lørdag den 2. april 2011

Amazon sanoi harkitsevan NFC-pohjaisen langattoman maksupalvelun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/amazon-said-to-be-considering-nfc-based-mobile-payment-service/:

Kuten ehkä tiedätte, Amazon ei oikeastaan ​​jo helpottaa voit tehdä ostoksia muissa paikoissa kuin Amazon.com sen Amazon Maksut palvelu, ja nyt näyttää siltä kuin se voisi jopa ajatella laajentaa asioita tiili ja laasti myymälöissä sekä . Tarkemmin, Bloomberg raportoi, että Amazon on selvittää mobiilimaksamisen palvelu perustuu NFC -teknologiaa, joka sallisi maksat kohteita ja saada asioita kuin uskollisuus pistettä käyttävät mitään muuta kuin NFC varustettu kännykkä. Ei ole yllättävää, Amazon on myös sanottu olevan huomioon joitakin muita toimintoja, jotka lähettävät ihmiset takaisin Amazon.com - Bloomberg antaa esimerkin joku ostamassa farkut vähittäisliikkeestä, jotka eivät löydä sopivan kokoisia, ja sanoo, että he voisi yksinkertaisesti skannata Jeanin tag tilata pari verkossa. Yksityiskohdat ovat muuten hieman kevyt, ja palvelu on ilmeisesti vielä ole aivan varma juttu, vaikka henkilö tuntee asian sanoo Amazon päättää edetä sen kanssa tai ole "noin kolmesta viiteen kuukautta."

Amazon sanoi harkitsevan NFC-pohjaisten langattomien maksupalvelujen perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar