lørdag den 8. oktober 2011

Facelock App osumia Ovi Store Symbian puhelimia kehystää kasvoja turvallisuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/facelock-app-hits-the-ovi-store-symbian-handsets-frame-your-fac/:


Vapauttaminen puhelimesi ei saa mitään helpompaa kuin yksinkertainen kuviollinen pyyhkäisemällä tai ennalta määritellyt pin. Mutta kranttu teistä, ei vaihtoehtoista ratkaisua tehdä sinusta tuntuu niin itsevarmasti futuristinen, ja suorastaan ​​naurettava. Facelock, kasvojen tunnustamista turvallisuus App ilmoitti takaisin Nokia World 2010 , on viimein mosied yli, Ovi Store, beeta tag perässään. Näyttölukko Tech toimii melko paljon kuin voit odottaa: Kun olet määrittänyt staattisissa kuvissa kasvot kuin koodi, eteenpäin suunnatut kamera jälkeen ottelu se jopa teidän muki ja presto maagis, joudut pääsyn laitteeseen. Ilmainen sovellus on ilmeisesti yhteensopiva vain Symbian 3 puhelimia, vaikka nämä rocking Anna ja Belle pitäisi ilmetä mitään ongelmia. Valmis kohtaamaan / pois puhelimesta? Sitten osuma lähde linkkiä ladata ilmaiseksi tavaroita.



[Kiitos, Jerry]

Facelock App osumia Ovi Store Symbian puhelimia kehystää kasvoja turvallisuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 04:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Nokia HD Blogi (käännetty) | lähde Ovi Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar