lørdag den 30. juli 2011

Kolme yritystä Chi-Hua Chien Of Kleiner Perkins haluaisivat investoida

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RWZOQpemq_g/:

Tänään kello Aol West päämajaan , yrittäjien määrä, VC, ja johtajat kokoontuivat keskustelemaan tilaa mobiilialan ja mobiiliteknologiaa. Kun sarja yksittäisiä levyjä, päivä päättyi joukko panelistit kerätä yhteen vilkasta keskustelua tulevaisuuden langattomien, nykyinen mobiili trendit saamassa jalat, samoin kuin mitä puuttuu. Chi-Hua Chien on Kleiner Perkins astui antaa esimerkki siitä, mitä puuttuu alan jakamalla kolmella liiketoimintamalleja että hän haluaisi nähdä tehdä tiensä avaruuteen.


Vuonna ennen paneelia , Chien, Skype sijoittaja Howard Hartenbaum, ja Tango perustaja Eric Settons puhui kuinka sulkeminen "lunastus loop" on tulossa yksi tärkeimmistä tavoitteista Päivän tarjoukset tilaa, erityisesti mobiili. ( Something TC: n Erick Schönfeld puhutaan post aiemmin tällä viikolla. ) Chien huomautti, että yksi suurista tavoitteistamme on luoda tulevaisuutta, jossa asiakas voi kävellä myymälä, ja kauppias heti tietää, keitä he ovat ja mitä he haluavat - ja että jonain päivänä pian Twitter ja Foursquare tulee toimia tavalla muistuttaa CRM foorumi yritysten auta tämän tapahtua.


Mutta kuten on kolme yritystä, jotka Chien haluaa nähdä, ja investoida, käynnistysakut, hän visioi tappaja mobiili yritys, joka tarjoaa täysin automatisoidun henkilökohtainen avustaja - Hän sanoi sen todellakaan ollut "jotain voinut tehdä ennen mobile" . Hän mainitsi esimerkkinä yhden ottaa pöytävarauksen kanssa ystävä, joka asuu vaikkapa 30 minuutin päässä. Käyttäjän mobiililaitteeseen, kiitos Location Awareness, tietää tarkalleen, missä he ovat ja kuinka kaukana ne ravintolasta. Mitä enemmän, kiitos siitä ne tehdään varaus OpenTable, automatisoitu avustaja tietää tarkalleen, mihin aikaan he suunnittelivat tavata.


Mutta perustuu siihen, että olet 30 minuutin päässä, jossa sinulla on illallinen ja hyödyntämään liikenteen app, he tietävät, että siellä on ruuhkaa tavalla. Sen jälkeen voi lähettää hälytyksen henkilö olet illallisella, tai voi, ja automatisoidusti, viestin sekä ihmisiä vahvistamaan, että he haluaisivat työntää varauksen takaisin 30 minuuttia, tehdä kyseisen muutoksen ja sulje että silmukka ilman vaivaa.


Osa Mikä tekee siitä mahdollista nyt, hän sanoo, on hyvin olemassaolo mobiili, mutta se on myös kiitos maturiteetti alustoja, joita nyt käsiksi kypsymässä API. Automatisoitu henkilökohtainen avustaja osoitteiden tarve asettaa, joita ei voitu ratkaista asychronous ympäristössä työpöydälle.


Toiseksi, koulutus on biljoonan dollarin markkinat ", että on täysin mokasin", koska siihen liittyy miljoonien lasten menossa istua luokkahuoneessa 7 tuntia, ja se yhdistää kolme eri yritysten valtiolle: kiinteistöliiketoiminta, unionin työnjohto liiketoimintaa, ja sertifiointi liiketoimintaa.


Kun todellisuudessa koulutuksessa tulisi antaa reaaliaikaisen perusteella opiskelijoille, jotka opiskelevat omassa tahdissaan, joilla ei ole istua huone täynnä 30 henkilöä vanhentunutta ympäristö - reaaliaikainen, mobiili ratkaisu, joka on oppiminen perustuu toisin kuin opetussuunnitelma perustuu. Tämä toinen ajatus on hieman epämääräinen, mutta Chien on iskeä tärkeä teema tässä: Kuinka pahasti American koulutus tarvitsee häiriöitä ja innovaatioita, erityisesti koska tämä koskee liikkuvia.


Kolmas malli Chien viittasi oli terveyttä ja kuntoa. "Toivomme kaikki, että voimme menettää kymmenen puntaa", hän sanoi, ja nyt laite taskussa että voi saumattomasti hallita sen omistaja (henkilökohtainen avustaja teema uudelleen), kannustaa myös käyttäjältä, syödä terveellisemmin, mitä tapauksen . Se voi todella hallita paikka, jossa olet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar