mandag den 17. oktober 2011

LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/lg-doubleplay-makes-its-official-intro-on-t-mobile-offers-dual/:


Minne kaikki split-näppäimistö puhelimet mennyt? Se on ollut noin seitsemän vuotta sitten päivän Nokia 6820 , viestilaite kanssa innovatiivinen form factor, mutta kuulokkeiden kanssa samanlainen muotti on tullut äärimmäisiä harvinaisuuksia markkinoilla - jos he edes tekevät sen markkinoille lainkaan (muista MotoSplit ?). LG: n toivoen saada vähän jauhettua tällä alalla virallisesti ilmoittaa DoublePlay , ainutlaatuinen Android 2.3 luurin dual kosketusnäyttö ja split QWERTY. Tässä SCOOP: DoublePlay n virtansa 1GHz Qualcomm Snapdragon CPU ja tarjoaa 5MP selkä menosuuntaan kamera pystyy ottamaan talteen 720p HD videota. Kun se saa kuitenkin mielenkiintoista, on DoublePlay n suunnittelu - se käyttää 3,5-tuuman näyttö päälle, liukuvat ulos paljastaa 2 tuuman sisäinen näyttö alumiinifoliota väliin molemmat puoliskot näppäimistö. Kuten on käynyt ilmi, molempia näyttöjä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä toistensa kanssa, riippuen tarpeisiin. Ei hinnoittelusta tai saatavuudesta oli nimenomaan ilmoittanut, mutta paininjalan näyttää samaan aikaan 2011 National Tekstitystä Championship alussa 26 lokakuu, niin puhelin todennäköisesti aloittaa samoihin aikoihin. Ehkä meillä on laite täällä, että tulee olemaan legenda toiset seitsemän vuotta?

Jatka lukemista LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö


LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 01:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PRNewswire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar