lørdag den 8. oktober 2011

Qualcomm Poistotuotteet Snapdragon S4 SoC yksityiskohtia, lupaa parantaa akun kestoa ja Todellisuus valmiudet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/qualcomm-outs-snapdragon-s4-soc-details-promises-improved-batte/:


Qualcomm on määritellyt sen yksityiskohtia tulevista S4 SoC , ja kyllä, löytyy varmasti syy jännitystä tämän seuraavan sukupolven Snapdragon. Ensinnäkin se tulee ennakoi uuden 28nm valmistusprosessin rinnalla yhtiön Krait CPU ja adreno 225 GPU. Siirtyminen 45nm ja 28nm lupauksia pienempiä osia, alhaisempi virrankulutus ja parantunut lämmöneristyskyky, kun taas Krait otetaan käyttöön uusi putki arkkitehtuuri, jonka luvataan täysi 60% boost kuluvalla Scorpion Uusimmat kanssa kellotaajuudet vaihtelevat 1,5 ja 2,5 GHz - pitkin tukee asynkronisen multiprocessing ja dual-muistia. Kuten GPU, viimeisin siru flaunts 50% enemmän suorituskykyä verrattuna tämänhetkiseen adreno 220, jossa se ​​tukee myös DirectX 9.3 Windows 8 , lisäksi OpenGL ES 1.1 ja 2.0. Pitäisi olla melko pelikokemuksen, eh?



Se ei lopu tähän, sillä S4 MSM8960 lupauksia multi-mode maailman voimavarojen tukee kaikkia yleisesti käytettyjä taajuuksia 700-2600MHz - melkoinen saavutus, todellakin. Se käsittelee Cat. 3 LTE (jopa 100Mbps) ja Cat. 24 HSPA + (jopa 42Mbps) sekä EV-DO Rev B, 1x Advanced ja TD-SCDMA, sekä GSM-, GPRS-ja EDGE. Niin, ja siellä on myös samanaikainen tuki GPS-ja GLONASS sekä Bluetooth, WiFi, FM-radio ja NFC. Näytteitä jo lähetetään valmistajille, olemme aivan innoissamme, mitä 2012 voi tuoda.

Qualcomm Poistotuotteet Snapdragon S4 SoC yksityiskohtia, lupaa parantaa akun kestoa ja Todellisuus ominaisuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 17:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileBurn , Puhelin Scoop | lähde Qualcomm | Lähetä | Kommentit

Saksan hallituksen Malware Analysoidut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XpPA6koXWjw/German-Governments-Malware-Analyzed:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä lennier1 kirjoittaa "Saksan hakkeri ryhmä CCC (Chaos Computer Club) on analysoinut pala haittaohjelma Saksan hallitus käyttää rikostutkinnassa vakoilemaan epäillyn tietokone. Olen varma, että olemme kaikki yllättyneitä siitä, että se avaa turvallisuus reiät kolmansille osapuolille, ja rikkoo liittyvä tuomioistuimen tuomio (ja useita lakeja yleensä). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: Hyvästi, Steve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:



Se on ollut myrskyisä viikolla Applen uutisista, liioittelematta. Kuten todennäköisesti tiedätte, Apple cofounder ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs kuoli, Tim Cook käsitellä työntekijöiden siitä uuden yrityksen kattavan e-mail. Ars henkilökunta muistelivat meidän ensimmäinen Macia ja John Siracusa kirjoittaneet oman muistoksi Steve Jobs.


Mutta jos etsit myönteisempiä uutisia, meillä on runsaasti senkin. Applen lasku iPhone tapaus sattui aiemmin tällä viikolla, ja Apple käyttävien Maailmassa on nyt uusi iPhone 4S, iOS 5, ja Sprint yhteensopivuus odotan! Lue meidän ratsia meidän Top Apple viestit viime viikolla:


Steve Jobs: Helmikuu 24, 1955 - 05 lokakuu 2011 : Apple cofounder ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs on kuollut vuoden iässä 56.


iPhone 4s ulos 14. lokakuuta beefier silmälasit, sama elin : iPhone 4S on iPhone 4: n hengen, mutta beefier tiedot ja virtuaalinen avustaja Sidekick, saatavilla ennakkoon 7 lokakuu alkaen 199 dollaria.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Apple yrittää Patent 3rd Party In-App Osto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YuyNsOTDcTg/Apple-Tries-To-Patent-3rd-Party-In-App-Purchasing:

bizwriter kirjoittaa "Apple ei ole säästellyt vaivaa yrittää vahingoittaa sen Arch mobiili kilpailija tuomioistuinten kautta, kuten estää Android myyjien alkaen tärkeillä markkinoilla läpi patentti-ja tavaramerkki-puvut. Nyt on kehittää uusia kulma: yrittää patentti-sovellus ostot kolmansille osapuolille, kuten hakemuksella 26. huhtikuuta 2010 ja julkistettava torstaina selvästi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Applen iPhone 4S nyt laivaliikenne "viisikymmentäyhdeksän yli yksi" viikon, yli 200000 AT & T ennakkotilauksia ensimmäisen 12 tunnin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/apple-iphone-4s-now-shipping-in-one-to-two-weeks-over-200-000/:


Jos oli jokin kysymys, miten kuuma Tamale Applen iPhone 4S olisi, vastaus on kanttaus kohti muy Caliente. AT & T on ilmoittanut, että iPhone 4S on ohjattiin parhaimmillaan iPhone käynnistää mennessä, saavat yli 200000 ennakkotilaukset laitteeseen ensimmäisten 12 tunnin saatavuus (hyvittämällä sen menestys ottavat vain USA versiossa toimii yli 14.4Mb / s HSPA +, aka FauxG ). Vaikka tämä on hyvä uutinen Ma Bell, kuten tänään, voit tarkastella odottamaan aikaa "yksi-kaksi viikkoa" kuluttua tilauksen tämän uusimman iThing ( Sprint ja Verizon mukana). Olemme vielä kuulla, miten kaksi jälkimmäistä telealan ovat menestyneet, mutta olimme kuvitella sitä ei salassa liian pitkään - iPhone 4S on virallisesti saatavilla 14. lokakuuta, kun kaikki. Täysi AT & T PR vain menneen tauko.



[Image Skyline / Shutterstock]

Jatka lukemista Apple iPhone 4S nyt laivaliikenne "viisikymmentäyhdeksän yli yksi" viikon, yli 200000 AT & T ennakkotilauksia ensimmäisen 12 tunnin


Applen iPhone 4S nyt laivaliikenne "viisikymmentäyhdeksän yli yksi" viikon, yli 200000 AT & T ennakkotilauksia ensimmäisen 12 tunnin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 14:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MarketWatch , Reuters | Lähetä | Kommentit

Viikko peleissä: RAGE tarkastelu ja PC hienosäädön Uncharted pikaruokaa, örkit Must Die

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XU9oMPzGf7s/week-in-gaming-rage-review-and-pc-tweaks-uncharted-fast-food-orcs-must-die.ars:



Onko se enemmän pettymys, että RAGE ei ole kovin hyvä, tai että se toimii kuin helvetin moneen tietokoneeseen? Tällä viikolla me annoimme teille muutamia vinkkejä saada pelin pyörimään paremmin, ja meillä oli myös tarkastella hauskaa örkit Must Die, historia id Software itse, ja otimme kurkistaa uusi traileri tulevasta Voxatron.


Se oli iso viikossa, joten sukeltaa ja nähdä, jos olet jäänyt mitään tarinoita!


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Florida koulupiiri Alkaa Sormenjälkien Opiskelijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YJnTobznA04/Florida-School-District-Begins-Fingerprinting-Students:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä Boogaroo kirjoittaa "Washington County School District Floridassa on sijoitettu sormenjälki skannereita suulla Chipley High School. He ovat myös tehneet päätöksen ajaa vaihtoehtoista oikeudenkäyntiä asettamalla skannereita linja koska useimmat lapset kaupunginosassa ratsastaa bussit joka päivä. alusta lähtien sormenjälkiä, kävijämäärä on ylöspäin, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä, että kustannuksia ja riskejä kannattaa läsnäoloa vauhtia. " Eikö siellä yksinkertaisempi ja vähemmän kammottava tapoja laskea lapset, kuten katsot tyhjä työpöytä?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko webissä: Mango tarkistetaan, FCC haastaa ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d7AZdnr3T6o/week-on-the-web-mango-reviewed-the-fcc-sued-and-more.ars:


Real kilpailu Redmond: Windows Phone 7 "Mango" tarkistetaan : Windows Phone 7.5 "Mango" osoitteita jokainen merkittävä heikkous Microsoftin vuotias älypuhelin OS uudistaa, ja se rakentaa entisestään nykyisten vahvuuksien. Nyt ottelu Android ja IOS-jos matkapuhelinvalmistajille voidaan tarjota.


Rise of the Machines: miksi me yhä uudelleen HG Wellsin visioita dystopian tulevaisuus : Kun me jännittävä Terminator ja Aliens elokuvissa, siellä kirjailija meidän pitäisi kiittää: HG Wells. Englanti kirjailija tunnetuin töitä, usein elokuviksi, ovat todella Mietiskelyjä teknologia ja kehitys, hallinnon hajauttaminen, ja lopullinen kohtalo ihmisrodun. 145 vuotta hänen syntymänsä jälkeen, me pohdimme, mitä Wells halusi kertoa meille Maailmojen sota, Time Machine, ja Island of Doctor Moreau.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Gillmor Gang 8.10.11 (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mTj8h3LVTkU/:

Gillmore Gang test pattern

Gillmor Gang - Doc Searls, Danny Sullivan, Robert Scoble, Kevin Marks, John Taschek, ja Steve Gillmor - ottaa ensimmäisiä varovaisia ​​askeleita jälkeisessä Jobs aikakauden. Kuten esiintyjä, röntgenhoitajalle ja yritysjohtaja, hän oli vertaansa vailla. Mutta opettaja, hän antoi meille jotain vieläkin arvokkaampaa kuin ideoita, tuotteita ja mahdollisuuksia. Potkut, hän uudelleen. Dying, hän eli vielä suurempi. Gone, hän yhdisti meitä vallan itsessämme.


@ Dsearls, @ dannysullivan, @ scobleizer, @ @ kevinmarks, @ jtaschek, @ stevegillmor





Sinulla myöntämään Se Getting Better

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:

gets-better

"Vihaan lähes kaikki ohjelmistot. Se on turhaa ja monimutkaista lähes joka kerros ... et ymmärrä kuinka perseestä koko juttu on " Rants Ryan Dahl, paljon (ja aivan oikein-) ylisti luoja Node.js . "Se todella, todella, kaikki on roskaa. Ja se on paljon pahempi kuin kukaan tajuaa, " suostuu Zack Morris, joka jatkuu lisätä, "teollisuus on tukenut itsensä nurkkaan ja voi edes nähdä, että tie eteenpäin vaatii ajattelua laatikon ulkopuolella."


Sijoittajat ja johtajat eivät voi ymmärtää sitä, mutta Coders jotka tekevät työnsä ovat kollektiivinen tila vihainen käymistilassa. Valitukset tilasta modernin ohjelmistosuunnittelun moninkertaistaa kaikkialla katson. Scrum , state-of-the-art projekti-hallinta menetelmät, on hyökkäyksen kohteena: "Voin vain toivoa, että kun Scrum menee alas se ei vie koko Agile liikkeen kanssa, " sanoo Robert Martin, valittavat elitismiä ja nousu merkityksettömiä "Scrum Master-sertifioinnit. Pawel Brodzinski väheksyy ohjelmisto todistukset eri näkökulmasta: "Näyttää siltä, ​​sertifiointi arvioi ihmisiä itsenäisesti ja on objektiivinen. Valitettavasti se on myös aika paljon hyödytöntä. "


Jopa koe-Driven Development - ajatus, että kehitystiimin automatisoituja testejä on vieläkin tärkeämpää kuin todellinen ohjelmistoja he kirjoittavat, ja pitäisi kirjoitetaan ensin - kritisoidaan. Kun tämä uskomus tuntui lähes koskematon (vaikka kokemukseni Useimmat yritykset maksoi vain kauniita sanoja.) Nyt kuitenkin Pieter Hintjens väittää , "Mitä enemmän testaat ohjelmisto, pahempi se on." Peter Sargeant suostuu : " koko käsite Test-Driven Development on Hocus ja käsittää se teidän filosofiaa, rikollinen. "


Mikään edellä ovat väärässä. Morrisin tekstinselitys on ongelmallinen prosessi iOS App kehitys on paikalla: alla liukas ulkokuoren Applen XCode ympäristö ja Objective-C kielellä valhe squirming lovecraftian kauhut 1980-luvulta kuten esikäsittelijään makroja, metsät arvoituksellinen koota / linkkiä lippuja ja polkuja, järjestelmän / Hanke / kohde sekavuus, jne jne jne. Android kehitys on parempi jollain tapaa, mutta sen suositeltava Eclipse -ympäristö on ruma, clunky ja joskus vain vaivoin ymmärrettävissä. Sertifikaatit mielestäni (joitain poikkeuksia) enimmäkseen olla punaisia ​​lippuja, jotka varoittavat: "Tämä ihminen ajattelee, että pelkkä oppimisen uusi työkalusarja on merkittävä saavutus, joka ansaitsee tunnustusta." Test strategioita on muokattu ongelma, eikä toisinpäin noin.


Mutta olen yllättynyt kuinka viha ja turhautuminen em. on niin out-of-sync omasta kokemuksestani. Olen ollut kirjoittamassa koodia rahalle parikymmentä vuotta, ja kuuden vuoden väliaika 2003-2009, koska sain kirjan paljon ja vietti aikaa kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti. Kun sain takaisin ohjelmoinnin kaksi vuotta sitten, törmäsin kuinka paljon paremmin asiat oli saanut. Kömpelö kielet kuten Perl ja C + + on yleisesti korvattu


GSM Nexus Prime kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:

Nexus Prime on FCC?

Vain koska ensi viikolla yhteiseen Samsung ja Google tapahtuma on lykätty ei tarkoita vuotoja on loputtava. Sammy kuuloketta mallinumero I9250, joka vastaa jopa hienosti kantataajuusohjelmiston versio Galaxy Nexus laukausta että ponnahtaa ylös, juuri teki esiintymisensä FCC pakkaus GSM radio yhteensopiva AT & T ja T-Mobilen faux-G-verkoissa. Se on myös kehua kaksikaistainen 802.11n, Bluetooth ja NFC. Huolimatta ehdotuksia että seuraava Nexus laite olisi Verizon yksinomainen , voisimme tarkastella AT & T-versio tai ainakin auki GSM-mallin. Se, että se ei tue T-Mobilen 2100MHz bändi saa meidät uskomaan tätä ei avautumisen T-Mo kauppoja. Myös selvästi puuttuu mitään mainintaa LTE - että erityispiirre voisi silti olla ainoa valtakunta Big Red. Toivottavasti ei tarvitse odottaa kauan saada selville kaikki yksityiskohdat. Vielä yksi kuva tauon jälkeen.



[Kiitos, Samer]

Jatka lukemista GSM Nexus pääministeri kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T?


GSM Nexus Prime kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Phandroid , Langaton Hyvyys | lähde FCC , 2 | Lähetä | Kommentit

Kannattaa varata Tekijät jatkettava suojelus malli?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OzhfSMX_Y6A/Should-Book-Authors-Pursue-a-Patronage-Model:

blarkon kirjoittaa "Kun eBook hinnat laskevat ja jotkut lukijat jopa valmiita maksamaan yli 99 senttiä eBook jotkut kirjoittajat ovat alkaneet harkita muuttaa takaisin suojeluksessa malli, joka onnistui tarjoamalla heille elävä ennen laajaa käyttöä tekijänoikeuden . Might tällainen malli toimi tai ovat päivät, jos midlist kirjailija voi ansaita elantonsa pois työstään jäänne 20-luvulla? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oraclen kunnianhimoiseen suunnitelmaan Client-Java

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2tZTnqytE4Q/Oracles-Ambitious-Plan-For-Client-Side-Java:

snydeq kirjoittaa "Peruuttamaton poikkeus on Neil McAllister mukaan todellisia uutisia ulos tämän vuoden JavaOne on Oraclen kunnianhimoinen suunnitelma elvyttää Java työpöydällä, Web ja mobiililaitteisiin." On ollut houkuttelevaa olettaa, että Oracle, jolla on vahva yritys keskittyy, sivuutettaisiin asiakkaan hyväksi datakeskuksen tekniikoita, kuten Java EE. Tällä viikolla saimme tietää, että ei pidä paikkaansa. Itse asiassa todellinen uutinen tämän vuoden JavaOne-konferenssissa San Franciscossa ei saa Oraclen suunnitelmista Java 8 ja 9, mutta ilmestys että Oracle valmistautuu uuteen, jatkuvaa push takana Java Desktop, Web ja mobiililaitteisiin. Jos se onnistuu sen kunnianhimoisia suunnitelmia, ikä client-side Java voisi olla vain alku. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.