lørdag den 26. marts 2011

Kinect n AI Breakthrough selitys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASg3zMCTC88/Kinects-AI-Breakthrough-Explained:

mikejuk kirjoittaa "Microsoft Research on juuri julkaissut tieteellisen paperin (PDF) ja video siitä, miten Kinect laitoksen seuranta algoritmi toimii - se on melkein yhtä vaikuttava kuin jotkut käyttää Kinect on pantu. Tämä artikkeli on yhteenveto siitä, miten Kinect se. Lainaten: "... Mikä joukkue teki vieressä oli kouluttaa tyyppi luokitin kutsutaan päätös metsä, eli kokoelma päätöksen puita. Jokainen puu oli koulutettu joukko ominaisuuksia syvyys kuvia, jotka on valmiiksi merkitty kohde ruumiinosia. Tämä on päätös puut muutettu kunnes ne antoivat oikean luokituksen erityisesti elin osa koko testin joukon kuvia. Training vain kolme puuta käyttävien 1000000 testikuvia kesti noin vuorokauden käyttäen 1000-core klusteri. " "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:


Se on ollut aikaa, koska olemme antaneet Harry Winston's Opus katsella mitään pelata, mutta jotkut kellot ovat aivan liian ylenpalttinen ohittaa . Asia kohtaan: Opus Yksitoista suunnittelema ajallinen maku-valmistaja Denis Giguet perusyhtiöverona. Esteettisesti ottaen se on luultavasti hieman liian steampunk joillekin, mutta niin se kertoo aika on suoraan ylöspäin kiehtovaa. Giguet huomauttaa liikkeen hankkii 566 osia, runsaasti, jotka altistuvat pääasiassa kasvot - keskiosaan näyttää tunnin, kun taas oikealla ylhäällä levy osoittaa pois minuuttia. Nyt se saattaa näyttää suhteellisen vähäinen katsella Harry Winston, mutta sen osalta on tehty 18k valkokulta ja safiiri kristalli, ja Opus Yksitoista varmasti sai Winston-arvoinen hintalappu, korvien noin 250.000 dollaria. Joten jos sinulla neljännes tehtaan juuri annettu noin, tämä on selvä haastaja että pinon rahaa. Haluatko nähdä kaikkia niitä pieniä paloja toiminnassa? Tsekkaa video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video)


Harry Winston's Opus Eleven katsella: mekaaninen mestariteos / pankki katkaisin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 17:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Katso tarkistus Blogi | Lähetä | Kommentit

ISO C + + valiokunta hyväksyy C + +0 x lopullinen luonnos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKltKEbOvf4/ISO-C-Committee-Approves-C0x-Final-Draft:

Randyll kirjoittaa "25., Madridissa, Espanjassa, ISO C + + valiokunta hyväksyi lopullinen luonnos International Standard (FDIS) ja C + +-ohjelmointikielen. Tämä tarkoittaa, että ehdotetut muutokset uuden standardin toistaiseksi tunnettu C + +0 x on nyt lopullinen. viimeistelty itse standardi, eli päivittää luonnoksena ja toimittaa lopullisen luonnoksen ITTF, on määrä valmistua kesällä, minkä jälkeen standardi aiotaan julkaista, niin sanottu C + + 2011. kanssa Edellisen ISO C + + standardi vuodelta 2003 ja C + +0 x ottaa jo yli kahdeksan vuotta kehitystä, täytäntöönpanoa standardi on jo hyvässä vauhdissa GCC ja Visual C + +-kääntäjät. Bjarne Stroustrup, luoja C + +, ylläpitää kätevä FAQ uuden standardin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kodak ja Apple voittaa jo voittoja kansainvälisen kaupan komissio, iso taalaa vaakalaudalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:


Näyttää Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupan komission oli kiireinen viikko teknologian, kuten Bloomberg raportoi järjestö on todennut kaksi pitkäaikaista patentti sotia , joissa Apple, Nokia, RIM ja Kodak. Vaikka kumpikaan ei ulos metsään ihan vielä, kaksi yritystä on syytä olla tyytyväinen: Apple ja Kodak. ITC Tuomari E. James Gildea katsoi, että viisi Nokian patentit eivät koske Applen tuotteita, joten kielto iDevice tuonti todennäköisesti Yhdysvalloissa, ja myös komissio hyväksyi uudelleen Kodakin tapauksessa vastaan ​​Apple ja RIM (koskien kameran kuvan esikatselun ) kanssa koko kuuden jäsenistä on läsnä. Koska kukaan ei tykkää, joiden tuotteet takavarikoitiin tullissa, vaikka tällaiset alustavat tuomiot voivat johtaa suuriin käteissuorituksia on maksettu, ja Kodak mielestä se löytyy vonkale täällä - Bloomberg kertoo, että Kodak sai yhteensä 964.000.000 dollaria vuonna lupamaksuja Samsung ja LG ja yhtiön mielestä voi imeä 1000000000 dollari ulos viimeistään parin vastaajia. Me kerromme sinulle miten se menee alas.

Kodak ja Apple voittaa jo voittoja kansainvälisen kaupan komissio, iso taalaa vaakalaudalla perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 16:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Bloomberg (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Earth Hour 2011 alkaa 20:30 paikallista aikaa, haluaa sinun sammuttaa ja vähän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/earth-hour-2011-starts-at-8-30pm-your-local-time-wants-you-to-s/:


Missä on tullut jokavuotinen perinne nyt, WWF: n Earth Hour on tällä hetkellä lakaistaan ​​ympäri maailmaa, saada ihmiset sammuttaa kuin keskeisiä valot ja laitteet kuudenkymmenen minuutin ystävällisyyttä Ma maapallo ja sen rajalliset energiavarat. Kaikki sinun täytyy tehdä osallistua on sammuttamatta vanha World of Warcraft questing aseman, käännä TV pois päältä, ja ehkä kävellä ulkona niin valot ei tarvitse olla, alkaen klo 20:30 tänään. Puolet maailman jo oman osuutensa tehnyt, ja se on nyt tulossa noin kuin Isossa-Britanniassa, Portugalissa ja Länsi-Afrikkalainen maita tekemään samoin. Aiotteko olla osa sitä?

Jatka käsittelyssä Earth Hour 2011 alkaa 20:30 paikallista aikaa, haluaa sinun sammuttaa ja vähän


Earth Hour 2011 alkaa 20:30 paikallista aikaa, haluaa sinun kytkeä pois päältä hieman alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 16:15:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Earth Hour | Lähetä | Kommentit

Jos haku on Google's Castle, Android on Moat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-eTpvEATPTA/If-Search-Is-Googles-Castle-Android-Is-the-Moat:

Hugh Pickens kirjoittaa "Warren Buffet sanoi kerran, että parhaat yritykset olivat taloudellisen linnoja suojattu unbreachable vallihaudat. Nyt, Erick Schönfeld kirjoittaa, että jos haku on Googlen talouden linna, Android on vallihauta, Chrome-selain on vallihauta, ja Google-sovellukset on vallihauta - kaikki vapaiden tuotteiden tukemien haku voittoja, joiden tarkoituksena on suojella taloudellista linna, joka on haussa. "Android sekä Chrome ja Chrome OS, että asia, ei ole" tuotteet "perinteisessä kannattavinta. Heillä ei ole suunnitelmaa heidän oma "taloudellinen linnoja," sanoo Benchmark Capital VC Bill Gurley. "He eivät yritä tehdä voittoa Android-tai Chrome. He haluavat tehdä kerros, joka elää keskenään ja kuluttajien ja tehdä sen ilmaiseksi (tai jopa vähemmän kuin vapaa). " Joten älä mitata menestystä Googlen uusien yritysten kuinka paljon tulojen tai voittojen ne tuottavat suoraan vaan mitata sitä, kuinka paljon he pönkittää Googlen ydinhausta liiketoimintaa. "Google on ... paahteen maapallon 250 kilometriä noin ulkopuolella linna jotta kukaan ei voi saavuttaa. Ja mikä parasta voin kertoa, he tekevät hemmetin hyvää työtä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






IRIG Mic tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/irig-mic-review/:


Ei ole pulaa ja tapoja saada äänen omalle IOS laitteeseen, mutta yksi asia on ollut kateissa alalla tähän asti: kädessä lisävaruste auttaa hioa Eddie Van Halen (tai Anderson Cooper) vaikutelman, kun olet FaceTiming kanssa Gramps. IRIG laulu mikrofoni täyttää tämän aukon, ja mukana Vocalive sovellus ei omalta osaltaan auttaa rap yli suosikki voittamaan, lisää sairaita ja kierretty FX teidän VOX, ja jakaa hillot kanssa tiedostojen jakamista ystäviä. Mutta IRIG Napster-tason tuloa iMic alalla? Onko se enemmän eDonkey, tai juuri sellainen KaZaA? Lue meidän näyttökertoja SM58-tunne munuaismuotoinen.


Jatka käsittelyssä IRIG Mic tarkastelu


IRIG Mic tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 15:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IK Multimedia IRIG | Lähetä | Kommentit

Googlen Robotti Resepti haku suosii SEO Yli Good Food

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/galoxD3SaM8/:

Array

HSN tiedot Nook Väri päivitys "huhtikuun puolivälissä": Android 2.2, Flash, sovellukset ja push email

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:


Käytetty noin laatu aikaa katsellen Home Shopping Network tänä aamuna kuulla, miten Nook Väri paranee ? Se mitä luulimme ... mutta me vähän bullet ja viritetty itse saada tietoja sinulle. Yksinkertaisesti sanottuna, HSN sanoo Barnes and Noble alkaa liikkuvan pois yli-the-air-ohjelmisto paketti "huhtikuun puolivälissä", joka päivittää Nook Väri Android 2.2 tuo Adobe Flash Player , Vihainen Linnut ja push email jonkinlainen . Se täytyy myös ilmeisesti myös "paljon Nook apps", vaikka kanavan pitchmen oli vain yksi TV - lapsiystävällisiä luonnoslehtiö, jossa erilaisia ​​piirustus astiat ja värillistä paperia. HSN isännät väittävät myös, että asiakkaat, jotka ostavat Nook Väri Näyttelyssä on taatusti aivan ensimmäiset ihmiset päivitetty ", mutta emme tiedä otamme niiden lupauksiin, kun otetaan huomioon joitakin muita upeita liioittelut me vain kuulluksi ilmassa.


Galleria: Nook väri HSN



HSN tiedot Nook Väri päivitys "huhtikuun puolivälissä": Android 2.2, Flash, sovellukset ja push email perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 13:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Saksalainen poliitikko Osoittaa laajuus Matkapuhelin paikannuslaitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QcOQHDKbfrg/German-Politician-Demonstrates-Extent-of-Cellphone-Location-Tracking:

frnic kirjoittaa "Deutsche Telekom on seurata asiakkaiden tiloissa ja säästö tiedot:'.... kuten Saksan vihreiden poliitikko, Malte Spitz, viime aikoina oppinut, olemme jo jatkuvasti seurataan, onko meillä vapaaehtoisiksi vai ei. Matkapuhelin yrityksiä eivät yleensä paljasta, kuinka paljon tietoa he keräävät, niin herra Spitz joutui oikeuteen saada selville, mitä hänen kännykkä yritys, Deutsche Telekom, tiesi hänen olinpaikkansa. Tulokset olivat hämmästyttäviä. Vuonna kuuden kuukauden aikana - siitä Elokuu 31, 2009, 28 helmikuu 2010, Deutsche Telekom oli kirjattu ja pelasti hänen pituus-ja leveyspiirien koordinaatit yli 35000 kertaa. Se jäljittää hänet juna matkalla Erlangen alussa läpi, että viime yönä, kun hän oli kotona Berliinissä. Mr. Spitz on antanut harvinainen Hanko - täysin uudenlainen, tietosuoja-asiantuntijat sanovat - mitä kerätään me kävelemään meidän puhelimissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viisi Asiat Facebook Korjaaja heti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DOmACTJt9EE/:

Array

Ystävät eivät anna ystäviesi Get Into Finance

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cz4Y1nAeH4I/:

Array

"Kanadan DMCA" Copyright Bill Dead Again

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/imQDBzvDmOo/Canadian-DMCA-Copyright-Bill-Dead-Again:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kuten jonkinlainen B-elokuva Kauhu, viimeisin yritys tarkistaa Kanadan tekijänoikeuslain ja käyttöön DMCA kaltaiset säännökset, Bill C-32, on jälleen kuoli jotta taulukko Kanadan vähemmistöhallituksen on laskenut sen jälkeen, ei luottamuslausetta. Näin kolmas tekijänoikeuksien tarkistaminen lasku vuodesta 2005 on kuollut. Vaikka tämä versio oli pidetty paremmin kuin aiemmat, se oli yhä hankala kiertämistä säännöksiä. Voimme olla varmoja, että jonkinlainen DMCA-tyyliin copyright Lasku kuolleista, mutta sen on odotettava seuraavaan hallituksen jatko. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iPad, iPad 2 saada epävirallisia CF-kortin yhteensopivuuden (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:


Koska vaikuttava knockoffs ja virallisten kamerakotelot olemme nähneet, olimme sanoa iPad varmasti saanut tavaraa auttaa eniten shutterbugs, mutta tähän asti lataaminen sisältöä CF-kortin ei ollut aivan helppoa. No, ystävämme haltuunsa MIC Gadget äskettäin osoitti pois iPad / iPad 2-yhteensopiva kortinlukija, joka korjaa, että halpa. Yksinkertaisesti nimeltään CF-kortin lukija iPad ja iPad 2, asia luistaa suoraan pöydältä: n Dock-liitäntä, ja kuten voitte nähdä videon alla, se siirtää HD-video ja korkea-res kuvia helppoa - myös urheilu USB-liitäntä. Kuten edeltäjänsä, lukijan saatavilla MIC 29,90 dollaria, mutta sinun täytyy odottaa ainakin kuukausi saada käsiinsä yhden. Niin, ja varoituksen sana, saatat haluta varmistaa iPad tukee kameran video-muodossa ennen kuoret pois taikina, koska MIC löytyi laatta ei toistovideota Canon EOS 5D Mark II .

Jatka käsittelyssä iPad, iPad 2 saada epävirallisia CF-kortin yhteensopivuuden (video)


iPad, iPad 2 saada epävirallisia CF-kortin yhteensopivuuden (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 12:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MIC Gadget (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Atomos Ninja ja Samurai HD video-/tallentavan seuraa tuo puristus jutsu Pro elokuvantekoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/atomos-ninja-and-samurai-hd-video-recorder-monitors-bring-comp/:


Me kaikki palvoa hi-res videon ampui kameroilla kuten RED EPIC , mutta indie-elokuvan tyyppejä, jalostus massiivinen-tiedostot vie paljon aikaa (ja siis rahaa) ja kaikilla ei ole ARRI ALEXA tehdä natiivi tallennus puristus. Anna Atomos Ninja ja Samurai HD-tallennin / monitorin / äänentoistolaitteet että otat 10-bittisen video ja pakata se Applen 1080p ProRes QuickTime-formaatissa tehdä jälkeinen tuotanto elämästä hieman helpompaa. Ninja vetää videon HDMI ja talletuksista valitsemastasi 2,5 tuuman kiintolevy tai SDD varastointi, ei toiston kautta 4,3-tuumainen 480 x 270 kosketusnäyttö, ja on jatkuvaa virtaa ansiosta kaksi hot-swap-akut (saatavilla 2600, 5200 ja 7800 mAh lajikkeet). Samaan aikaan, Samurai vastaa Ninja silmälasit, mutta swap ulos HDMI HD-SDI satamien ja lisää SDI silmukkakytkentämahdollisuus yhteydessä ulkoisen näytön, suuremman 5-tuumainen 800 x 400 näyttö, ja 3D-tuki (jos saat kaksi samurait genlocked yhdessä). Molemmissa yksiköissä on FireWire 800 ja USB 2.0-ja 3.0 -liitännät purkamista sinun vids. Ne, joilla Spielbergian pyrkimysten poni 995 dollaria ja Ninja juuri nyt, tai maksaa 1495 dollaria ja Samurai, kun sen julkaisu tänä kesänä.

Atomos Ninja ja Samurai HD video-/tallentavan seuraa tuo puristus jutsu Pro elokuvan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 11:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Atomos | Lähetä | Kommentit