tirsdag den 8. november 2011

Kuva-analyysi ja todentaminen Track Kuvia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0caArWUmp7M/image-analysis-and-verification-to-track-pictures:




kodiaktau kirjoittaa "tietojenkäsittelytieteessä Landon Cox ja opiskelijoiden Duken yliopistossa työskentelevät yhdessä tutkijoiden kanssa Microsoft ja Technicolor tutkimus suunnitella ja kehittää kuva-analyysi työkaluja tunnistamaan muutoksia kuvia ja videoita. teknologian, nimeltään YouProve, vertaa alkuperäisiä kuvia luoda luottaa varmenteen, jota voidaan verrata johdannainen valokuvia ja tuottaa lämpöä kartta muuttuu (PDF) välillä. Tämä voi olla erityisen tärkeää, kun tarkastellaan suuria määriä väkeä peräisin sisältöä, onko kuva luvattoman on tapahtunut. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Teslan Rakenna Rapid-Charging Station Vuosina LA ja SF

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rcrV_5SXbDA/tesla-to-build-a-rapid-charging-station-between-la-and-sf:




thecarchik kirjoittaa "aiemmin tänä vuonna julkaistiin virallisesti 2012 Model S Sedan, myski sanoi, että Tesla suunnitteli asentamisesta erittäin nopeat latausasemaa pitkin suurten valtimoiden valtaväylien kuten I-5 Kanadan ja Meksikon, mutta kieltäytyi antamasta yksityiskohtia . Mutta virallista Tesla tulos soittaa viime viikolla, myski päästää käsistään, jossa ensimmäinen näistä erittäin nopeat latausasemaa olisivat: jossain välillä San Francisco ja Los Angeles. Vaikka lyhintä reittiä, matkan kahden kaupungin välillä on lähes 400 mailia, eli tasavälinen Ahdin olisi mitään hyötyä omistajille Model S sedaneita pienemmillä 160 tai 230 mailin akku. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Windows OS tulossa Mainframe

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AAnTRFjag80/windows-os-coming-to-the-mainframe:




msmoriarty kirjoittaa "jatkotoimena toukokuussa ilmoituksen, IBM on nyt vahvistanut, että joulukuussa 16 On tukee Microsoft Windows zEnterprise kautta zBX komponentti."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


DARPA Etsii Input turvaamiseen Networks Against Hyökkääjät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/47bpsCUEgq0/darpa-seeks-input-on-securing-networks-against-attackers:




Hessin kirjoittaa kanssa artikkelin Wired noin ongelmista Yhdysvaltain hallituksen verkoissa yhä vihamielisessä maailmassa. Valitse artikkeli: "Pentagonin pitkälle tutkimusta viraston ja sen upouusi sotilaallisen komennon kyberavaruudessa on tunnustus tehdä. He eivät todellakaan tiedä, miten pitää USA: n armeijan verkkoihin varma. Ja he haluavat tietää: Voisitko auttaa heitä ulos? DARPA koolle "cyber kollokvio 'at Swank Northern Virginia Hotel maanantaina niin sanottua" rehellisen keskustelun "noin jatkuvasti haavoittuvuuksia sisällä puolustusministeriön tietoverkoissa. Pentagon ei voi puolustaa näitä verkostoja omasta, Virasto myönsi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Canonical saa hieman tarkemmin siitä, mitä luvassa Ubuntu 12.04 LTS

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/08/canonical-gets-a-little-more-precise-about-whats-in-store-for-u/:

Ubuntu 12.04 LTS

Katso, koodinimet ovat kaikki hyviä ja dandy, mutta haluamme liha - Haluamme tietää tarkalleen, mitä Tarkka Pangolin on varastossa. Yksityiskohtiin ovat yhä hieman vaikea saada, mutta oli muutamia makupaloja ulos Ubuntu Developer Summit. Yhden, Canonical on päättänyt kolahtaa koko ISO vuodesta 700MB ja 750MB. Tämä ei ehkä tunnu valtava käsitellä, mutta se tarkoittaa, CD: t ovat pois ja muistitikkujen tai DVD in asentaa. Yhtiö harkitsee myös käyttää Ubuntu One tilejä kirjautumalla työpöydälle, jolloin voit nopeasti synkronoida asetukset ja tiedostot tahansa Ubuntu koneella - ei toisin Googlen Chrome OS . Lisäksi on olemassa muutamia ohjelmistoja muutoksia tulee. Software Center on saada joitakin vakavia optimointi nopeuttaa käynnistää ja parempaa suorituskykyä, kun taas Rhythmbox palaako kertaiseksi jälkeen karkotetaan Banshee vuonna 11.04. Löydät vielä lisätietoja Ubuntu 12.04 lähteellä linkkiä.

Canonical saa hieman tarkemmin siitä, mitä luvassa Ubuntu 12.04 LTS alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 marraskuu 2011 06:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Extreme Tech | Lähetä | Kommentit

Experimental Virtual Graphics Port Linux-tukea

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gcf3sYr0L8E/experimental-virtual-graphics-port-support-for-linux:




Hänen ensimmäinen hyväksytty väittää, billakay kirjoittaa "äskettäin avoimen lähdekoodin kokeellinen Linux infrastruktuuri luoma Bell Labsin tutkijat mahdollistaa 3D tehdä testi GPU ja näytetään muissa laitteissa, kuten DisplayLink dongles. Järjestelmä tekee tämän mennessä lähinnä luoda" Virtual CRTCs ", tai virtuaalisen näytön tietokoneen ohjaimet ja mahdollistaa mielivaltaisen laitteiden näkyä ylimääräisiä porttien näytönohjain." Koodi ja ohjeet ovat GitHub. Tämä voi myös olla alku hyvä uutinen ihmiset MUX-vähemmän dual-GPU kannettavat tietokoneet, jotka ovat tällä hetkellä tueta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Nimetön Hacks Suomi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PCr3AT-DiYE/anonymous-hacks-finland:




Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä spuguli kirjoittaa enemmän hyödyntää ja Nimetön. "Helsingin Sanomien:" data vuoto oli paljastunut Suomessa lauantaina, jossa henkilötiedot ... noin 16000 ihmistä oli ladattu päälle tiedostonjako-sivustolla. " Anonymous on ottanut vastuun halkeilua useita tietokantoja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Siri puhuu Mac 512K, soittaa puhelin, jossa välittäjä tietokoneet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/08/siri-talks-to-mac-512k-plays-telephone-with-intermediary-comput/:



On mahdollista käyttää samaa geeky vaisto joka ajaa meidän kaltaisemme rakentaa SD kortinlukijat muinaisia ​​pelikonsolit ja portti Doom on vain noin kaikkea , YouTube käyttäjän Napabar hiljattain umpeen 27 vuotta kuilu Macintosh 512K ja iPhone 4S. Aivan oikein, Siri ja Fat Mac puhut. Tavallaan. Useimmat raskainta on tehnyt pari välittäjä koneita, iMac, joka on määritetty suoritettavaksi AppleScript saatuaan Siri saneli sähköposti, ja silta tietokone, joka kulkee tämän johdosta tekstitiedoston Mac 512K: n levykeaseman. Tulos? Sanella sähköpostia Siri, saada tekstitiedosto sisältöineen Mac 512k. Vanha ja uusi teknologia, puhu kuten vanha kynä-kaverukset. Ja ajatella, kaikki se kesti oli kaksi välikäsiä.

Siri puhuu Mac 512K, soittaa puhelin välittäjä tietokoneita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 marraskuu 2011 01:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Daring Fireball | lähde Napabar (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Maailman hiilidioksidipäästöt ohittamaan pahimmassa mahdollisessa tapauksessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8w2NQ3wIK_I/world-emissions-of-carbon-dioxide-outpace-worst-case-scenario:




Layzej kirjoittaa "Maailmanlaajuinen tuotanto lämpöä varaavien hiilidioksidi hyppäsi mennessä suurin summa ennätys vuonna 2010, Yhdysvaltain energiaministeriön lasketaan. Kaavio mukana tutkimus osoittaa jakautuminen maittain. Uusi luvut tarkoittavat, että kasvihuonekaa ovat suurempi kuin pahimmassa tapauksessa kaavailema ilmasto asiantuntijat vain neljä vuotta sitten. Se on "hirviö" lisätä, että on ennenkuulumatonta, sanoo Gregg Marland, professori geologian Appalachian State University, joka on auttanut laskemaan Department of Energy luvut menneisyydessä. Nyt kysymys Tutkijoiden onko tulevaisuus on IPCC: n pahimpaan tai jotain äärimmäistä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Haavoittuvuudet löydettiin Prison SCADA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A1QEg9o8iiQ/vulnerabilities-discovered-in-prison-scada-systems:




phaedrus5001 kirjoittaa kanssa ote Ars Technica artikkeli: "Tutkijat ovat osoittaneet haavoittuvuutta tietokonejärjestelmien ohjata tiloihin liittovaltion vankilat, joka saattaa mahdollistaa ulkopuolisen etäyhteyden ottaa haltuunsa tekee kaiken avaamasta ja ylikuormitusta solun ovi mekanismeja sulkemalla alas sisäisen viestinnän järjestelmiä. ... tutkijat aloittivat työnsä jälkeen [John] Strauchs kutsuttiin jonka Warden tutkia tapauksen, jossa kaikki solun ovet yhden vankilan kuolemaantuomittujen spontaanisti avataan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


OpCartel saa muukalainen nimettömänä "tiedottaja" linkkejä DA kartellien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t-EeQr3UDgk/north-carolina-da-allegedly-doxxed-as-anonymous-opcartel-effort-gets-weirder.ars:


Vaikka online-aktivisteja, hakkerit ja muut linjassa Nimetön on perääntyivät heidän uhkia altistaa jäsenet Meksikon Zetas huumekartellin, ainakin jotkut toimijat ovat nyt kampanjassa eteenpäin suhteessa muihin Meksikon huumeiden organisaatioita. Ja North Carolina piirisyyttäjä on tullut ensimmäisenä nimetty uusi OpCartel "doxxing"-kampanja. Samaan aikaan, Texas mies, joka on tullut ei-nimetön kasvot Anonymous sanoo ollaan stalked agentit Zetas-taas jotkut väittävät, hän pystytysympäristöä koko asiaa kuin tapa edistää tulevan kirjasi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan