fredag den 22. april 2011

Android-puhelimissa pitää sijainti välimuisti, niin, mutta se on vaikeampaa saada

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WRmCXOwdnH0/android-phones-keep-location-cache-too-but-its-harder-to-access.ars:


Tämän jälkeen viikon huolestuttava ilmestys, että iPhone ja 3G iPads pitää kirjautua paikkatietojen perustuvat matkapuhelintornien ja WiFi-tukiaseman triangulaatiota kehittäjä Magnus Eriksson esitetty osoittaa, että Android älypuhelimet tallentaa täsmälleen samanlaisia ​​tietoja sen sijainti palveluihin. Vaikka tiedot on vaikeampi päästä tavalliselle käyttäjälle, se on niin triviaalia pääsyn osaava hakkeri tai Forensics asiantuntija.


Keskiviikkona turvallisuus tutkijat Alasdair Allan ja Pete Warden paljasti tuloksensa että 3G-yhteensopivaa IOS laitteita pitää tietokantaa paikkatietojen perustuu matkapuhelintornien triangulaatio ja WiFi tukiaseman läheisyydessä tiedosto nimeltä "consolidated.db." IPhone sekä 3G varustettu iPads, tuottaa tämä kätkö, vaikka et ole erikseen käytät sijaintiin perustuvia palveluja. Nämä tiedot on myös varmuuskopioidaan tietokoneen joka kerta se on synkronoitu iTunesista. Warden kirjoitti sovellus, joka löytyy, jäsentää ja kartoittaa paikkatietoihin käyttäjän tietokoneessa, jos IOS laite varmuuskopiot eivät mahdollisesti salattu.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Windows 7: 350 miljoonaa lisenssejä myydään 18 kuukautta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GKmb-2GW_so/windows-7-350-million-licenses-sold-in-18-months.ars:


Kahdeksantoista kuukautta Windows 7 julkaistiin Microsoft on kehua , että se on myynyt 350 miljoonaa lisenssejä sen lippulaiva käyttöjärjestelmä. Alustan myynti ei ole juuri hidastunut vuodesta yhtiö viime bragged numerot, 12 kuukauden kuluttua, 240 miljoonaa ajokortit on lähetetty.


Kaikki kaukana Windows Vistan markkinoille saattamiseen saakka. Vaikka Windows Vista myi hyvin noin 330 miljoonaa internetin käyttäjää kahden vuoden kuluttua käynnistämisestä, sen vastaanotto oli laimea, ja vaikka käyttäjät oikeastaan ​​aika tykkäsi , se ei päässyt hyväksyntää olennaista yritysmarkkinoille.


Windows 7 sen sijaan kukoistavat sekä kotona että töissä. Microsoft mainitsee IDC arvioi, että 90 prosenttia yritysten on parhaillaan siirtymisestä Windows 7, ja Redmond väittää, että otat Windows 7 antaa yrityksille mahdollisuuden säästää noin 140 dollaria per PC vuodessa. Tämä yritys aloittamisen pitäisi olla joitakin mukavia sivuvaikutuksia-varsinkin, niin sitten on toinen naula arkkuun Internet Explorer 6 .


Windows XP, joka on kymmenen vuotta vanha tämän vuoden lokakuussa, on kukkulan kuningas, kuitenkin. Vaikka Windows 7 on ylittänyt että käyttöjärjestelmän osuus joillakin markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, vanha käyttöjärjestelmä on edelleen hallussaan noin 54 prosenttia maailmanmarkkinoista. Windows 7 on vain 24 prosenttia. Jos nykyinen suuntaus jatkuu, Windows 7 tulee eclipse sen antiikin edeltäjänsä 12-15 kuukautta-juuri ajoissa odotettua käynnistää Windows 8.


Lue kommentteja tähän virkaan





Microsoft avustaja Peter Bright näkymästä BBC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eSJye7lw3j0/microsoft-contributor-peter-bright-appearing-on-bbc.ars:


Ars Technica Microsoft avustaja Peter Bright tulee näkyä BBC viikonloppuna. Peter keskustelee Windows ARM ja miten Microsoftin päätös satamaan OS toiseen prosessoriarkkitehtuuri vihjeitä Microsoftin tulevaisuuden suunnitelmia.


Peter tulee olemaan BBC Klikkaa , verkko lippulaiva teknologiaohjelmaan. Jos olet Isossa-Britanniassa, kuulet 15 minuutin versio BBC Valitse aikana BBC Breakfast, joka kulkee 06:00-10:00 BST lauantaina. Koko, 30 minuutin versio Klikkaa on BBC: n uutisissa (lauantai klo 11:30 ja 22:30 BST), BBC World News (sunnuntai 12:30 ja 18:30 GMT) ja Pohjois-Amerikassa, BBC World Service kautta Sirius-XM satelliittinavigointiohjelmien klo 06:30 ja 19:30 EDT lauantaina.


Muista virittää!


Lue kommentteja tähän virkaan





Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Yksi Tax Break Myöhemmin Twitter julkistaa aikoo siirtää keskustorin SF Office

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p6KOLqJuPFs/:

Array

Donald Trump ei ole Nimetön Internet commenter

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Kbbyn8_dOY4/:

Array

Act.ly Weathers Amazon Cloud katastrofi Earth Day

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tThtv_OoBZg/:

Array

Exclusive: Valkoisen iPhone 4 laskeutuu Vodafone UK

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:


No, olisitko Hanhi tuohon? Se, ​​ystävät, on Applen kauan odotettu , tuskin unohdetut valkoinen iPhone 4 , ja sikäli kuin voimme kertoa, tämä on oikeastaan ​​todella paljon. Olemme nähneet vähittäiskauppiaat tekemään tilaa ja vaikeasti luurin viime kuukausina, ja aiemmin tänään kuulimme, että Vodafone UK: n inventaariojärjestelmät osoittivat valkoinen iPhone 4 koska merenkulku sisään nyt olemme vakuutena muutamia kuvia 16GB malli erillisestä lähteestä, joka on ilmeisesti päässyt käsiin yksi onnekas asiakas (lue: kaveri) yli Britanniassa.



Kuten tarina menee, myyjä soitti sitä niin musta iPhone helpottaa kaupan, ja pian sen jälkeen myynti laski, Voda lähetti ilmoituksen pysäyttää myy näitä helmiä "vasta ensi viikolla." Just niin tiedät, MC60 4 B / mallinumero kuvassa on erityisen kiinnostava verrattuna oman talon UK iPhone 4, jälkimmäinen, joka on myös 16 Gt versio, urheilu mallinumero MC60 3 B / . Epäilemme me ei mennä liian pitkälle tukalassa esittämällä "3" ja "4" on siellä edustaa sävyn vaihtelua, ja jos haluat venyttää teoria askeleen eteenpäin, MC60 5 B / edustaa 32GB musta iPhone 4. Toisin sanoen, älä järkyty kun valkoinen 32 gigger rullaa kuin MC60 6 B / A. Niin, tämä on ensimmäinen laillinen merkki siitä, että valkoinen iPhone 4 on vaan päivän päässä tulee myyntiin? Olemme juuri asiantuntijoita meteorologia, mutta se varmasti tuntui keväällä vuonna Londontown tänään.



PS - 9-5 Mac ehdottaa , että se tulee olemaan laskeutua 27 huhtikuu , ainakin Hollannissa.




[Kiitos, Anonymii]


Exclusive: Valkoisen iPhone 4 laskeutuu Vodafone UK perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | & nbs

Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:


Olemme jo nähneet GigaPan tekniikkaa käytetään paljon vaikuttava panoraamoja , mutta jotkut tutkijat Carnegie Mellon-yliopistossa on nyt mennyt askeleen pidemmälle heidän ns GigaPan Time Machine "-hanketta. Kiitos taika HTML5 ja aikaa vievää (mutta automaattinen) valokuvaus, voit nyt "samanaikaisesti tutkia avaruutta ja aikaa" oikeassa selaimessa - eli zoomata ja noin suurikokoiset panoraama, joka myös sattuu olla aika-raukeavat video. Jos ei huvita tutkia itse, voit myös hypätä suoraan joitakin kohokohtia - kuten esimerkiksi rakentamisen Hulk patsas CMU Carnival kuvassa yllä. Ht jopa lähde linkkiä kokeilla sitä - vain varmista, että olet joko Chrome ja Safari, koska he vain yhteensopivien selainten tällä hetkellä.

Jatka käsittelyssä Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja


Carnegie Mellon n GigaPan Time Machine tuo nopeutus ja panoraamoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GigaPan Time Machine | Lähetä | Kommentit

Archos 7c tabletti Eclair, kickstand nyt toimituskuluja 220 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/archos-7c-tablet-with-eclair-kickstand-now-shipping-for-220/:


No, ei nyt meidän onnenpäivä? Vain viikon kuluttua debytoi videolle, Archos 7c Home Tablet on merenkulun Yhdysvalloissa 220 dollaria - enemmän kuin kuukausi ennen sen odotettavissa kesäkuu saapumisesta. Koska kertaus, tämä 7-tuumainen tabletti tarjoaa kapasitiivinen (800 x 480)-näyttö, Android 2.1 ( Eclair ) ja Cortex A8 prosessori-RK2918 piirisarja combo, jonka luvataan sujuvan 720p videon toistoa. Muut tekniset tiedot ovat 8 Gt sisäistä tallennustilaa, microSD-korttipaikka, kaksi sisäänrakennettua kaiutinta, ja että kickstand näet kuvassa yllä. Tietenkin, sinun on myös luovuttava hienouksia kuten wireless-N, kameroita, ja saada Android Market. Ovatko nämä kompromissit kannattaa pilkkahintaan hinta? Se päätös aiot on tehtävä itse.



[Kiitos, Elliott]


Archos 7c tabletti Eclair, kickstand nyt toimituskuluja 220 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 17:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Archos | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


AT & T Myöntää verkko ei voi käsitellä iPhone, iPad Traffic

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEJS2x1QDWM/ATampT-Admits-Network-Cant-Handle-iPhone-iPad-Traffic:

RedEaredSlider kirjoittaa "AT & T on myöntänyt, että nousu tabletteja ja älypuhelimet kuten iPad ja iPhone on tehnyt merkittäviä verottanut sen verkkoon. Julkisen hakemispäivän Federal Communications Commission eilen, yhtiö myönsi, että sen verkko on yhä kovemmalle koetukselle kuin enemmän ja enemmän suuren kaistanleveyden laitteet on kytketty. Tämä kuuluu paitsi älypuhelimissa, kuten iPhone, mutta tablettien kuten iPad samoin. AT & T sanoo, että monissa tapauksissa tabletteina laittaa enemmän stressiä niiden verkossa (PDF) kuin älypuhelimissa tehdä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Vallankumous Science Fiction Authors

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVNjin34u_4/Revolution-of-the-Science-Fiction-Authors:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "85 science fiction kirjailijoiden kuten Iain M Banks, Larry Niven, Stephen Hunt, Greg Bear ja Michael Moorcock on kirjoittanut avoimen kirjeen vastalauseen BBC valittavan halveksuntaa kohti genre, kun aikana koko päivän kattavuus ja fiktiota, BBC, ei yksittäinen SF, fantasia tai kauhu kirja oli tutustunut. Tässä alkuperäinen artikkeli, joka on aiheuttanut avoimen kirjeen sekä päivityksiä. Britannian pääministeri David Cameron, kun pyydettiin kommentoimaan, sanoi että hän ei 't ovat suosikki genre, joten kai hän ei ota Greg Bear kirjoja nukkumaan joko! "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Poliisi Apple IOS seurantatiedot For Forensics

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xXvjsgCUdzE/Police-Using-Apple-iOS-Tracking-Data-For-Forensics:

Monet lukijat ovat lähettäneet jatkotoimista artikkeleita keskiviikon uutinen että iPhone paikkatietoja oli seurataan ja tallennetaan. Ensinnäkin tuntuu Android osakkeet samanlainen ongelma, vaikka tiedosto sisältää paikkatiedot on "vain saatavilla laitteita, jotka ovat juurtuneet ja avata asennuksen unsigned apps." Kehittäjä Magnus Eriksson on luonut app huuhtele näitä tietoja. Seuraava: iPhone seuranta tiedosto ei ole uusi, vain eri paikassa kuin se oli ennen. Reader overThruster sitten huomauttaa CNet tarina osoittaa, että lainvalvonta on ollut tietoinen tämän tiedoston jonkin aikaa, ja on käyttänyt sitä Forensics yhteydessä. Tämä tarina on kasvava huoli Apple, varsinkin nyt, senaattori Al Franken (PDF) ja Rep Ed Markey (PDF) ovat molemmat kirjoittaneet kirjeitä Steve Jobs vaativia tietoja paikan seurantaan. Lopuksi PCMag selittää miten katsella paikkatietoja tässä iPhonessa, jos niin haluavat.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.