lørdag den 2. april 2011

SYNC toinen versio pois buginen aloittaa, Ford korjaa Ctrl-Alt-Delete

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:

Kun se on tilattu 80 prosenttia vuoden 2011 malleista , SYNC ollut lahja Fordin bottom line, mutta se ei ole kaikki persikoita ja kermaa Dearborn miehistön yhteydet alusta. Ystävämme on Autoblog ovat kertoneet, että toisen sukupolven infotainment-ohjelmisto on ilkeä pikku tapana käynnistyy uudelleen, kun jokin menee pieleen yhden sovelluksia. Ei kuulosta niin iso juttu, paitsi nämä automaattiset uudestisyntynyt kestää useita minuutteja (ikuisuus jos olet vedota GPS sinut ympäri), ja järjestelmällä on taipumus kadotat indeksoitu musiikkia ja liittyy puhelimen tiedot ja vahvistaa itse . Ilmeisesti ainoa tapa käsitellä tällaisia ​​glitches on otettava kärsivät autos on jälleenmyyjälle täysi-ohjelmiston uudelleen tai uudelleenalustus - miksi Ford ja Microsoft meni Ctrl-Alt-Delete reitin sijaan löytää entistä käyttäjäystävällisempi ratkaisu, emme luultavasti koskaan tiedä. Blue Oval pojat väittävät, että Autoblog kokemus oli epätyypillinen, mutta ovat kuitenkin rakentaneet ohjelmistopäivitykset ongelmien lievittämiseksi. Toivottavasti se riittää lopettamaan SYNC järjestelmien tekemästä Force Sulje tanssia.

SYNC toinen versio pois buginen aloittaa, Ford korjaa Ctrl-Alt-Delete perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar