mandag den 6. december 2010

Shenzhen netvertible kääntää kantta apinoita Dell Inspiron Duo päivän vara

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/shenzhen-netvertible-flips-its-lid-apes-dell-inspiron-duo-with/:
Jos olet ajatellut Inspiron Duo olisi vain netvertible on liukas spinning-näyttö, mieti uudestaan - vähemmän kuin kolme kuukautta , sillä Dellin suunnittelu debytoi ja kymmenen päivää, kunnes se aluksia , että ansa-oven muotoilu on kopioitu, jonka gadget jättiläiset Shenzhen. Tällä kertaa se ei ole ilmeinen KIRF , mutta se ei myöskään ole kovin tehokas pieni tietokone - jos Dell ainakin yrittänyt ajaa kirjekuori dual-core Atom N550-prosessori, 2 Gt muistia ja Broadcom Crystal HD siru, tässä me tarkastelemme bargain-kellarissa netbook kaikki tavanomaiset epäillyt (Atom N450, 1 Gt RAM, 120GB HDD, Intel GMA 3150) ja mitä näyttää pieni optinen ohjauslevy. Ainakin se sai kapasitiivinen näyttö! Ei sana, milloin ja miten paljon voit odottaa maksamaan, jos käännät etupaneelit ovat sinun juttusi.

Shenzhen netvertible kääntää kantta apinoita Dell Inspiron Duo päivän vara perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 19:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MIC gadget | lähde Newpad.cn | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar