fredag den 4. marts 2011

Jopa Microsoft haluaa IE6 Dead

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n4UjOW3KDjQ/Even-Microsoft-Wants-IE6-Dead:

Tarmas kirjoittaa "Microsoft on käynnistänyt verkkosivuilla on tarkoitus saada ihmiset päivittämään selaimensa Internet Explorer 6. Microsoft sanoin:" Tämä sivusto on omistettu katsella Internet Explorer 6 käyttö pudota alle 1% maailman, joten sivustojen valita pudota tukea Internet Explorer 6, säästää työaikaa web-kehittäjille. " Jo oli aikakin? " Tietysti he haluavat sinun päivittää uudempaan Internet Explorer.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Episode I 3D Julkaisupäivä Ilmoitettu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dLftjWMSEJI/Episode-I-3D-Release-Date-Announced:

TheBrakShow kirjoittaa "Lucasfilm Ltd ja Twentieth Century Fox ilmoitti tänään, että 3D-teatteri käynnistää Star Wars: Episodi I Pimeä uhka on nyt virallinen julkaisupäivä - 10. helmikuuta 2012!" Onko tarpeeksi faneja kiinnostuneita katsomaan heikoin elokuvia trilogia taas vain kokea sitä 3D? "Minä ainakin odotan innolla uusia ja parannettuja Jar Jar kokemus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Nelijalkainen gepardi Robot pakoon kaikki ihmisen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfxR9iT3Eak/Quadruped-CHEETAH-Robot-To-Outrun-Any-Human:

cylonlover kirjoittaa "Robotit ovat nopeampia kuin ihmisellä paljon asioita, mutta tähän asti käytössä ei ole yksi niistä. Tämä on asetettu muuttuu robotiikan yritys Boston Dynamics äskettäin solminut sopimuksen, jonka DARPA suunnitella ja rakentaa quadraped gepardi robotti, joka on nopeampi kuin mikään ihmisen. Sopimukseen sisältyy myös luoda ketterä, bipedal humanoidi robotti. On vaikea sanoa, mikä voisi lopulta olla creepier. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Intel SSD 510-sarjan 6Gbps SATA-asemat on testattu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bvgz1tIX8i0/Intel-SSD-510-Series-6Gbps-SATA-Drives-Tested:

MojoKid kirjoittaa "Intel ilmoitti hiljattain 510-sarjan SSD tuotteita. Uusi 510-sarjan SSD rakentuu Intelin onnistunut X-25M sarjan asemat tarjoavat natiivin tuen SATA 6Gbs liitännän ansiosta, mahdollisimman lukee 500MB / s välillä ja kirjoittaa noin nopeudella 315MB/s-huge parannuksia edellisen sukupolven. numeroita ja uusia Marvell-infuusio Intel SSD tarjoaa erinomaista suorituskykyä rivaling muut 6Gbps SATA SSD markkinoilla, mutta ei yhtä nopeasti kuin äskettäin julkistettu SandForce 2500-pohjainen SSD kuten OCZ Vertex 3. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Venäjän maksujen käsittelijä Toimii Massive Scareware toiminta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gwfqex4CKvQ/Russian-Payment-Processor-Runs-Massive-Scareware-Operation:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Brian Krebs on lähetetty syvä sukellus läpi yli vuoden verran sähköposteja vuoti ChronoPay Venäjän suurin online luottokortilla prosessori. ... Osoittavat, että ChronoPay avainhenkilöt luotu scareware yritykset maasta ylös, maksavat kaikkea niiden domain-nimen rekisteröinti on virtuaalinen hosting, perustamista edessä yritysten ja niihin liittyvien pankkitilien ja 100-800 tukea linjat koko scareware toimiin, tyypillisesti nettouttaa yrityksen miljoonien tulot kunkin huijaus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Aussie Panimo luo tilaa Beer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w8M6B19h5xI/Aussie-Brewery-Creates-Space-Beer:

astroengine kirjoittaa "australialainen panimoalan yritys on luonut maailman ensimmäisen oluen, joita voidaan kuluttaa avaruuteen. 4-Pines Brewing Company aloitti kanssa Saber Astronautics Australia, väsymättä testaamalla erilaisia valmistaa nollaan-G lennot viime vuonna. Heillä on nyt saanut valmiiksi voittaa kaava, jossa olut "Vostok" - kun avaruusalus lentää Juri Gagarin vuonna 1961. juoma on vahva maku stout on alentunut karbonatisoituminen jotta pelätty painottomuus "märkä röyhtäyttää."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






George RR Martin pinnat Dance With Dragons

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNmbfRyF13E/George-RR-Martin-Finishes-A-Dance-With-Dragons:

Lil'wombat kirjoittaa "George RR Martin on suorittanut kauan odotettu päätökseen ja jään laulu Fire-sarjan. Dance with Dragons ilmestyy 12. heinäkuuta, 2011. Anna juhlat alkaa! Ja kaikki olivat huolissaan siitä, että hän oli menossa vetää Jordan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Libyan Internet today

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QNqxSsKBTY8/Libyan-Internet-Flatlined:

dnsdude kertoi viimeaikaisesta kehityksestä suhteen huhutaan Libyan Internet-sensuuri. Näyttää siltä, että massiivinen sensuuri on ilmennyt kaksi viidestä. Ly juuripalvelimet on tavoittamattomissa. On vaikea sanoa, onko tämä johtuu tahallaan huono reiteillä, tai seurauksena todellinen infrastruktuurin vaurioita.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AMD tarjoaa Fusion Support For coreboot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h7Cz-fQnoLs/AMD-Provides-Fusion-Support-For-Coreboot:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "AMD on tehnyt ison koodi pudotus antaa Fusion tukee coreboot, projekti joka kerran oli kutsuttu linuxbios tarjota avoimen lähdekoodin BIOS toteuttamista." Puute toimittajan tuki on pitkään tehnyt tehtävän coreboot kehittäjät vaikeaa. Tuki mitä teilataan yhteinen piirisarja on melko rohkaisevaa, ja toivottavasti helpottaa ajaa täysin Free Software järjestelmä diehards kuten RMS.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Red Hat Pysäkit Shipping Kernel muutoksia Merkit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p8jYk6aJPtU/Red-Hat-Stops-Shipping-Kernel-Changes-as-Patches:

mvar kirjoittaa huomauttaa raportin h-verkossa noin Red Hat ytimen lähdekoodit ristiriitoja. Artikkelista: "Red Hatin on muuttunut tavalla alusten lähdekoodin Linux-ytimen. Aiemmin on julkaistu standardina ydin kokoelma korjauksia, joita voidaan soveltaa luoda lähdekoodin ytimen Red Hat käyttää . Nyt kuitenkin laivoilla tar sekä lähdekoodin laastaria jo käytössä. Tämä muutos, totesi Maxillian Attems ja LWN.net näyttää olevan pyritään Oracle, joka muiden tavoin, pakata Red Hatin lähdekoodin perustana sen Unbreakable Linux. Vaikka suunnattu Oracle, muutokset tekevät työtä kovemmin ja jakeluiden kuten CentOS. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.