lørdag den 30. juli 2011

Kysy Slashdot: Suhtautuminen Business Software Alliance?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lorugyLo66U/Ask-Slashdot-Dealing-With-the-Business-Software-Alliance:

Kagetsuki kirjoittaa "Olemme juuri saaneet kirjeen asianajaja edustaa Business Software Alliance, jonka joku (me tietty se Tyytymätön entinen työntekijä) toimitettava tiedot käytämme laittomasti kopioituja ohjelmistoja. Asia on ... emme ole avulla laittomasti kopioituja ohjelmistoja. Olemme lisenssit kaikille kaupallista ohjelmistoa käytämme. Still, mukaan artikkeleita BSA, joka on merkityksetön ja he päätyvät haastaa meidät kuitenkin. Joten meidän on nyt asianajaja käsitellä saataviaan ja meillä ei ole rahaa - tämä on varmasti lopussa yhtiö, johon olen vajonnut kaikki minun säästöt ja kolme vuotta elämästäni. Onko kukaan käsitellyt Business Software Alliance ennen? Mitä minun pitäisi ottaa? Onko olemassa minkäänlaista taloudellista turvautua, tai ainakin tapa kattaa meidän oikeudenkäyntikuluihin? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Daily Crunch: palloja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9Q03PPdWaPk/:

Pixeet: Full Panorama Kuvat lähes kaikista puhelimista

SpaceX käynnistäminen ISS-Bound Supply Ship marraskuussa

Head-to-head tarkistus: Canon T3i Vs. Nikon D5100

Review: Roku 2 XS Onko Internet Media Streaming, Liikepelaaminen pienessä Package

Isostick pilkataan optinen levy Hegemony

Video: Tämä kaveri Plays Air rummut, joka todella Make Music









Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


BMW on paljastanut uudet i3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:


BMW on ollut kiusanteko meille sen vision sähkö motoroing vuosia, ja tänään, ihmiset, trendi jatkuu. Saksan automaker on julkistanut kaksi käsitettä sen tulevan I alatavaramerkiksi : city-asunnon I3 ja rehashed version I8 . Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme virallisesti nähnyt pienempää, kuin auto tunnettiin aiemmin nimellä Megacity oli ollut vain vakoili vuonna virallisessa tehdä ja hoidon rutiininomaisen testausta Napapiirillä . Se tulee matkan neljä piipitys sen 150km alue (noin 100 mailia) ja kiihtyy 0-60mph noin 8 sekuntia. Kuten niille, joilla on erilaisia ​​ahdistus , saksalainen yritys rauhoittaa nämä pelot lisävarusteena alue-laajentaa moottorin puhuttu "Rex". Kumpikin vaihtoehto voisi laskeutua autotallin vuonna 2013, missä voit ne voi jopa 6 tuntia standardin pistorasiaan, tai jopa kahdeksankymmentä prosenttia tunnissa jos olet rocking spiffy suuren kapasiteetin laturiin.



I8, joita voit hakea sen radikaalin aerodynaaminen muotoilu ja hybridi diesel-sähköinen voimansiirto, on saanut parvi aerodynaaminen tweaks ja junked sen öljypolttimen, valitsevat bensiini yksi sijaan. Moottori vaihtaa syrjään, urheilullinen coupé ilmeisesti juomia vain 2,7 litraa per 100 km - 87 mpg (!) Ja jenkit - joka on epätodellinen autoon, jonka tulee nopeutuvan 62mph 4,6 sekunnissa. Sound liian hyvältä ollakseen totta? Meidän täytyy odottaa vuoteen 2014, onko München voi tehdä hyvää nuo lupaukset, mutta sillä välin voit vapaasti tutkia gallerioita, videoita ja PR tauon jälkeen.


Galleria: BMW I perhe



Jatka käsittelyssä BMW julkistaa uuden I3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video)


BMW on paljastanut uudet i3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 14:42:00 EDT. Tutustu


Ilma Valmistettu 3D-tulostus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaAAcm9doqQ/Aircraft-Made-From-3D-Printing:

countertrolling vinkkejä uutisia Keskeisin hanke oli Southamptonin yliopistossa, jossa insinöörit ovat suunnitelleet ja luoneet toimivan UAV käyttämällä epätavallisia menetelmiä. Lainaten: "Se oli painettu EOS EOSINT P730 nylon laser sintraus kone, joka fabricates muovisia tai metallisia esineitä, rakentaa kohteen kerros kerrokselta. Ei kiinnikkeitä käytetty ja kaikki laitteet oli kiinnitetty käyttäen" snap fit "tekniikoita niin, että koko lentokone voidaan koota ilman työkaluja muutamassa minuutissa. sähkökäyttöisten ilma, jossa 2 metrin siipiväli, on huippunopeus lähes 100 kilometriä tunnissa, mutta kun risteily tilassa on lähes äänetön. Kone on myös varustettu miniatyyri autopilotti kehittänyt Dr. Matt Bennett, yksi tiimin jäsenten. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: akku hakata, Hulu huhu, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:


Onko kaikki talteen niiden jälkeinen Lion-asennus krapulaa vielä? Vai oletko ajanut sen pois toiveita välttää uuden OS päänsärkyä? Joko niin, tämän viikon Top Apple uutiset Ars oli ilahduttavan valo Lion, vaan keskittyy Applen akku "hakata" Päivitykset Ios lukeminen apps, kiintolevyn poistamista, sekä uuden MacBook Airin sisuskalut. Ja tämä on vasta alkua!


Miten tietoturvatutkija löytänyt Applen akku "hack" : tietoturvatutkija Charlie Miller on löytänyt tavan murtautua "älykkäitä" paristoja Applen kannettavissa tietokoneissa, mikä voi johtaa ei-toimiva-tai pahempaa, räjähtäviä-akku. Hack oli mahdollista, koska yksinkertainen turvallisuus kömmähdys Applella ja Miller yksityiskohtaisia ​​Ars miten hän törmäsi se ensimmäinen paikka.


iOS lukeminen Apps aloittaa ojitusten ulkopuolelle tallentaa linkkejä joukoittain : Apple julkaisi kesäkuussa 30 deadline sisällön perustuvia apps ojaan niiden yhteydet ulkopuolella myymälöitä on tullut ja mennyt. Mutta heinäkuun lopussa lähestyy, korkean profiilin App Päätöksentekijät ovat alkaneet tehdä niin sankoin joukoin, signalointi, että Apple on viimeinkin sen jalka alas uusista säännöistä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Miksi julkinen Sähköposti Needs poliisivoimien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q4Qtyp0G_HM/Why-Public-Email-Needs-a-Police-Force:

jfruhlinger kirjoittaa "Ne meistä, jotka olivat sähköpostiosoitteet alkuaikoina Internetin aikakaudella muistaa lähettää merkintöjä webmaster sähköpostiosoitteet raportoida haittaohjelmia sähköpostin käytös - ja itse palaveriin vastauksen takaisin. Mutta tänään, suuri enemmistö postia tulee julkisiin palveluihin kuten Gmail tai Yahoo Mail, ja saada ketään niitä yrityksiä ottamaan vastuuta väärin käyttäjiä on lähes mahdotonta. "Jos he voisivat sopia kolmannen osapuolen palvelusta voitaisiin astia on 24 / 7 perustana nopean tilin jäädyttäminen, 419 petosongelma saattaa hiipua alas valua nopeasti. Vaatisi luottamusta sähköpostin tarjoajat tekemään tämän, mutta se lievittää myös suuria ongelmia, että lainvalvontaviranomaisia ​​yleensä pysty käsittelemään. soittaa heille sähköpostitse poliisit. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko peleissä: indie roolipelit, laser tag, ja Masterpiece

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rjF5ZwOeW0k/week-in-gaming-indie-rpgs-laser-tag-and-more.ars:


7 ihana indie roolipelit pelaamisen arvoisia : Nämä seitsemän itsenäisesti tuotettu roolipelit tähden monenlaisia ​​päähenkilöiden, mistä ajautunut koripallon pelaajia peppy kauppiaita, ja pitäisi mennä pitkä matka kohti satiating sinun RPG korjata.


Nurmikko sodankäynti: Light Strike tuo laser tag takaisin kotiin : New Light Strike sarjan aseet tarjoaa modernin ottaa laser tag, mikä voi merkitä vain yhtä asiaa: oman Ben Kuchera täytyy harrastaa jonkinlaista all-out takapihalle sodankäynnin tarkastella niitä oikein . Hänen Tuomio: kun aseet ovat kunnolliset, oheislaitteet ovat erittäin ohitettavat.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Tutkijat Expose Tracking Service Tämä ei voi olla väisti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AJAbsjkenyQ/Researchers-Expose-Tracking-Service-That-Cant-Be-Dodged:

Worf Maugg kirjoittaa tämän Ote Wired: "Tutkijat Berkeleyn ovat havainneet, että jotkut verkon suosituimmista sivustot käyttävät seurantapalvelu, jota ei saa kiertää - Vaikka käyttäjät estää evästeet, sammuta varastointi salamaa tai käytä selaimet "" incognito "toiminnot. palvelun nimeltä KISSmetrics, käyttävät sivustoja seurata kävijämääriä, mitä kävijät voivat tehdä sivustolla, ja jossa he tulevat sivustoon - ja yhtiön mukaan se kattavampi työtä kuin sen kilpailijat, kuten Google Analytics. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.