lørdag den 8. oktober 2011

Yhdysvaltain Department of Homeland Security kehittää järjestelmä ennustaa rikollisessa tarkoituksessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/us-department-of-homeland-security-developing-system-to-predict/:


Emme ole aivan vailla mahdollisuuksia Minority Report viittauksia näinä päivinä, mutta joskus he vain väistämätön. Mukaan uusi raportti CNET perustuu asiakirjoihin saadaan Electronic Privacy Information Center, USA Department of Homeland Security valmistelee nyt järjestelmä kopioidaan FAST (tai Future ominaisuus Screening Technology), joka on suunniteltu tunnistamaan henkilöt, jotka todennäköisimmin sitoutuvat rikos. Se ei ole tehdä jotain niin yksinkertaista kuin kasvot ja taustan tarkistus kuitenkin vaan algoritmeja ja erilaisia ​​antureita ja kameroita, jotka havaitsevat sekä fysiologisia ja käyttäytymiseen vihjeitä, joiden sanotaan olevan "ohjeellinen MAL-tarkoitusta." Mitä enemmän, kun DHS sanoo, että se ei aio tosiasiallisesti turvautua järjestelmään julkisesti ihan vielä, se on ilmeisesti jo tehnyt koekäytössä rajoitetun käyttäen DHS työntekijää - vaikka mikään sana tuloksista miten hyvin se todella toimii, tietenkin . Hit lähde linkkiä alla täydellinen (vaikkakin redacted) asiakirjoja.

Yhdysvaltain Department of Homeland Security kehittää järjestelmä ennustaa rikollisessa tarkoituksessa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 02:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNET , EPIC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar