevista tuotteista, kunnes lisenssiehtoja ovat paikoillaan. Mutta jälkimmäinen ei tapahdu tässä vaiheessa. tuomio tuli samalla viikolla, että Australian tuomioistuin estetty myynti Samsungin Galaxy tab 10.1. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:


Minne kaikki split-näppäimistö puhelimet mennyt? Se on ollut noin seitsemän vuotta sitten päivän Nokia 6820 , viestilaite kanssa innovatiivinen form factor, mutta kuulokkeiden kanssa samanlainen muotti on tullut äärimmäisiä harvinaisuuksia markkinoilla - jos he edes tekevät sen markkinoille lainkaan (muista MotoSplit ?). LG: n toivoen saada vähän jauhettua tällä alalla virallisesti ilmoittaa DoublePlay , ainutlaatuinen Android 2.3 luurin dual kosketusnäyttö ja split QWERTY. Tässä SCOOP: DoublePlay n virtansa 1GHz Qualcomm Snapdragon CPU ja tarjoaa 5MP selkä menosuuntaan kamera pystyy ottamaan talteen 720p HD videota. Kun se saa kuitenkin mielenkiintoista, on DoublePlay n suunnittelu - se käyttää 3,5-tuuman näyttö päälle, liukuvat ulos paljastaa 2 tuuman sisäinen näyttö alumiinifoliota väliin molemmat puoliskot näppäimistö. Kuten on käynyt ilmi, molempia näyttöjä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä toistensa kanssa, riippuen tarpeisiin. Ei hinnoittelusta tai saatavuudesta oli nimenomaan ilmoittanut, mutta paininjalan näyttää samaan aikaan 2011 National Tekstitystä Championship alussa 26 lokakuu, niin puhelin todennäköisesti aloittaa samoihin aikoihin. Ehkä meillä on laite täällä, että tulee olemaan legenda toiset seitsemän vuotta?

Jatka lukemista LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö


LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 01:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PRNewswire | Lähetä | Kommentit

Pi Tietokonetomografia To 10 triljoonaa numerot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1QVJUZRS3WA/pi-computed-to-10-trillion-digits:

Nimetön lukija kirjoittaa "japanilaisten ohjelmoija joka kulkee kahvan JA0HXV ilmoitti, että hän on laskenut Pi on 10000000000000 numeroa. Tämä katkaisee Edellinen maailmanennätys 5000000000000 numeroa. Computation alkoi lokakuussa 2010 ja päättyi eilen toistuvassa kiintolevy ongelmia , hän sanoi. Yksityiskohdat Englanti eivät ole täysin vielä saatavilla, mutta japanilainen sivu antaa lisätietoja. JA0HXV on ollut laskennan ennätykset Pi aiemmin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.