mandag den 6. december 2010

Google auttaa tutkijoita minun 1700000 viktoriaaninen aikakausi kirjanimikettä vihjeitä historiallisen asenteita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/06/google-helps-scholars-mine-1-7-million-victorian-era-book-titles/:
Halusimme, inhota, tai koskaan edes harkinnut ajatusta siitä, kvantitatiivinen kirjallisuuden analyysi näyttää valmiina hetkensä valokeilassa. Dan Cohen ja Fred Gibbs, pari historioitsijat tieteen yli George Mason-yliopiston, on pelannut noin kanssa otsikoita noin lähes 1,7 miljoonaa kirjaa - osuus kaikkien tiedossa määrät julkaistaan Britanniassa 19. vuosisadalla - ja Valaistumisen etsiminen noin viktoriaanisen aikakauden kulttuurista suuntauksia ja kehitystä. Sillä, miten usein tietyt sanat näkyvät tekstissä otsikot ajan, he voivat löytää vahvistuksen tai ehkä jopa kumottu ja yleisesti pidetään teorioita, että aikaa - vaikka he itse varoittaa, että korrelaatio ei ole aina osoitus syy. Niiden tutkimus on mahdollistanut Googlen Books yhteisyritys, joka on ahkerasti digitointi lähes joka kerta kirjoitettu sana koskaan, ja seuraava vaihe on kokeilla ja minun todellinen tekstit itse edelleen vihjeitä siitä, mitä meidän vanhemmat selves ajatellut maailman. Kaikki vedot, kun sana "ei" oli ensimmäinen käytetty substantiivi?

Jatkaa lukeneisuus Google auttaa tutkijoita minun 1700000 viktoriaaninen aikakausi kirjanimikettä vihjeitä historiallisen asenteita

Google auttaa tutkijoita minun 1700000 viktoriaaninen aikakausi kirjanimikettä vihjeitä historiallisen asenteita perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 joulukuu 2010 05:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar