torsdag den 5. maj 2011

Red Hat toimitusjohtaja patentti Peikot: Just maksaa ne pois

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-f-kN18hmA/Red-Hat-CEO-On-Patent-Trolls-Just-Pay-Them-Off:

jbrodkin kirjoittaa "Vaikka Red Hat taistelee patenttioikeudenkäynti kun se katsoo sen tarpeelliseksi, toimitusjohtaja Jim Whitehurst sanoo, että usein vain parempi maksaa peikot, jotta ne menevät pois." Kun on niin vähän rahaa, jossain vaiheessa, suorasukaisesti, on parempi ratkaista kuin taistella näitä asioita, "Whitehurst sanoi. Red Hat on joutunut maksamaan väittää tykkää FireStar Software ja Acacia ja Whitehurst totesi Red Hat on maksettu pois useita muita yrityksiä suljettujen ovien takana." Jotkut heistä ovat [julkisia ] mutta usein sinetöidä heidät ratkaisuun ", hän sanoi."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Becoming Network Administrator?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M-EJizYFWUg/Ask-Slashdot-Becoming-a-Network-Administrator:

JL Päätykolmiossa kirjoittaa "Monen vuoden jälkeen kuin tähti ohjelmoija, olen ottanut kantaa, johon kuuluu ylläpitää ja uudelleenrakentaminen talon verkkoon pienyrityksen. On ehkä 100 konetta, sekoitus korttipalvelimiin Linuxia ja pöytätietokoneiden Windows kaikki maut. Periaatteessa minun on opittava verkostoitumista tyhjästä. olen saanut "rajaton" budjetti ostaa reitittimet, kytkimet jne. perustaa oma pieni testi verkoston osana oppimisprosessia. Joten kysymys on: mikä on oikea strategia tässä? Mikä reititin tai kytkimiä tai muita laitteita kannattaa hankkia? Mitä kirjoja kannattaa lukea? Ottaisinko luokkaa Cisco Global Knowledge, oman paikallisen Community Collegessa tai muualla? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Linus Linux, 20 vuotta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gnHfeaPU0TU/Linus-on-Linux-20-Years-In:

Radium_ kirjoittaa "Yhdessä 20 vuotta julkaisun ensimmäinen Linux-ydin, Linuxfr - Ranskan kielen Linux sivuilla - julkaistu haastattelu Linus Torvalds. [Haastattelu Englanti.] Luoja Linux vastaa kysymyksiin Linux-ytimen toimiluvat, hänen panoksensa ytimen kehittämisen malli ja Linux 2031. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Password Manager Edellinen Pass mahdollisesti hakkeroitu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q5D7oVLCWEQ/:

Array

Creative debytoida kompakti, Bluetooth-Zen Style M300 PMP

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/creative-debuts-compact-bluetooth-enabled-zen-style-m300-pmp/:


Se ei voi olla aivan yhtä kätevä käyttää kuin katsella, mutta Creativen uusi Zen Style M300 PMP ei ole pulassa hieman pienempi iPod nano on yksi keskeinen osalta: se pakkauksissa sisäänrakennettu Bluetooth 2.1 tukee niin voit käyttää langattomia kuulokkeita kanssa. Voit myös laajentaa PMP: n muisti kuin sen perus-4GB, 8GB tai 16GB kapasiteetin ansiosta microSD-muistikorttipaikka, mutta et saa kosketusnäyttö täällä - 1,45-tuumainen näyttö on yksinkertaisesti täydentää pari kosketuksen painikkeet. Muuten saat sisäänrakennettu FM-radio, mikrofoni äänentallennukseen, lupasi 20 tuntia kestävä akku ja valintasi neljää eri väriä: musta, valkoinen, punainen tai keltainen. Ne, jotka voi tehdä ilman Bluetooth voi myös valita hieman halvempia, ja muuten identtinen M100 malli - katso molemmille on saatavissa kesäkuussa, joiden hinnat alkaa $ 40 90 $. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Creative ensiesiintymisensä kompakti, Bluetooth-Zen Style M300 PMP


Creative debytoida kompakti, Bluetooth-Zen Style M300 PMP perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 14:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dellin tyylikäs uusi XPS 15z kannettavan pinnat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/dells-stylish-new-xps-15z-laptop-surfaces/:


Olemme juuri kuulleet puhuttavan uusi 15,6-tuumainen Dell kannettava tietokone eilen sanottiin olevan ohut ja virtaviivainen, ja Mobile Review on nyt teki joitakin kuvia, mitä voi olla, että hyvin sama kannettava. Vaikka siellä ei valitettavasti ole paljon tapa yksityiskohtia, kannettava tietokone on ilmeisesti puhuttu XPS 15z, ja se sanoi pakata tukea Sandy Bridge Core i5-ja Core i7-prosessoreita. Kuten aiemmin vihjannut, tässä kannettava on myös sanottu olevan vain osa sarjassa, sekä 14-tuumainen ja 17-tuumaiset mallit myös matkalla. Osuma alla olevaa linkkiä muutama ylimääräinen laukausta.

Dellin tyylikäs uusi XPS 15z kannettavan pinnat perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 15:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Mobile Review | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Luonnos ehdotus aiheuttaisi viraston Tax autojen Mile

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BWUVDqJmY5A/Draft-Proposal-Would-Create-Agency-To-Tax-Cars-By-the-Mile:

theodp kirjoittaa "Hill kertoo, että Obaman hallinto on kellui kuljetus lupaa lakiesityksen, joka vaatisi tutkimuksen ja toteuttamista suunnitelman vero auton kuljettajia perusteella, kuinka monta kilometriä ne ajaa. Suunnitelma on osa hallinnon" Kuljetus-arvoasioiden laki , "ja vaatii menojen $ 200 miljoonaa täytäntöön uusi Surface Transportation Tulot vaihtoehdot Office tehtävänä on luoda" tutkimuksen framework joka määrittelee toiminnot mittarilukema perustuvan käyttömaksun ja muut järjestelmiin. " Toimisto olisi velvollinen harkitsemaan neljä tekijää - valmiudet valtioiden täytäntöön maksu, luotettavuus teknologian, hallinnollisten kulujen ja "käyttäjän hyväksynnän" - kenttäkokeiden teilataan aluksi neljän vuoden määrittelemätön sivustoja. Forbes ehdottaa niin kutsutaan ajoneuvo kilometriä matkustanut (VMT) vero olisi nimeltään Rube Goldberg Gas Tax, sillä vaikka sen tavoitteena on sama kuin kaasun vero, niin se kerää tuloja on erittäin monimutkainen, kallis ja hankala. " Vastuuvapauslausekkeita ovat vieri vieressä, vaikka, Huomaa, että tämä on "varhainen luonnos," ei vireillä olevaa lainsäädäntöä.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LastPass pasword Service hakkeroitu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQsxwqnvquY/LastPass-Pasword-Service-Hacked:

Trailrunner7 kirjoittaa "LastPass, suosittu Web-pohjainen salasanojen hallinta yritys, neuvoi asiakkaitaan vaihtamaan salasanan he käyttävät käyttää palvelua sen jälkeen, mitä yhtiö sanoo ovat merkkejä siitä, että sen verkko on saattanut vaarantua."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Näytön Tarttuu: Cisco CIUS pelaa paha kyttä on NCIS: Los Angeles (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/05/screen-grabs-cisco-cius-plays-bad-cop-on-ncis-los-angeles-vid/:

Näytön Tarttuu Chronicles käyttää (ja väärin) reaalimaailman gadgetit nykypäivän elokuvissa ja TV. Lähetä havaintoja (kangas tartu!) Ja screengrabs at Engadget dot com.




Cisco voi olla tavoitteena liiketoiminnan väkijoukkoon , mutta jos pidämme NCIS: Los Angeles "kultaisen standardin reaalimaailman gadget hakemuksen laisista tabletphone aikoo mullistaa kuulusteluun. "En ole kerron tyhjästä kupari, ei pohjoiseen - oh, että Cisco CIUS olet siellä?! Joo okei, tein sen. " Gee, ei tekniikka vain fabulous? Osuma tauko nähdä Nell ja Eric toteuttaa tulevaisuuden tablet perustuvien rikosoikeudellisten kuulustelut.



[Kiitos, nmrules20]

Jatka käsittelyssä Screen Tarttuu: Cisco CIUS pelaa paha kyttä on NCIS: Los Angeles (video)


Näytön Tarttuu: Cisco CIUS pelaa paha kyttä on NCIS: Los Angeles (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 toukokuu 2011 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uusi sulka SpaceShipTwo's Cap

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CL_gMOnYeyg/New-Feather-In-SpaceShipTwos-Cap:

Phoghat kirjoittaa "Early, 4. toukokuuta 2011 taivaalla Mojaven Air ja avaruuskeskuksesta CA, SpaceShipTwo, maailman ensimmäinen kaupallinen avaruusalus, osoittanut ainutlaatuista paluu" feather "kokoonpanon ensimmäistä kertaa. Tämä testi lennon kolmas alle kahden viikkoa, tavaramerkit toinen tärkeä virstanpylväs tiellä powered koelennot ja kaupalliseen toimintaan. SpaceShipTwo (SS2) nimeltä VSS Enterprise, on nyt lentänyt yksin seitsemän kertaa julkisen roll-out joulukuussa 2009 ja koska päätökseen sen maahan ja vankeudessa carry testiohjelman. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tuomioistuin Tyhjentää Novell haastaa Microsoftin Yli WordPerfect

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SoBui9gxZE8/Court-Clears-Novell-To-Sue-Microsoft-Over-WordPerfect:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "15 vuotta Novell myi ohjelmistoja Corel, tuomioistuin on antanut Novell oikeus haastaa Microsoft yli WordPerfect, joka oli 50 prosentin markkinaosuus 90-luvun alun."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Älä gadgetit hajoavat Our Common Sense?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i7zPufeIuGc/Do-Gadgets-Degrade-Our-Common-Sense:

ShelleyPortet kirjoittaa "Maailmassa, jossa gadgetit kasvavat yhä kehittyneempiä, ihmisen käyttäytyminen muuttuu - eikä hyvällä tavalla. Juuri Robert Vamosi laatija Kun gadgetit Petä Us väittää teoksessaan, jossa tarkastellaan vaaroista kasvava riippuvuus tekniikkaan. Kuten gadgetit kehittää kykyä asioita yhtä loputtomalta toimintoja, Vamosi väittää, että ihmiset ovat yhä kykenemättömiä ajattelemaan itse. "sijaan nosto päämme, katsella ympärilleen ja ajatella itse," Vamosi kirjoittaa, jotkut meistä ei enää nähdä maailman ihmisillä on tuhansia vuosia ja yksinkertaisesti hyväksyvät mitä meidän gadgetit näyttää meille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






JavaScript Gets Visual With Waterbear

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vnMvODStEQ/JavaScript-Gets-Visual-With-Waterbear:

mikejuk kirjoittaa "Waterbear, uusi" Scratch-kuin visuaalinen ohjelmointikieli debytoi JavaScript konferenssissa tällä viikolla. Periaatteessa voit koota JavaScript-ohjelman käyttöön lohkot yhteen ja antamalla joitain parametreja. tuotos JavaScriptiä, voit käyttää muita verkkosivuja. Waterbear järjestelmä toimii selaimessa, sen HTML5 perustuu, ja ei tarvitse asentaa. Et voi auttaa, mutta mielestäni tämä on tapa kaikki programmng tehdään tulevaisuudessa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.