lørdag den 30. juli 2011

Google jalostaa hakukokemuksen suuret pitkäkyntinen tablet omistajat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-refines-search-experience-for-big-fingered-tablet-owners/:


Ongelmia valitsemalla ne pienet linkkisi iso, ol 'numeroa että swanked-out laatta? Älä huolehdi, Googlen juuri tehnyt joitakin liuskekivi-ystävällinen parannuksia sen leipää ja voita hakusivua, ja se on saatavilla iPad ja Honeycomb 3.1 + käyttäjille. Kannella tähän UI päivittää: paljon yksinkertaisempi hakutulossivulla, isompia painikkeita ja tekstiä, sekä nopean pääsyn painikkeen alapuolella hakukentän hyppää sinua pois "kuvia, videoita, paikat, ostosmahdollisuudet ja enemmän." On myös ollut joitakin visuaalisia parannuksia tehty sen kuvahaun tulokset ovat suurentuneet esikatselukuvat, nopeammin thumbnail lastaus ja jatkuva vieritys. Jos et näe tätä uudistettu ulkoasu ihan vielä, sit tiukka - päivityksen odotetaan roll out in lähipäivinä.

Google jalostaa hakukokemuksen suuret pitkäkyntinen tablet omistajat alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 29 heinäkuu 2011 22:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar