lørdag den 30. juli 2011

Razer n Electra kuulokkeet tahkoaa basso, pitää ääntä "inline" hintaan € 60

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/razers-electra-headphones-pump-out-bass-keep-your-voice-inlin/:


Oletko pelaaja ja basso-lover tiukka budjetti etsivät uutta kuulokkeet? Razer n Electra kuulokkeet voi olla juuri sinun lippu dubstepping kautta seuraavaan WoW raid . Nämä stereo tölkit urheilu 40mm kuljettaja jokaisessa earcup viritetty tahkoaa alamäet sekä keinonahkaiset korvakuulokkeet auttaa pitämään 'em mukava mutta auttavat Kohinanvaimennuksen. Sulostuttamaan paljon, voit myös saada kaksi irrotettavaa kaapeleita, joista yksi on inline mic, täydellinen on-the-go puheluita samalla kun suuntaat 7-11 varten Slurpee-polttoaine, tai vähän TeamSpeaking kun Carcharias eksy. Electras tulee saataville tulleet näin lokakuussa, mutta jos et pääse vihreä korostaa emme syytä ya. Täysi PR ohi tauko.


Jatka lukemista Razer n Electra kuulokkeet tahkoaa basso, pitää ääntä "inline" hintaan € 60


Razer n Electra kuulokkeet tahkoaa basso, pitää ääntä "inline" hintaan € 60 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 01:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Razer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar