lørdag den 30. juli 2011

Samsung Galaxy tab 8.9 Retail-tilassa App tekee debyyttinsä Galaxy tab 10,1 (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/samsung-galaxy-tab-8-9-retail-mode-app-makes-its-debut-on-a-gala/:


Silti kaipuu selville, kun Samsung Galaxy tab 8.9 julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti? Paitsi Sammyn aiemmin ilmoittanut syyskuu luovutetaan Pohjoismaiden alueet , ei ollut mitään muuta virallista sanaa, kun me muut voimme saada myös rukkaset yhteen - puhumattakaan, että kuukauden päästä on kulunut AT & T-raitainen 3G Galaxy tab 8.9 osuma FCC . Näyttää siltä, ​​että me tiedämme enemmän pian, vaikka, kuten Samsungin ilmeisesti lipsahti uusi "app", joka toimii demo Retail Mode tulevista liuskekivi. Sanotaan, että kun tallentaa tila on ladattavissa Samsung Apps ja asennetaan käyttäen salasana "5444" antaa teille pääsyn täytyi saada se käynnissä nykyinen Galaxy tab. Löydät videon TouchWiz täynnä demo tauon jälkeen, mutta älä päästä innoissaan vielä, se on käynnissä 10.1-incher. Kärsivällisyys, ystävät. Patience.



[Kiitos, Will]

Jatka lukemista Samsung Galaxy tab 8.9 Retail-tilassa App tekee debyyttinsä Galaxy tab 10,1 (video)


Samsung Galaxy tab 8.9 Retail-tilassa App tekee debyyttinsä Galaxy tab 10,1 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 10:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde phonesturnmeon (YouTube) | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar