lørdag den 30. juli 2011

Muutoksenhaku tuomioistuin ohittaa alioikeudessa, ylläpitää rintasyöpä geenitesti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-RZa0jFCJUU/appeals-court-overrules-lower-court-upholds-breast-cancer-gene-test.ars:


Hieman yli kaksi vuotta sitten, suuri kokoelma osapuolten yhdistetty toisiinsa ACLU haastaa käytäntö, että oli tullut business as usual: ihmisgeenien patentointia. Ryhmä jätti puku kohdennetusti tietylle patenteista: ne, joita Myriad Genetics hallita markkinoita testit BRCA rintasyöpägeeneihin. Vuonna yllätys tulos, tuomari valvoo tapauksessa antanut lakaistaan ​​päätöksen , että ei vain mitätöidään Myriad patentteja, mutta tuntui laittaa kaikki geeni patentit vaarassa. Nyt päätös on peruttu, koska vetoomustuomioistuin on vahvistanut patentteja kyseessä.


Alustava päätös, että mitätöidään Myriad patentteja vetosi romaani tulkinta siitä, mitä oltiin patentoitu. Patentit luonnon aineista ovat sallittuja, jos prosessi saada niistä on muokkaava, eli lopputulos poikkeaa huomattavasti alkuperäisestä, luonnontilaisena. Jotta tehdä geenitestien, tuomari perusteltu, sillä ei ole väliä, erityisesti DNA-molekyyli oli saatu tai millä tavalla-mitä tarvitaan oli välittämää tietoa geeni, mitattuna sen proteiinisekvenssin, ei erityistä pala DNA. Ja että tiedot on luonnollinen tuote, joka ei voi patentoida, ellei se muuttui jollain tavalla. Koska geneettinen testi ei aiheuta muutoksia, sitten patentit olivat pätemättömiä. Koska monet muut geeni keskittynyt patentteja vetosi tällaisia ​​tietoja, eikä todellinen DNA, tämä päätös tuntui paikka monet heistä ovat vaarassa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar