lørdag den 2. april 2011

CDMA Xperia Play vierailut FCC, heti saa hajoaviksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/cdma-xperia-play-visits-fcc-promptly-gets-dissected/:



Harvat asiat ovat nautimme enemmän kuin nähdä kimalteleva sisuskalut laitteen harallaan edessämme tieteen nimissä - varsinkin kun se sattuu olemaan CDMA versio Sony Ericssonin Xperia Play . Verizon sidottu puhelin teki cameo on FCC tänään kun se on tehty - ja kulunut - tavallinen paristo SAR-testit ennen kuin se ehtii dissektoitujen. Mikä kiehtovaa kuvat FCC raportissa on, että CDMA- ominaisuudet sama yhdistelmä SIM / microSD-korttipaikka kuin GSM sisarus . Vaikka jotkut ovat teorioinnin että Verizon pelaamista luurin voisi tukea LTE, mielestämme on todennäköisempää, että Xperia Play käyttää dual-mode CDMA / GSM-radio ja SIM-korttipaikka joko pysyvät tyhjinä ja vammaisten firmware tai että Xperia Play on yksi Verizon globaalia tarjontaa. Tutustu galleriassa alla ja arvioida itse.



CDMA Xperia Play vierailut FCC heti saa hajoaviksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 07:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Langaton Hyvyys | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar