lørdag den 2. april 2011

Viikko tiede: korkean suorituskyvyn tietokoneita ja säteilyriskit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/306quCCw4Lc/week-in-science-high-performance-computers-and-radiation-risks.ars:


Suurteholaskennan on gamer PC, osa 1: Laitteet : Tässä kolmiosaisessa sarjassa Ars vie sisälle rakentamassa suurteholaskennan klusterin saman tyyppisiä pelejä suuntautunut PC-laitteisto, että löydät Järjestelmämme oppaita. Tämä ensimmäinen erä kuvaa järjestelmän suunnittelussa, ja se sisältää suorituskyvyn vertailuarvoja.


Tunne ydinaseita: ymmärtäminen säteilyriskit Japanissa : Mitkä ovat todelliset riskit materiaaleja, jotka ovat paenneet Fukushima reaktoreista? Ymmärtäminen vaaroista edellyttää tiedetään miten yksittäiset radioaktiivisia isotooppeja käyttäytyä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Huumeiden Runners Perfect kaukokulkeutumista Subs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDWbM43T-Ww/Drug-Runners-Perfect-Long-Range-Subs:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa: "Viranomaiset ovat vallanneet 74-jalka naamioitu sukellusvene - lähes kaksi kertaa niin kauan kuin kaupunkiliikenteen linja - kahdella potkurit ja 5-jalka torni, että miehistön neljästä kuuteen, jonka suurin toiminta-alue on 6800 merimailia pinnalla, voi mennä 10 päivää ilman tankkausta ja oli todennäköisesti suunniteltu lautta kokaiinia vedenalainen Meksikoon. Aluksen hyötykuorma 9 tonnia kokaiinia arvo katukaupassa noin 250 miljoonaa dollaria ja käyttää GPS karttaplotteri ja puoli -skannaustoimintoja, korkean taajuuden radio, elektro-optinen periskooppi ja infrapuna kamera asennetaan torni-visuaalisia apuvälineitä, joilla täydennetään kaksi pienoiskoossa ikkunat hätävara ohjaamossa. "Tämä on kokeneimpia osa olemme nähneet tähän mennessä , sanoo Jon Wallace, joka on johtanut Personal sukellusveneet järjestön tai Psubs 15 vuoden ajan. "Se on erittäin hyvä muotoilu kannalta kunnossa ja valvontaa." Samaan aikaan viidakossa laivanrakentajien edelleen täydellinen heidän ammattinsa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko pelaamista: Sony vs. Hotz, 3DS akku, Dragon Age 2 merkkiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rL54VyOY-fY/week-in-gaming-sony-vs-hotz-3ds-battery-dragon-age-2-characters.ars:


Tällä viikolla peli me katsoimme viimeistään George Hotz tapaus ja miettinyt, mikä sarjanumero on "oikea" yksi ... ja jos vielä asioita toimivaltaan. Kävimme läpi kysymys homo merkkiä Dragon Age 2, ja näki miten eri ihmiset olivat hyvin erilaisia ​​odotuksia sukupuoliseen suuntautumiseen roolipelejä. Me pelataan Nyko kolmannen osapuolen 3DS akun ja todennut, että se mitä se lähtivät tekemään: 3DS voi nyt toistaa joissakin maraton istunnoissa.


Tule ja tutustu viime viikolla suurin tarinoita.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ulkoministeriön Rakentaa Panic Button App

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vSZW26dWp_Q/:

Array

(Perustaja Stories) kiistanalainen alkuperää koskevien 4chan ja kehityksestä meemit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BqLAf5TjHkU/:

Array

SYNC toinen versio pois buginen aloittaa, Ford korjaa Ctrl-Alt-Delete

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:

Kun se on tilattu 80 prosenttia vuoden 2011 malleista , SYNC ollut lahja Fordin bottom line, mutta se ei ole kaikki persikoita ja kermaa Dearborn miehistön yhteydet alusta. Ystävämme on Autoblog ovat kertoneet, että toisen sukupolven infotainment-ohjelmisto on ilkeä pikku tapana käynnistyy uudelleen, kun jokin menee pieleen yhden sovelluksia. Ei kuulosta niin iso juttu, paitsi nämä automaattiset uudestisyntynyt kestää useita minuutteja (ikuisuus jos olet vedota GPS sinut ympäri), ja järjestelmällä on taipumus kadotat indeksoitu musiikkia ja liittyy puhelimen tiedot ja vahvistaa itse . Ilmeisesti ainoa tapa käsitellä tällaisia ​​glitches on otettava kärsivät autos on jälleenmyyjälle täysi-ohjelmiston uudelleen tai uudelleenalustus - miksi Ford ja Microsoft meni Ctrl-Alt-Delete reitin sijaan löytää entistä käyttäjäystävällisempi ratkaisu, emme luultavasti koskaan tiedä. Blue Oval pojat väittävät, että Autoblog kokemus oli epätyypillinen, mutta ovat kuitenkin rakentaneet ohjelmistopäivitykset ongelmien lievittämiseksi. Toivottavasti se riittää lopettamaan SYNC järjestelmien tekemästä Force Sulje tanssia.

SYNC toinen versio pois buginen aloittaa, Ford korjaa Ctrl-Alt-Delete perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Sony toimitusjohtaja Lets Slip että iPhone 5 on 8MP kamera

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kjrDU91vqDM/Sony-CEO-Lets-Slip-That-iPhone-5-Will-Have-8MP-Camera:

Anonyymi lukija kirjoittaa "hiljattain käydyssä Walt Mossberg, Sony toimitusjohtaja Sir Howard Stringer on ehkä vahingossa anna sen liukua, että Sony aikoo toimittaa Applelle 8 megapikselin kamerat seuraavan sukupolven iPhone. Keskusteltaessa Japanin maanjäristys, Stringer totesi, että Sonyn kameran kennon tehtaan Sendai oli vaikuttanut ja että siirtojen 8 megapikselin kamera anturit Apple olivat lykänneet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikonloppu Giveaway: Tagged Tumi Bag

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6QAsJOwB3QE/:

Array

CD Ripper "yllyttää lain rikkominen, sanoo British Regulator

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gbu51XI9ERM/CD-Ripper-Incites-Law-Breaking-Says-British-Regulator:

Barence kirjoittaa "brittiläisen yrityksen on kielletty mainonta CD repeytymisen laite, koska se yllyttää lain rikkomista." Brennan JB7 on "CD-soitin kiintolevyllä, joka tallentaa jopa 5000 CD-levyjä." Ilmoitusta Brennan korostaa mukavuutta repimässä koko CD-kokoelma laitteeseen - aivan kuten olemme kaikki tehneet jo vuosia meidän tietokoneet, iPodit ja muut MP3-soittimet. Advertising Standards Authority on kieltänyt mainokset teon jälkeen, että " mainos harhaanjohtavasti ymmärtää että oli hyväksyttävää kopioida CD, vinyyli ja kasetit ilman lupaa tekijänoikeuden omistaja. ""


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony toimitusjohtaja ohimennen mainitsee hän on toimittanut kamerat Apple

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:


Olimme houkutusta kutsua sitä Aprillipäivä "vitsi, mutta tarina on liian arkipäiväinen: Sony toimitusjohtaja Sir Howard Stringer kuulemma päästää käsistään, että hänen yrityksensä tuottaa kamera seuraavan erän iPhonen ja iPads aikana julkinen haastattelussa Wall Street Journal . Perinteisesti Applen peräisin sen antureita OmniVision myös ilahduttavan takana-valaistu 5 megapikselin CMOS-yksikkö löydät iPhone 4, mutta nyt Sony sekin on BSI teknologian ja OmniVision on tiettävästi viivästynyt, seuraava kannettava Apple tuote saattaa talo Sony Exmor R-anturi, jollainen me ihailimme on Xperia Arc . Huomatkaa, että ei voi päätyä todella tapahtuu, koska tilanteessa, jossa Sir Howard paljasti uutiset - mukaan 9-5 Mac, hän sanoi, että tehdas tuottaa antureita Apple on vaikuttanut Japanin tsunami . Voi hyvin.

Sony toimitusjohtaja ohimennen mainitsee hän on toimittanut kamerat Apple perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde 9-5 Mac , Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Cablevision Optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/cablevision-optimum-for-ipad-app-now-available-streams-hundreds/:


Uusi Cablevision iPad app on asianmukaista, ottaen televisioyhtiöille ( Fox, Discovery, Viacom ) hyökkää Time Warnerin TV-streaming TWCable TV app tarjoamalla tilaajille samat kanavat kuin niiden iO tv-paketti ja video on demand. Optimaalinen iPad app myös mahdollisuus perustaa DVR tallennuksia, poista nauhoitettuja ohjelmia ja selata TV-ohjelmat, vaikka se ei toimi suoraan kaukosäädin kaapeli-tv. Viime kerralla Fox ja Cablevision potenssiin pois tilaajien ei katsella esityksillään on Hulu tai kaksi peliä World Series , joka yhdessä pitkän taistelun aikana verkon DVRs , ehdottaa kaapeli yhtiö on valmis kaivaa sen korot syvälle aiheesta . Monikanavainen News huomauttaa tilaajaa tarvitaan ainakin yksi kaapelilaitteen hyödyntää uuden sovelluksen ja TOS todetaan se voi käyttää vain sisällä asiakkaan asuinpaikka. Tilaajat varustettu asianmukaisesti voi napata app iTunes linkkiä, tutustu kuvia galleriassa tai video demo käyttäjä upotettu tauon jälkeen.



Päivitys: Nyt on lehdistötiedote ja tietoisku siitä Cablevision (mahdollisen valinnan jälkeen tauko) joten tässä se on numeroilla: 300 kanavaa, voidaan rekisteröidä jopa kolmella iPads tiliä kohden ja käyttää minkä tahansa kahden samanaikaisesti. Kaukosäätimen toiminnot tapahtuu kesällä, ja yhtiö toteaa, että koska se tuottaa suurempia kanavia digitaaliseen kaapeliverkkoon, ei internet (ei "net vaaditaan) se katsoo tämän käyttö kuuluu voimassa olevan kuljetuksen sopimuksilla.



[Kiitos, johnnydop, jcdesimp & Michael]


Jatka käsittelyssä Cablevision optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD


Cablevision Optimaalinen iPad app nyt saatavilla, purojen satoja tv-kanavia ja VOD perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 12:04:00 EDT. Tutustu


Dell saavuttaa AMD Fusion, ilmoittaa Inspiron M102z muistikirja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/dell-achieves-amd-fusion-announces-inspiron-m102z-notebook/:

Dell saa sen Fusion, ilmoittaa M102z notbook

Kun niin monet vuotiaiden odottaa Fusion -laitteet ovat meidän, ja tässä on Dellin tuloa markkinoille. Se M102z, keinutuoli AMD E-350-prosessori 1.6GHz ja Radeon HD 6310 näytönohjain, 4GB muistia, ja 11,6 tuuman näyttö toimitusjohtaja 1366 x 768 - ei huono kaveri hinnoiteltu 699 dollaria. Jos tämä on vähän liian rikas siellä 1GHz mallin puoli muisti ja hieman pienempi spec grafiikkaa 599 dollaria. Tai jos pidät katsella mainoksia, askel on jopa 759 dollaria malli, jossa on sisäänrakennettu TV-viritin. Kaikki on sanottu olevan saatavilla nyt ulkomaille ja pitäisi lyödä näille rannoille pian, joten jos sinulla on ollut sormi hiiri "Buy Now"-painiketta HP dm1z saatat haluta takaisin vähän aikaa.



[Kiitos, kamarul]

Dell saavuttaa AMD Fusion, ilmoittaa Inspiron M102z kannettavan perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Notebook Hunter | Lähetä | Kommentit

Gmail Motion Aprillipäivä "gag väistämättä muuttui todeksi käyttäen Kinect (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/gmail-motion-april-fools-gag-inevitably-turned-into-reality-usi/:


Se täytyi tapahtua. Kun Google oli pois uusi ja mullistava Gmail Motion ohjausjärjestelmä eilen, se ei ole tyhmä useimmat ihmiset, mutta se ei ole jättänyt saalis huomiota joidenkin liikkeen ohjaus nörttejä kanssa Kinect kamerat kädessä. Jep, FAAST miehistö, joka on tuonut meille Kinect näppäimistö emulaattori World of Warcraft on ottanut Google tehtävä ja todella keittää jopa ohjelmisto tehdä Gmail Motion työtä. Kaikki suosikki eleet ovat tässä: avaamalla sähköposti jos se kirjekuori, vastaat heittämällä peukalon takaisin ja tietenkin "nuoleminen leima" lähettämään vastauksenne matkalla. Marvelous kamaa! Hyppää ohi tauko nähdä se työ, todellista tällä kertaa.

Jatkaa lukeneisuus Gmail Motion Aprillipäivä "gag väistämättä muuttui todeksi käyttäen Kinect (video)


Gmail Motion Aprillipäivä "gag väistämättä muuttui todeksi käyttäen Kinect (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 13:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde USCICT (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Burt Rutan vetäytyy Scaled Composites

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uZrxFTUEQ10/Burt-Rutan-Retires-From-Scaled-Composites:

hondo77 kirjoittaa "Lost kaikissa Aprillipäivä hauskaa oli uutinen, että Burt Rutan eläkkeelle 1. huhtikuuta." Viisi hänen konetta nyt roikkua Smithsonian National Air and Space Museum, kuten Voyager, joka vuonna 1986 tuli ensimmäinen lentokone lentää ympäri maailmaa ilman tankkausta, ja SpaceShipOne, joka vuonna 2004 tuli ensimmäinen yksityinen raketti kone koskaan laittaa ihmisen avaruuteen. " Nauti eläkkeelle, Burt. Olet ansainnut sen. " Watching SpaceShipOne lentää vuonna 2004 on yksi onnellisin muistoja elämästäni. Kiitos, Herra Rutan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Googlen Kuljettajattomat Auto ja logiikka turvallisuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bsItxEQojX8/Googles-Driverless-Car-and-the-Logic-of-Safety:

mikejuk kirjoittaa "Googlen kuljettajaa auton voisi säästää yli 1 miljoona ihmistä vuodessa ja kymmeniä miljoonia vammoja. Se on vaikuttava saavutus, mutta annamme sen ottaa pyörän? Sebastian Thrun tuo asia se on vakuuttava TED Keskustelu video. Voi kuitenkin olla OK ihmisten kuljettajille tappaa miljoonia ihmisiä joka vuosi, mutta yhden ihmisen kuolemaan saattaa riittää loppuun kuljettajaa auton projekti - itse asiassa se voisi edes ottaa kuoleman vahinko voi aiheuttaa saman takaisku. Robot kuljettajat voivat tappaa paljon vähemmän ihmisiä kuin ihmisen kuljettaja, mutta se jää nähtäväksi, jos voimme olla looginen tarpeeksi hyväksyä satunnainen epäonnistuminen algoritmi tai laite. Yksinkertaisesti sanottuna olisimme kaikki nähneet liian monta 'paha robotti "elokuvia."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.