mandag den 6. december 2010

NASA laukaisi Micro aurinkopurjeen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dl2OQnfrBtE/story01.htm:
greyarea67 kirjoittaa uutinen, että NASA on onnistuneesti käytetty "mikrosatelliitti" (termi, satelliitteja painavat 10kg ja 100kg) ottaa käyttöön "nanosatelliitti" (termi, satelliitteja painavat 1kg ja 10kg). Käyttöön objekti, ensimmäinen kuusi mikrosatelliittien n hyötykuorma oli NanoSail-D lennon yksikkö. NanoSail-D massat 4kg ja on "noin kokoa leivän" kunnes Siinä käytetään sen aurinkopurjeen. "... Kun NanoSail-D purje on käyttää se käyttää suuria purje ohuesta polymeerimateriaali, materiaali paljon ohuempi kuin yhden ihmisen hiukset, vähentää huomattavasti aikaa de kiertoradalla pieni satelliitti ilman ponneaineena kuin useimmat perinteiset satelliittien käyttöön. NanoSail-D lennon tulokset auttavat kypsä tämän tekniikan joten sitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa suuri avaruusalus tehtävät tukeen de kiertävien avaruusromua luoma käytöstä satelliittien ilman arvokas tehtävä ponneaineena. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Yksi yö seisoo mahdollista, että geneettistä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yEiPHJXs5MM/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Niin, hän on pettänyt teitä ties kuinka monennen kerran, ja niiden ainoa syy on:" En vain voi sille mitään. " Tutkijoiden mukaan Binghamton University, he saattavat olla oikeassa. Taipumusta uskottomuus voisi hyvin olla DNA. Vuoden ensimmäinen laatuaan tutkimuksen tutkijajoukko johti Justin Garcia, SUNY jatko monimuotoisuutta tutkijana laboratoriossa evoluutio antropologia ja terveyden Binghamton yliopisto, State University of New York, on tehnyt laajan tarkastella seksuaalinen käyttäytyminen, yhteensovitus valintoja geenejä ja on keksittävä uusi teoria, mikä tekee ihmisistä "rasti", kun se tulee seksuaaliseen aktiivisuuteen. Suurin syyllinen näyttää dopamiinireseptorin D4 monimuotoisuus, tai DRD4 geenin. jo liitetty sensaatiohakuista käyttäytymistä, kuten alkoholin käyttöä ja pelaamista, DRD4 tiedetään vaikuttavan aivojen kemiaa ja myöhemmin yksilön käyttäytymiseen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Hertz alkaa vuokrata kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
Se voi vielä olla suuren loven yhtiön täydellinen ajoneuvokantaa, mutta Hertz on juuri ilmoittanut, että se alkaa vuokraukseen Smart Fortwo Electric Drive ajoneuvo 15. joulukuuta, joka seuraa viime ilmoitukset, että se on pian tarjota kaikki sähköllä Coda Sedan ja Nissan Leaf valituilla markkinoilla. Kuten arvata saattaa, mutta Smart ED on myös jonkin verran rajoitettu saatavuus, kanssa San Franciscossa, New Yorkissa ja Washington DC ovat vain paikoissa mukana ennakoitiin, ja ei sanaakaan muita kaupunkeja seuraamaan. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Hertz aloittaa vuokraustoiminta kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla

Hertz alkaa vuokrata kaikki sähköllä Smart Fortwo hormonaalisten haitta-aineiden ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

DoJ ylösajon tehoisku Copyright-loukkaavasta sivustot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7d4fVfwD8so/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Obaman hallinto on juuri aloittanut sen tehtävänä on sammuttaa rogue sivustojen laittomasti jakaa tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, kuten elokuvia ja musiikkia. Valkoisen talon tekijänoikeuksien tsaari, Victoria Espinel sanoi maanantaina, että Internet-yhteisö on" odottaa enemmän, että "ennalta ehkäisevän toiminnan ja hallinnon kiihdyttää toimiaan torjuakseen online tekijänoikeusrikkomuksesta - erityisesti laittoman kopioinnin ja myynnin lääkkeet."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Samsung Nexus S hyödyntäen NXP: n PN544 NFC-siru

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/samsung-nexus-s-utilizing-nxps-pn544-nfc-chip/:
No, väri meidät yllätti. Juuri viime keskiviikkona, Samsung ilmoitti , että se oli kehittänyt aivan oman NFC moduuli talon, mutta tänään olemme oppimista, että se tuli vain muutama kuukausi liian myöhään otettavaksi porukka tulevassa Nexus S . hiiren oikealla hetkellä, NXP Semiconductors on esittää tänään julistavan osallistumisensa ensimmäisenä luurin aluksen Android 2.3. Porukka on PN544 NFC-ohjaimen mukana avoimen lähdekoodin pino käytetään Nexus S, ja luonnollisesti he ovat molemmat olleet "täysin integroitu ja validoitu on piparkakku. " Tietenkin vain aika näyttää, minkälaisia sovelluksia nousta hyödyntää, mutta meillä on tunne, että metro maksut ja kuten voisi olla ensimmäisenä jonossa. Nice Amerikan lopulta kiinni, eikö?

Jatka käsittelyssä Samsung Nexus S hyödyntäen NXP: n PN544 NFC-siru

Samsung Nexus S hyödyntäen NXP: n PN544 NFC-siru perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 14:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NXP | Lähetä | Kommentit

Alku Blender

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iwZAcmzfbGg/story01.htm:
terrywallwork kirjoittaa "Lance Flavell ja Apress ollut kiireinen kirjallisesti toisen Blender 2.5 perustuu kirjaan. Lance Flavell (tunnetaan nimellä Lancer sekoittimen yhteisö) on erittäin asiantunteva Blender käyttäjä. Joten olin hyvin kiinnostunut kuulemaan tästä kirjasta, kun Apress ilmoitti saatavuudesta. Joten pois menin ja tilata eBook versio kirjasta PDF-muodossa. " Lue loppuvuoden Terry katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sprint asteittain Nextelin iDEN verkkoon, valitsee myyjät $ 5b verkon päivittämisestä projektin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Näyttää Motorola I1 Android asettaa (ei kuvassa yllä) asettua korkein loppuun Nextel puhelin koskaan - Sprint juuri ilmoittanut, että se on vähitellen iDEN verkko joskus 2013 kun se alkaa uusi neljä-viisi miljardia dollaria verkon parantamiseksi hanke nimeltään "Verkko Vision". Olemme odotettu jo jonkin aikaa - Sprint / Nextel sulautuminen on vaivaa tilaaja tappiot ja huhut hajoamisesta on vuosia - mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme saaneet päivämäärä. Sprintin liikkuvan pois push-to-talk omassa verkossaan tukeakseen 10600000 Nextel asiakkaita, mutta meillä ei ole aikataulua vielä. Sprintin ilmoittaa myös myyjät Network Vision: Alcatel-Lucent, Samsung, Ericsson ja kukin hoitaa aluetta ja sen tehtäväksi on laajentaa ja linnoittaminen Sprintin olemassa 1900 MHz 3G-verkon, kun ostaa 800 MHz, 1900 MHz ja 2,5 GHz taajuuksia tulevaisuudessa käytetään. Mielenkiintoista, Sprint ehdottomasti suojaamisessa WiMAX vetoja vähän - se voi päivittää uuden vaihteen LTE kanssa vaihtava on baseband kortti ja antaa firmis, joka varmasti antaa yritykselle noin 4G joustavuutta pitäisi Clearwire ei kasata yhteen . Saa nähdä mitä tapahtuu - altavastaaja on tehdä joitakin liikkeitä.

Sprint asteittain Nextelin iDEN verkkoon, valitsee myyjät $ 5b verkon päivittämisestä projektin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde USA Today , Fierce Wireless | Lähetä | Kommentit

IOS 4,2 sanotaan estää iPad Camera Kit tukenut joitakin USB-laitteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Näyttää siltä, että ihmiset toivovat Applen Camera Connection Kit ratkaisemaan kaikki USB liittyvät iPad ongelmat vain ei voi saalis tauko. Ensimmäinen sarja oli lähes mahdoton löytää , ja nyt me näemme surmasi käyttäjän raportit sanoa, että IOS 4,2 tehnyt USB osa Kameroita lähes hyödytön monia USB-laitteita aiemmin tuettu. Mitä 9-5 Mac raportteja, ongelma näyttää pohjimmiltaan määrän energiaa, joka voidaan päästää iPad 30-nastainen liitin - se käytti olla 100mA, mutta IOS 4,2 näyttää leikata että alas vain 20mA, oletettavasti yritetään säästää akun käyttöikää. Iso kysymys on tietenkin se, että kaikki USB-näppäimistöt mikrofonit ja jopa jotkut kamerat enää toimi, ja siellä ei ole paljon käyttäjiä vasemmalle tehdä muuta kuin toivoa, että Apple tuo takaisin tukea tulevaisuudessa päivittää. Voit vapaasti jakaa omia tarinoita murheellinen kommentteja, tai meille, jos sinulla on ongelmia iPad Kameroita.

IOS 4,2 sanotaan estää iPad Kameroita tukemisesta jotkin USB-laitteet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TiPb | lähde 9-5 Mac | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Yhden Ohjelmiston käyttöoikeussopimus Jaettu 774651 kertaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Ob1rI-TQSU/story01.htm:
nk497 kirjoittaa "yhden lisenssin Avast tietoturvaohjelmisto on käytetty 774651 ihmistä sen jälkeen, kun se meni virus on tiedostonjako-sivusto. Avast huomasi, että lisenssi sen maksullisen tietoturvaohjelmisto, myydään 14-käyttäjän yritys Arizonassa oltiin jaettu verkossa. sijaan suljetaan piratismia, yhtiö päätti katsoa, miten pitkälle ohjelmisto leviäisivät - se on vuodesta ilmestyi vuonna 200 maata, mukaan lukien Vatikaani. Nyt yhtiö on kääntää se markkinointi tilaisuus, jossa pop-up kannustaa käyttäjiä piraattikopio ladata laillinen kopio ilmaiseksi tai maksullisen version. Avast ei ole varma kuinka monta merirosvot ovat menneet laillista, mutta sanoi jotkut ovat tehneet kytkin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sivustot Guilty kaappauksen historia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s26VJ4i2e-E/story01.htm:
Gunkerty Jeb kirjoittaa "viime käynnistämän tutkimuksen UC San Diego tietojenkäsittelytieteen laitos laajuuden määrittämiseksi yksityisyyden suojaa loukataan tietovirrat suosituilla verkkosivuilla osoittaa, että suosittu Web 2.0-sovelluksiin kuten koostepalveluissa koostajille ja hienostunut mainosten kohdistaminen ovat täynnä erilaisia erilaisia yksityisyyttä loukataan virtaa. Lopulta tutkijat päättänyt, että tällaiset hyökkäykset eivät ole riittävästi puolustanut vastaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.