lørdag den 30. juli 2011

Google haluaa nopeuttaa sivuston, mutta vastustaa kiusausta myydä sinulle tavaraa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/google-wants-to-speed-up-your-site-resist-the-urge-to-sell-you/:


Google on paljon asioita menossa, mutta kärsivällisyys ei ole koskaan todella ollut korkealla luettelo - ei ole yllättävää, oikeastaan, sillä yritys, joka työllistää skootterit kiertää saleissa toimistotiloja. Haku jättiläinen on ottanut samanlaista lähestymistapaa web, joissa on jopa useita palveluita, joiden avulla asioihin vauhtia ympäri vanhoja putkia. Page Speed ​​Service on uusin yksinkertaisesti nimeltään aloite tällä rintamalla, joka on ilmeisesti tarjottu nopeus parannuksia 25-60 prosenttia sen varhaisessa testausvaiheiden. Miten tämä maaginen nopeutumiseksi toimii? Google nappaa sisältöä palvelinten, uudelleenkirjoittaminen sivuja suorituskyky parhaita käytäntöjä, ja lähettää ne ulos omin palvelimia. Palvelu on herättänyt muutamia kulmakarvoja, mutta Google vaatii, että Page Speed ​​Service on kyse parantaa suorituskykyä, ei kerätä tiedot tulevaa mainosvolyymista.

Google haluaa nopeuttaa sivuston, mutta vastustaa kiusausta myydä sinulle tavaraa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 00:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink All Things D | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar