søndag den 26. december 2010

IBM Projektit Holographic Phones, Air-Driven akut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eno0ntQDKRM/story01.htm:
geek4 kirjoittaa "vuonna 2015, käytämme matkapuhelimia, jotka voivat hanke 3D hologrammi soittajien, väittää IBM luettelo ennustuksia tulevaisuuden teknologioiden poimittu kyselyn 3000 IBM tutkijoita. 3D-näytöt ovat myös keskittyä työn välillä Intel ja Nokia kehittämiseen holografinen käyttöliittymän. Cities lämmitettiin palvelimet ja pitkälle kaupungin liikenteen seuranta on myös lueteltu joukossa vallitseva teknologia seuraavan viiden vuoden mukaan Bloomberg artikkeli. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kerran Darling Etanoli Losing ystäviä korkeilla paikoilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmYHN1BLKs8/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Nyt ajatella, sanoo BusinessWeek's Ed Wallace, että myytti etanoli pelastuksen Amerikan energia ongelma on päättymässä. Kummallista, vaihtoehtoisia polttoaineita voidaan tehdä on epätodennäköistä kokoelma vastustajia. Fervidly pro-etanolin viime vuosikymmenen poliittisen uransa, entinen johtaja Al Gore päinvastaiseksi tietenkin marraskuun lopulla ja pahoitteli tukea etanolia, joka ilmeisesti oli noin mielistelevä itse maanviljelijöitä. Viikkoa myöhemmin energiaministeri Steven Chu kasattu, sanoen: "tulevaisuus kuljetusten polttoaineiden ei pidä liittyä etanolia. " Ja joulukuussa, joukko pienten moottorivalmistajat, autonvalmistajien ja veneiden valmistajat jätetty kanne Yhdysvalloissa hovioikeudessa häätämistä EPA lokakuussa päätöksen, että käyttämällä 15% sekoitus etanolin öljytoimitusten ei haittaa 2007 ja uudemmat ajoneuvot. Kaikesta tästä huolimatta, vastavalittu kongressi on laajennettu 45 sentin-per-gallona etanolin verohyvitys, joka oli määrä päättyä, liikkua, jonka odotetaan supistavan valtion tuloja 6250000000 dollaria vuonna 2011. "Etanolin järjettömyys" pitkäaikainen -kriitikko Wallace valittaa, "jatkuu niin paljon autoja ja moottoreita vahingoittaa tämän polttoaineen lisäaine, että julkista paheksuntaa voi enää jättää huomiotta."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelon hypermilers

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelon hypermilers
Xbox Live ja saavuttaminen järjestelmä sellaista keksiä high score lista, joten voit kilpailla ystäviesi vaikka et verkkovierailun yksin läpi karu, hedelmätön joutomaalle. Näyttää siltä, Nissan tekee paljon samoin Leaf - mutta miinus bloatflies ja supermutants. Koska autot ovat nyt liikkuvan ulos innokkaita omistajia olemme oppia lisää juuri sitä mitä sen Carwings järjestelmä voi tehdä ja toinen siisti temppu on "Alueellinen ranking-sivulta, jossa yksi kuljettajan ajo hyötysuhde on mitoitettu muiden alueella. On pronssi-, hopea-ja kultamitaleja jaossa, mutta jos kansi juttu nopeudella nauha ja vain lieventää alamäkeä, saatat myönnetään platinaa palkinnon. Mitä se sinut? Miksi pieni kuva palkinto, tietenkin. Mitä odotatte?

Nissan Leaf hinnat sinua vastaan muita kuljettajia, luo korkean pistemäärän luettelo hypermilers perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 15:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde MyNissanLeaf Forum | Lähetä | Kommentit

Mikä vanhimman tiedoston voit palauttaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GEwcdKlII-c/story01.htm:
turtleshadow kirjoittaa "Nyt se on lähes 2011, kysymys kenelle tahansa, joka pitää varmuuskopioita, koska ennen Y2K kuin tapahtuma: Oletko itse / ammatillisesti oli toipua jotain 10 + vuotta sitten? Jos näin on, niin kertokaa mielenkiintoinen" hows " varsinkin jos oli pakko tehdä useita tiedotusvälineitä siirrot ja tiedostomuodot saada tietoa käyttökelpoiseksi tiedostomuoto on moderni laitealusta valintasi. Native ratkaisut on mitoitettu yli-emulointia. Myös, mitkä ovat teidän suunnitelmat elpyy 2021? katu uskottavuus menee vanhimmista, teknisiä ja monimutkaisia palauttaa ... jotka ovat tietysti onnistunut. olen työskennellyt yövuorossa Joulu / uudenvuoden, pyydän kaikkia edelleen sekoittaen ja hardcore ylläpitäjät. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nintendo 3DS ennakkotilaukset alkaa GameStop vielä mitään virallista US hinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites klo NeoGAF olivat keskustelemassa sitä koko illan, ja totta tosiaan, se on totta - alkaa tänä aamuna, voit varata Nintendo 3DS pudottamalla pino muuttua milloin tahansa GameStop tallentaa. Kuinka suuri sinun on kasa kolikoita näyttää riippuvan sijainnin, New York työntekijä halusi tallettaa 50 dollaria, jopa Arizona kerroimme tarvitsee vain pelikassa vaatimaton 25 dollaria, mutta kumpaakaan rahasi Siirry suoraan kohti ei-vielä-määrittelemätön ( todennäköisesti 300 dollaria ) hankintahinta. Jos paikallinen GameStop ei tunnista autostereoscopic kämmenlaitteen lähestyvää saatavuus, vain pyydämme heitä kuulemaan heidän tietokoneensa, löytää SKU kenttään ja kirjoita taikanumeroita "020132". Sitten huolellisesti odottaa maaliskuuhun asti voit lunastaa palkinnon.

Nintendo 3DS ennakkotilaukset alkaa GameStop vielä mitään virallista USA hinta perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NeoGAF | Lähetä | Kommentit

EFF Tarjoukset Johdanto Traitorware

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WIlW3ACdsjQ/story01.htm:
theodp kirjoittaa "EFF: n Eva Galperin tarjoaa lyhyt primer on Traitorware laitteita, jotka toimivat selän taakse pettää tietosuoja." digikameran voi upottaa metatiedot tulee valokuvat kameran sarjanumeron tai sijaintisi, "kirjoittaa Galperin." Tulostin voidaan sisällyttää salainen koodi jokaiselle sivulle se tulostaa joita voidaan tunnistaa tulostimen ja mahdollisesti henkilö, joka käyttää sitä. Jos Apple tuo erityisen kammottava patentti on vastikään hakenut käyttöön, voit odottaa päivää, jolloin iPhonen voi tallentaa ääntä, ottaa kuvan sijainnin, tallentaa syke, ja lähettää nämä tiedot takaisin emäalus. " Hän toteaa: "EKTR siellä taistella sitä [Traitorware]. Uskomme, että laitteisto ja ohjelmisto ei tulisi väline kerätä henkilötietoja ilman lupaasi."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Joel Test Päivitetty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP6sxRp8HVE/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Vuonna 2000 Joel Spolsky kirjoitti Joel Test, erinomainen ja yksinkertainen tapa arvioida ohjelmistoa yritys. Vaikka testi on yhä käytössä, se alkaa vanhentunut, koska monet yritykset ovat siirtymässä web-tekniikoita, ja uusia kehitystyökaluja olemassa. blogissaan, Marc Garcia kirjoitti siitä, mitä voisi olla päivityksen Joel Test. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HRP-2 humanoidi robotti oppii käyttämään esteitä edukseen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/26/hrp-2-humanoid-robot-learns-to-use-obstacles-to-its-advantage/:
Ei voi olla paljon robotteja siellä voi välttää tai voittaa esteitä, mutta emme voi sanoa, että olemme nähneet liian monia, jotka todella pystyvät käyttämään esteitä heidän edukseen. Se väittävät fame tämän ns HRP-2 robotin rakensi tutkijoiden Japanin National Institute of Advanced Industrial Science and Technology , mutta joka pystyy havaitsemaan esineiden ympärille ja hahmottaa, miten niitä voidaan käyttää apuna sitä tietyn tehtävän - kuten nojaten pöydälle auttaa tasapainottamaan samalla potkaise pallo, esimerkiksi. Kuten New Scientist huomauttaa, tahallinen tai ei, lopputulos on robotti, joka käyttäytyy huomattavan kuin vanhus - katso itsellesi videon tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä HRP-2 humanoidi robotti oppii käyttämään esteitä edukseen

HRP-2 humanoidi robotti oppii käyttämään esteitä edukseen perin ilmestynyt Engadget Sun, 26 joulukuu 2010 11:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Geek.com | lähde New Scientist | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Microsoft, Motorola Lisää 9 Patentti meneillään tuomioistuin taistelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hdHQFEpHuDM/story01.htm:
FlorianMueller kirjoittaa "Patent puvut ovat IT-alan uusi joulukortteja: Microsoft ja Motorola juuri lisätty uusia syytöksiä heidän riville. Motorola teki toisen pukua Western District of Wisconsin, ensimmäistä kertaa myös hyökkää Kinect. Microsoft heitti seitsemän patenttia vuonna Etelä-Floridassa. Kaksi niistä koskee kosketusnäyttö teknologian ja kaksi väitetään lukea Motorolan DVRs. Tässä vaiheessa peli, 35 patentit ovat sopivat yritysten välillä. Pelkäätkö kadottaa niin paljon rauhaa ja harmoniaa? Ei visualisointi saatavilla (yksityiskohtaisia vertailuaineistoa mukana). "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.