lørdag den 26. marts 2011

HSN tiedot Nook Väri päivitys "huhtikuun puolivälissä": Android 2.2, Flash, sovellukset ja push email

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:


Käytetty noin laatu aikaa katsellen Home Shopping Network tänä aamuna kuulla, miten Nook Väri paranee ? Se mitä luulimme ... mutta me vähän bullet ja viritetty itse saada tietoja sinulle. Yksinkertaisesti sanottuna, HSN sanoo Barnes and Noble alkaa liikkuvan pois yli-the-air-ohjelmisto paketti "huhtikuun puolivälissä", joka päivittää Nook Väri Android 2.2 tuo Adobe Flash Player , Vihainen Linnut ja push email jonkinlainen . Se täytyy myös ilmeisesti myös "paljon Nook apps", vaikka kanavan pitchmen oli vain yksi TV - lapsiystävällisiä luonnoslehtiö, jossa erilaisia ​​piirustus astiat ja värillistä paperia. HSN isännät väittävät myös, että asiakkaat, jotka ostavat Nook Väri Näyttelyssä on taatusti aivan ensimmäiset ihmiset päivitetty ", mutta emme tiedä otamme niiden lupauksiin, kun otetaan huomioon joitakin muita upeita liioittelut me vain kuulluksi ilmassa.


Galleria: Nook väri HSN



HSN tiedot Nook Väri päivitys "huhtikuun puolivälissä": Android 2.2, Flash, sovellukset ja push email perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 13:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar