mandag den 17. oktober 2011

GameCube-vapaa Wii virkistää suuntaa Pohjois-Amerikkaan, kilpailee monipuolisempi edeltäjänsä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/16/gamecube-free-wii-refresh-heads-to-north-america-competes-with/:


Yleensä kun laitteisto päivittyy akseleita merkittävä ominaisuus, se saa vertailukelpoista hintojen alenemisen. Ei Nintendon vipattaa tähti kuitenkin - GameCube-vapaata Wii virkistää olemme nähneet mainostettu Euroopassa on menossa Pohjois Amerikassa samaan hintaan kuin sen alaspäin yhteensopiva kin. 150 dollaria sinut musta konsoli suunniteltu makaamaan kyljelleen ja virtaviivainen pelata vain Wii ohjelmisto, Super Mario Galaxy soundtrack ja kopio New Super Mario Bros Wii. Ihan hyvä, paitsi että Nintendon lehdistötiedote (josta ll löytää tauon jälkeen) lupaa myös, että nykyiset Wii nippu tulee jäämään, pakkaus Mario Kart Wii, Wii Wheel, taaksepäin yhteensopivuus Gamecube pelejä ja aivan sama 150 dollaria hintalappu kuin alennettu uudelleensuunnittelun. Merkitse joulun toivelista huolellisesti ihmiset, tämä on doozy.

Jatka lukemista Gamecube-ilmaiseksi Wii virkistää suuntaa Pohjois-Amerikan, kilpailee monipuolisempia edeltäjänsä


GameCube-vapaa Wii virkistää suuntaa Pohjois-Amerikkaan, kilpailee monipuolisempia edeltäjä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 lokakuu 2011 23:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar