fredag den 4. marts 2011

Laiton TV serpentiinit, tässä miten FBI jahtaa sinua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ig4huCr3wPM/illegal-tv-streamers-heres-how-the-feds-will-hunt-you-down.ars:


Kun Yhdysvaltain hallitus päättää ottaa alas verkkosivuston, joka tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseen TV lähetyksiä internetin, se ei pelleillä. Hiljattain avannut tuomioistuimen asiakirjoista ilmenee, että Brian McCarthy, 32-vuotias väitti ylläpitäjän Channelsurfing.net, mutta täydellinen hoito-tutkijat kaivettu hänen verkkotunnuksen rekisterinpitäjälle, hänen ISP, hänen Gmail-tilin, hänen mainoksensa välittäjät, ja Texasin ajokortti tietokantaan. He jopa lähetti valvonta joukkue Deer Park, Texas kotiin missä McCarthy asui vanhempiensa.


McCarthy oli hänen Channelsurfing.net verkkotunnuksen takavarikoitu 1. helmikuuta osana kiistanalainen "In Our Sivustot" tutkimus maahanmuutosta ja Customs Enforcement (ICE). Tämä ohjelma tarttuu verkkotunnuksia, usein ulkomaisia sivustoja, ilman kontradiktorisen kuulemisen; agentit yksinkertaisesti vakuuttaa liittovaltion tuomari että verkkotunnus olisi hyödynnettävä, ja se on. Verkkotunnukset korvataan ICE logo ja selitys siitä, että ne kuuluvat nyt USA: n hallituksen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar