lørdag den 5. februar 2011

Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
New Yorkin Metropolitan Transit Authority käynnisti ohjelman muutama kuukausi sitten, että tarjottu linja ratsastajat jonkin reaaliaikaisen seurannan tietoja, mutta se on nyt laajentunut asioita kokonaan uuden ohjelman B63 reitillä Brooklyn. Tämä palvelu on tällä hetkellä pääsee mobiili-friendly verkkosivuilla tai tekstiviestillä, ja älypuhelinten käyttäjät voivat myös skannata yksinkertaisesti snap kuvan viivakoodi (oletettavasti QR code ) on bussipysäkki välittömästi lähtöselvityksen sijainnin seuraavien viiden linja että saapuu pysäkille. Mitä enemmän, toisin kuin edellisessä ohjelmassa, tämä uusi järjestelmä perustuu avoimen lähdekoodin alustaa kehitetään avulla OpenPlans ja MTA on todella rohkaisevaa kehittäjien kaivaa API ja kehittävät omia ratkaisujaan - jotka varmasti saavat kiinnostavaa kuin Ohjelma on laajentunut koko kaupungin (Staten Island linja on seuraavana vuorossa). Pään ohi tauon MTA: n lehdistötiedote, ja osuma alla olevaa linkkiä kokeilla palvelua suoraan selaimessasi.

Jatka käsittelyssä Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään

Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 12:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mass Transit | lähde MTA BusTime , OpenPlans | Lähetä | Kommentit

Lähes 100000 P2P-käyttäjät Sued viime vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2cN6ei4uc0I/Nearly-100000-P2P-Users-Sued-In-the-Past-Year:
Anonyymi lukija kirjoittaa "vyöry tekijänoikeusrikkomuksesta oikeusjuttuja Yhdysvalloissa, pääasiassa vastaan BitTorrent käyttäjät ovat osumassa kyseenalainen virstanpylväs. Yhteensä 99924 vastaajat ovat haastaa viimeisten 12 kuukauden aikana, ja uusia tapauksia on jätetty vauhdilla. Adult yrityksiä erityisesti ovat ottaneet kannattavaa maksaa-up-tai-muu järjestelmä, jossa kymmeniä miljoonia dollareita vaakalaudalla. " Vaikka, kuten muut lukijat huomauttaa, että tuomarien ja kaapeliyhtiöt ovat väsyä loputon haasteita on P2P porno tapauksissa.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nokia kuulemma suunnittelu "organisatorisia muutoksia, matkapuhelimiin exec on out

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Näyttää Capital Markets Day on muotoutumassa varsin barnburner Nokia. Vanavedessä uutinen, että Microsoft ja Nokia saattaa olla jonkinlainen seisaus teoksissa, Saksa viikoittain Wirtschaftswoche ilmoittaa, että äskettäin nimitetty toimitusjohtaja Stephen Elop on hinnoittelu hyvästi useita korkea-arvoisia virkamiehiä. Vedoten yhtiön lähteistä "kirjan mukaan Mary T. McDowell , iso pamppu ja matkapuhelimia yksikkö sekä Niklas Savander, johtaja Markets-yksikössä voisi olla out. Lisäksi Kai Öistämö (Chief Development Officer) ja Tero Ojanperä, johtaja vastaa palveluista ja mobiiliratkaisut saadaan myös nauttia niiden lopullinen viikonloppuisin Nokian työntekijää. Se on kaikki osa monumentaalinen strategian muutos, ja jos se kaikki astiat pois, niin sitten on Elop ensimmäinen suuri liikkua koska haltuunotto toimitusjohtajana viime syyskuussa . Tietenkin, Anssi Vanjoki enemmän tai vähemmän lähti omasta tahdostaan , ja yhtiö on olennaisesti askelin juurikaan mitään muutosta vuodesta. Olemme kertoneet, että Nokia on palkannut headhunters partiolainen alkuun ihmisiä täyttämään sanoi paikkaa, mutta on vaikea sanoa, miksi Elop mielestä uudet aivot tarvitaan. Tässä toivoen se alkaa jotain ... kilpailukykyinen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Nokia kuulemma suunnittelu "organisatorisia muutoksia, matkapuhelimiin exec on out alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Nokia Blog | lähde Wirtschaftswoche | Lähetä | Kommentit

ACLU: n Mobile Tietosuoja Developer Challenge

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/McpzsoSONMs/ACLUs-Mobile-Privacy-Developer-Challenge:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Yksityisyys ryhmät ilmoittivat Mobile yksityisyyden kehittäjä haaste eilen. Kilpailu, kehittyä Privacy, haasteita Mobile App kehittäjille mahdollisuuden luoda työkaluja, joiden avulla tavalliset mobiililaitteiden käyttäjille ymmärtää ja suojella heidän yksityisyyttään. Se sponsoroi ACLU Pohjois Kaliforniassa ACLU Washington, ja Tor Project avustuksella Ontarion ja yksityisyys kansliatoimikunta. Submission määräaika on 31 toukokuu 2011. Voittaja julkistetaan elokuussa 2011 tapahtumassa Las Vegasissa, samaan aikaan DEFCON ja Black Hat turvallisuus konferensseissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sputnik Moment tai ei, tiede Messut ovat jääneet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pRs1EjQqx40/Sputnik-Moment-Or-No-Science-Fairs-Are-Lagging:
Anonyymi lukija kirjoittaa "NY Times on käynnissä tarina vastaus jostain lukion luonnontieteiden opettajille Obaman State of the Union-osoitteen. On mukavaa, että hän haluaa juhlia tieteen reilun voittajia, he sanovat, mutta hänen pakkomielle standardoituja matematiikan ja käsittelyssä testitulosten tarkoittaa heillä ei ole aikaa opettaa perusteet miten tehdä tiedettä. "Minulla on niin paljon valtion standardit minun täytyy opettaa käsitteen suhteen, se vie aikaa pois, mikä on mielestäni erittäin arvokas, joka on ne tiedustella maailman ", sanoi yksi opettaja."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Archos 70C väri e-lukija nyt Facebookiin ennakkoon yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/archos-70c-color-e-reader-now-up-for-pre-order-stateside/:
Mitä saat, kun ylität Atlantin valtameren Archos 70B väri e-lukija ? Aakkosellinen muutos yhteen paikkaan, se tuntuu. Android 2.1-virran kirja korvaa se 7-tuumainen 800 x 480 TFT-näyttö on piipahti jopa valmiiksi määräyksen JR.com. Ei kuvaa (vaikka oletamme se on aika paljon samaa kuin 70B), 149,99 dollaria hintalappu, ja mitään lopullista julkaisupäivää. Resistiivinen kosketusnäyttö, 600MHz CPU, 4 Gt tallennustilaa, WiFi, SD-korttipaikka, ja 10 tunnin kytkemättömät elinehto. Paljon halvempaa kuin Nook Color , mutta on edelleen houkutteleva joukossa jopa makeampi kilpailu ? Se on sinun.

Archos 70C väri e-lukija nyt Facebookiin ennakkoon yhdysvalloissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 08:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink EBook Reader-blogi | lähde JR.com | Lähetä | Kommentit

Sarah Palin Pyrkii tavaramerkki Her Name

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HICFjd-9t98/Sarah-Palin-Seeks-To-Trademark-Her-Name:
Hugh Pickens kirjoittaa "LA Times kertoo, että entinen Alaskan kuvernööri ja 2008 republikaanien varapresidenttiehdokas ehdokas Sarah Palin on jättänyt paperityötä US Patent and Trademark Office marraskuussa tavaramerkki hänen nimeään. Ilmestyneelle alkuperäisen hakemuksen, Palin luetellut käyttö tavaramerkki esittelevän verkkosivuston tietoja poliittisista kysymyksistä sekä koulutus-ja viihdepalvelut, kuten motivoiva puhuu politiikan, kulttuurin, liike-elämän ja arvot. Oikeudelliset asiantuntijat sanovat, että on melko harvinaista, että poliitikot virallisesti tavaramerkki niiden nimet, koska ne eivät yleensä ole yhteydessä kaupallisesti arvokkaita tuotteita tai palveluja ja että trademarking nimi on yleisempää julkkiksia aloilla viihteen, muodin tai urheilu. "Sarah on joku, joka on nyt pois hallituksesta ja muuta toimintaa, erityisesti puheita ... ja se näyttää kuten hän etsii suojaa hänen nimensä tällaista toimintaa ", sanoo asianajaja Claudia Ray."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

UK-tiedostonjako-Lakimiehet ACS: Law lapun luukulle Ennen tuomioistuimen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vX87RmIO5s/UK-File-Sharing-Lawyers-ACSLaw-Shut-Up-Shop-Ahead-of-Court:
nk497 kirjoittaa "Kiistelty yrityksen juridinen ACS lain ja sen ainoa tiedostojenjako-client Media CAT on sulkenut yrityksiä päivää ennen tuomion johtuu tapauksessa ne saattoivat Yhdistyneen kuningaskunnan patenttiviraston tuomioistuin. ACS laki on surullisen lähettämällä väitettyjä laittomasta tiedostojen jakajista, maksuunpanoa ja uhkaava riita. nyt, että ACS on asian tuomarin, se yrittää pudottaa tapauksissa ja on nyt täysin sulkenut ovensa. Vastaajien asianajajat yrittävät pitää asian käynnissä, jotta voi vaatia takaisin kustannukset. " Tämä kuulostaa aivan linjassa muiden viimeaikaisten ACS tapahtumia, saamasta nuhteli jonka tuomari on luetteloida ISP, ja jopa jarruttavan tiedostojenjako-tapauksissa itse.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Viacom Sulkee MTV Games

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0YQ9NzjUeZE/Viacom-Closes-MTV-Games:
eldavojohn kirjoittaa "Escapist ilmoittaa, että MTV Games jako Viacom on suljettu. jälkeen myymällä Harmonix on väitetty vastaa yhden Red Lobster Lahjakortti käy ilmi, että Viacomin alue tunnetaan MTV Games on vähän vasemmalle sen lautaselle . Siellä on joitakin riitelystä yli jääneet suorituskykyyn perustuvia maksuja, ja MTV Games ei saanut julkaista käsitellä kaikkia Rock Band-pelejä Eurooppaan - joka näytti olevan viimeinen naula arkkuun heille. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


iTunes gifting grifter puhdistaminen British pankkitileille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Tammikuun 25. Register raportoi, että yksi epäonninen kaveri näki pankkitilille tyhjennetään läpi useita iTunes kuukausittain lahja ostoksia lähetti tuntematon Hotmail-tilin. Hän sai tiedon varkaus sähköpostia Apple sanoen hänen lahjaostos oli vahvistettu, mutta valitettavasti hän oli jo ryhdytty punnan 1000. Se on ollut yli viikon, koska tarina ilmestyi, mutta osuus edelleen kaadetaan Apple asiakastuki foorumi, kaikuvat syytökset rekisteriin - ja poika ovat ihmiset hulluja. Ilmeisesti asiakkaat etsivät Applen apua saanut nokare vastausta, joka kuulostaa hirveän tuttu : perua luottokortti ja raportin maksuista pankkiin. Olemme vielä kuulla, että näin tapahtuu muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta olemme silti kiinnostunut näkemään, miten suuri iTunes heist ravistelee pois. Jos epäilyttäviä Hotmail-tilin imee sinut kuivana, haluamme kaikki lajiteltu tiedot.

iTunes gifting grifter puhdistaminen British pankkitilejä perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 06:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde Applen | Lähetä | Kommentit

Mozilla julkisti Game Kilpailuvoittajat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IJZSw_waQts/Mozilla-Announces-Game-On-Competition-Winners:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Mozilla on julkistanut voittajat pelin kilpailu, kilpailu pyritään kannustamaan pelien perusteella web-teknologioihin. Erilaisissa kilpailu luokkien Far 7 voitti parhaan teknologian, Sketchout voitti parhaan Estetiikka, Favimon voitti omaperäisimpiä , Websnooker voitti Eniten kiillotettu, ja Robots Are People Too oli hauskin. Z-Type voitti yhteisön Choice luokka ja Marble Run voitti Best Web-Iness ja Best Yleinen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Alienware M11x alkaen vain 599 dollaria, mutta ei kauan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/alienware-m11x-starting-at-just-599-but-not-for-long/:
Alienware M11x ei koskaan törkeästi hinnoiteltu - ainakaan verrattuna Dellin Adamo XPS - mutta siellä on vain jotain kaunista salainen alle että maaginen 600 dollaria merkki. Oikeus ympäri vuoden kuluttua se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön, maailman vahvin ultraportable on kumara vain 599 dollaria ja oletetaan vaivaa siivota varaston. Dell ei epäröidä tämä on "rajoitettu määrä myynnissä", jossa perustason malli urheilu 2GB DDR3-800-muistia, 64-bittinen Windows 7 Home Premium, 160GB 5400 RPM kovalevy, overclockable 1,3 GHz Core 2 Duo SU7300 , 11.6-tuumainen WLED paneeli (1366 x 768), 1,3 megapikselin kamera, integroitu 10/100 verkkokortti ja 1GB NVIDIA GeForce GT 335M GPU. Luonnollisesti Sandy Bridge-mallit maksaa enemmän, mutta jos olet kosher ostoon eilisen paras, että lähde linkki jossa sinun pään, STAT.

[Kiitos, Benson]

Alienware M11x alkaen vain 599 dollaria, mutta ei kauan perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Alienware | Lähetä | Kommentit