torsdag den 5. maj 2011

Pinta SDK saa syöttää simulaattori, avaa ovet indie devs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/surface-sdk-gets-input-simulator-opens-doors-to-indie-devs/:

Microsoft Surface Input Simulator

On yksi iso, pöytä-muotoinen este kehitysmaiden sovellukset Microsoftin Surface : sinulla sellainen on oma yksi. Uusi Pinta 2 SDK, purku tänä kesänä, se kiertää tämän ongelman kanssa tulo simulaattorissa, jotta devs voivat testata koodin tahansa Windows 7 PC. Voit napauttaa sormea, paikka tunnisteet tai maali "läiskä" virtuaaliselle SUR 40 vuorovaikutuksessa, ja jopa väärennettyjä multitouch eleet mennessä "leimaamalla" sormi yhdellä paikalla sitten siirtyä toinen. Jos pinta olet ohjelmakauden sattuu olemaan irtainta (vaikka emme tiedä kuka tekisi 7.600 dollaria tietokone on saranat), voit myös muuttaa kallistamalla näytön käynnistää käyttöliittymän muutoksia. Voit vielä saatava yksi näistä suurpetojen varmistuttava tavarat työn todella todellisessa maailmassa, mutta ainakin alustava työ voidaan tehdä millä tahansa vanhalla kannettavalla tai pöytäkoneella. Rehellisesti sanottuna tämä on meidän olisi uskonut, olisi sisällytettävä päivästä lähtien - kuten he sanovat, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Pinta SDK saa syöttää simulaattori, avaa ovet indie devs perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 22:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft Surface Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar