lørdag den 3. september 2011

Daily Crunch: Guard Tower

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/seRkWePaCxY/:

1413

Tässä muutamia eilisen uutiset TechCrunch Gadgets:



Evul Todai: Rentoutuminen Majakka lamppu Olohuone

Nike pahoillaan Nike + asiat, lupaa korjaukset, New Platform Pian

Terrahawk n rypälemehua Mobile Guard Tower Shady-Looking Van

Video: "Der Kritzler," Automaattinen kirjoittelu Machine

Amazonin Kindle tablet on hyvin todellinen. Olen nähnyt sen, pelataan se.









Sense 3.5 tulee HTC Desire HD, epävirallisesti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/sense-3-5-comes-to-the-htc-desire-hd-unofficially/:

HTC Sense 3.5

Nähtyään kuvakaappauksia ja videoesityksen sekä Sense 3.5 , sinusta tuntuu kuin olisit jäänyt paitsi? Meitäkin. No, Lucky ihmiset hallussaan HTC: n Desire HD ei tarvitse odottaa vielä hetken, jos he mukava flashing custom rom. Ovela folks haltuunsa XDA-Developers foorumit ovat vuotanut versio ohjelmistosta tulevalta Bliss ja siirtänyt sen yli Desire HD. Kuten odotettavissa on joitakin bugeja tällä 2.3.4-pohjainen ROM - Bluetooth ei toimi ollenkaan, kuulemma - mutta se tuntuu pieni hinta maksettavaksi elävät kärjessä Android nahat. Osuma lähde linkkiä tai tulipalon jopa ROM Manager ladata nyt. Loppujen lopuksi miksi jotkut Nimetön nainen hopea kynnet ovat kaikki hauskaa?

Sense 3.5 tulee HTC Desire HD, epävirallisesti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 11:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket nyt | lähde XDA-Developers Forum | Lähetä | Kommentit

Kanada rohkaistuneena USA saattaa se Piratismi List

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RaegEvPTno/Canada-Encouraged-US-To-Place-It-On-Piracy-List:

Nimetön lukija kirjoittaa "Copyright, USA lobbaus, ja upea takahuone Kanadan vastaus saa Etusivu Uutiset hoito tänään Kanadassa Toronto Star kattaa uusien paljastusten tekijänoikeudesta Michael Geist (joka tarjoaa enää lähettää kommentteja linkkejä kaapelit) alkaen Yhdysvaltain kaapelit vapauttaa Wikileaks. kaapelit paljastaa, että entinen teollisuusministeri Maxime Bernier esille mahdollisuuden vuotaa Copyright Bill Yhdysvaltain virkamiehille ennen kuin se on jätetty alahuoneessa, entinen teollisuusministeri Tony Clement n johtaja politiikan Zoe Addington kannusti Yhdysvaltain painostukseen Kanada nostamalla sen piratismin katsella luettelo, valtaneuvoston Office virallinen Ailish Johnson paljastaa sisällön ministerikokouksen toimeksianto kirjeitä, ja entinen RCMP kansallisena koordinaattorina immateriaalioikeuksia rikollisuuden Andris Zarins neuvoi Yhdysvaltain että hallitus käsittelee parhaillaan erillisenä henkisen omaisuuden täytäntöönpano Bill. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: alkuperäinen Apple TV hakata, Final Cut Studio paluuta, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:



Viikon myydyimmät Apple uutiset Ars käsiteltiin median "vastuu" keskustella homojen ja naisten tech, joitakin temppuja voit hakea vanhan Apple TV, jailbreak kehittäjä "Comex" scoring työharjoitteluun Apple, uusia tietoja iTunes Match , ja enemmän. Jos sinun on kiinni, olemme kaikki parhaita makupaloja täällä:


Toimintaohjeet: ajaa uusia Media Center-ohjelmisto alkuperäiselle Apple TV : Monet ensimmäisen sukupolven Apple TV on eläkkeellä syvyyksiin olohuoneen kaapista jo, mutta voit pidentää niiden käyttöikää "hakkerointi" Apple TV kolmansien- osapuolen multimediaohjelmistoratkaisu kuten Boxee tai XBMC. Ars kerrotaan, miten.


Onko lehdistö on eettinen velvollisuus ulos voimakas lesbojen tech? : Mies jotkut vaativat tehokkain henkilö vuonna Tech on keskellä journalistista keskustelua sosiaalista oikeudenmukaisuutta, raportointi, ja etiikka. Tämä Pääkirjoitus väittää, että hänen päätöksensä pysyä hiljaa hänen yksityiselämänsä ei aiheuta eettistä periaatetta toimittajille rikkoa että hiljaisuus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





S-Walker Electric Transporter käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:



Vuonna IFA galaksin kauas pois asuu Kiinassa Pavilion. Ja toisella puolella ulkoreunalla Kiina Pavilion, haudattu joukossa lukuisia höyrylaivat, curling silitysraudat, ja televisio kiinnikkeet, saatat törmätä S-Walker - vaikka olet yhtä todennäköisesti jättää sitä käyttämättä. Ja mikä ehkä S-Walker olla? No, jos me samalla tarkka, se on "Speed-Walker, Sky-Walker riippumatta" mukaan sen Saksan kopissa mestari. Luke olisi ylpeä. Lesser olennot voivat tunnistaa sen KIRF Segway suunniteltu Saksassa ja käsintehty Kiinassa, vain pelkkä kymmenen päivää sitten. Sen suurin vahvuus on hinta - mitä odotetaan vähittäiskauppa 2500 € (n. 3550 dollari) joskus ensi vuoden puolivälissä. Oletamme tässä vielä-to-be-vapautetaan sähköinen kuljettaja on täällä palvella varastotyöntekijät, kuriirit, ja miljoonat opiskelijat, jotka päivittäin haaveilevat zoomaus eri kampuksella huipulla pari moottoroitu pyörät, mutta yksinkertaisesti ei voinut perustella menojen Koko lukukauden opetus on Segway.



Vietimme muutaman minuutin ratsastus maailman ensimmäinen (ja ainoa) toimiva S-Walker ympärillä melko autio International Hall, ja vaikka hyvin paljon on vielä prototyyppi, akkukäyttöinen vehje tuntui peppy tarpeeksi ja vastasi tarkasti komentoja, eteenpäin me nojautui eteen, ja varmuuskopiointiin kuin muutimme paino taakse. Ohjaat suuntaan pienellä ohjaustankoon asennettava ohjaimella, eikä nojaa puolelta poikittain tapaan kuin Segway. Suunnittelijat rajattu nopeus 10 km tunnissa IFA demo, mutta tuotantomallit kasvattavat 30 km / h, ja se on teoreettisesti kykeneviä 100 km / h (mutta saat todennäköisesti edellyttää jonkin verran Potentiaalisesti laiton hakkerointi teidän osa). Roll aikaisemmista taukoa nähdä S-Walker toiminnassa. Ja olkoon voima kanssasi.

Jatka lukemista S-Walker Electric Transporter käytännön (video)


S-Walker Electric Transporter käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Lenovo Saamiset Samsung Galaxy tab Myydään vain 20000

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J6Ynt0T8bq0/Lenovo-Claims-Samsung-Galaxy-Tab-Sold-Just-20000:

Nimetön lukija kirjoittaa "Andrew Barrow, johtaja kuluttajatuotteita Lenovo Länsi-Euroopassa, väittää, että alkuperäinen Galaxy tab myydään vain 20000 pois miljoona lähetetty. Hän kertoo myös Samsung on" kanava täytteenä ", jotta julkisuutta ja tulla tunnetuksi merkittävänä Android tablet valmistaja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko peleissä: Major League StarCraft 2, Bodycount on kauheaa, Minecraft Steam

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ffwytlJu-RI/week-in-gaming-major-league-starcraft-2-bodycount-is-terrible-minecraft-on-steam.ars:



Tämä oli hyvä viikko tarinoita, mutta nyt olen keskittynyt tulevasta myrskystä. Olemme saamassa osuma aallon jännittävä Tiedotteet, ja se tulee olemaan haaste pelata ne kaikki ja saada kattavuus ulos ajoissa. Tiedän, tiedän ... ensimmäisen maailman ongelmia. Silti asiat ovat saamassa kovaa. Alkaa säästää rahaa.


Nyt, nyt katsomaan tarinoita, jotka olivat kaikki puhuvat viime viikolla.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Perustaja Office tuntia Chris Dixon ja Josh Kopelman: Madbrook Publishing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:

everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Brian Snyder on perustaja ja toimitusjohtaja Madbrook Publishing , koulutus / entertainment-yhtiö, joka julkaisee Everything Butt Art. Snyder kertoo kaiken Butt Art tehtävänä on "opettaa lapsellesi tehdä, aina alkaen maalialue muoto", joka on muotoa "todella harjoittaa lapset. "


Esittämisen jälkeen lavalle aikana TechCrunch haitata New York Snyder tuli meidän studiossa Aukioloajat istunnon aavistus Chris Dixon ja First Round Capitalin Josh Kopelman.


Snyder alun perin olisi pyytänyt kaksi perustajaa neuvoja saaden opetussisältöjen "laite-agnostikko." Jakamisen jälkeen oivalluksia, Kopelman kysyi Snyder Millainen yritys halusi rakentaa; "venture tukema yritys" tai "rahavirran liiketoimintaa?" Osakeanti hänen kaksi senttiä venture maailman Kopelman kertoi Snyder "Mitä enemmän nähdään alustana, vs. tiettyä sisältöä mielestäni parantaa sinun paikannusta." tunnustaa, että on onnistunut sisältö perustuu yritysten, Dixon sopinut Kopelman ja kertoi Snyder "venture tyyli sijoittajat ovat kyllästyneitä [sisältö perustuu yritykset]. [Sisältö] on tavallaan huono sana liiketoimintaa, koska se on tavallaan osuma ajaa. "


Kopelman toteaa kertomalla Snyder "Haasteena on, jos joku investoi nyt he tarvitsevat voidakseen päättää olemmeko investoivat tällä osuma, olemmeko investoivat Butt Taide käsite ja jos Butt taide toimii hyvin, ja jos Butt taide ei se merkitsee investointi epäonnistuu? "Pohjimmiltaan" Olenko investoimalla otsikko vai olenko investoimalla yritys? "


Muista tarkistaa aiempien jaksojen perustaja Aukioloajat joka ominaisuus yrittäjien SchedIt , kannattavasti , Dispatch.io ja Napkin Labs .









Mobile miscellany: viikko 29 elokuu 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/mobile-miscellany-week-of-august-29-2011/:


Tällä viikolla, kuten aina, oli täynnä uutisia mobiilipuolella, joten se oli helppo jättää muutaman tarinoita siellä täällä. Seuraavassa joitakin muita juttuja, että tapahtui laaja maailma langattomien varten viikolla 15 elokuu 2011:

  • Lisää huhuja on liikkeellä tulevista Sony Ericsson Nozumi, alunperin vuotanut kaksi viikkoa sitten. Uusi tiedot tulossa leijui ympärillä ovat jopa parempia kuin aikaisemmin totena, joka sisältää 1.5GHz dual-core prosessori, 1 Gt muistia, 4,3 tuuman näyttö ja 1280 x 720 resoluutio PPI 342, ja NFC. (Kiitos, David) [via XperiaBlog ]

  • Motorola Milestone 3 - GSM Twin on Droid 3 lähinnä - julkaistiin Brasiliassa tällä viikolla ja se on saatavilla valitse Latinalaisen Amerikan maiden myöhemmin tässä kuussa. [Via AndroidCentral ]

  • Aivan kuten olemme tottua ajatukseen valkoinen HTC EVO 3D Radio Shack, se on nyt ilmoittanut, että violetti versio pian saatavilla ainoastaan ​​Best Buy. [Via PocketNow ]

  • BlackBerry Torch 9860 on kaksi uutta kanadalaista koteihin, sillä se aloitti tällä viikolla Telus 100 dollaria ja Sasktel varten 130 dollaria. Molemmat harjoittajat mukana perustetaan kolmen vuoden sitoutumista. [Via MobileSyrup (1) ja (2) ]

  • Oliko joku mainita Sasktel? Kyllä, harjoittaja on hyppääminen 4G kelkkaan ilmoittamalla aikovansa sijoittaa LTE mennessä syksyllä 2012. [Via MobileSyrup ]

  • AT & T: n LG Thrill 4G on vihdoin julkaissut huomenna useiden viikkojen kuluttua viivästyksiä. Vaikka puhelin tarjotaan 100 dollaria, jonka harjoittaja itse, voit saada sitä Costco hintaan € 30. [Via PhoneArena ]

  • Ohella Kyocera Milano , Sprint aikoo myös käynnistää uuden ominaisuuden puhelimeen kutsutaan Kyocera Brio. Brio tarjoaa QWERTY-näppäimistö, 192 MHz prosessori ja toimii Java. [Via Electronista ja AndroidCentral ]

  • At HTC: n Windows Phone käynnistää tällä viikolla, reps vahvisti, että sen kaikki uudet Windows Phones todella on


Hollannin hallitus kumoaa Diginotar Sertifikaatit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zy5Br8pbHcg/Dutch-Government-Revokes-Diginotar-Certificates:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kun aikaisemmin väitti Iranin hakata CA Diginotar ei vaaranna todistukset Alankomaiden hallitus, se on nyt päätetty, että on liikaa riskiä ja todistukset on peruutetaan jälkeen kaikki (alkuperäinen hollanninkielinen teksti) . Koska Alankomaiden hallitus on käyttänyt vain Diginotar toimittamia todistuksia jää näin kaikki hallituksen verkkosivuja kelpaa todistukset taas uusi toimittaja etsitään. sisäministeri suosittelee ihmisiä olemaan käyttämättä sivustot jos varoitus kelpaa todistus tulee. " Related: Reader TheAppalasian linkkejä Johnathan Nightingale Mozilla Engineering selittämällä selkeästi, miksi DigiNotar pitäisi enää luottaa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Voiko Municipal Waste Virta Automme?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5iqQr4Qg78g/:

Landfill

Yksi tulevaisuuden lähde vihreää energiaa voidaan niin lähellä kuin lähin dumpster ansiosta yritykset vying tehdä polttoainetta roskakorista. Enerkem , joka perustuu Montrealissa, ja Fiberight , Maryland, toivottavasti taas yhdyskuntajätteen energiaksi New biojalostamot.


Enerkem on ollut voimassa vuodesta 2000 ja omistaa useita tiloja Kanadassa. Sen koelaitos, Sherbrooke, Quebec, kääntyy käytetty Sähköpylväät metanoliksi, asetaatit, etanolia ja synteesikaasun. Tulevaisuuden tehtaat käyttää yhdyskuntajätettä raaka-aineena.


Kierrätettävä ovat selvittäneet jätteen ja loput materiaali kuumennetaan 750 astetta Fahrenheit kunnes se lähettää vetyrikas kaasu. Hiilidioksidi ja muut epäpuhtaudet poistetaan kaasusta, ja katalysaattori kääntyy joitakin vedyn metanoliksi, jota voidaan edelleen jalostaa etanolia. Syntyvän lämmön prosessin aikana voidaan luoda sähkön tai keittää vettä.


Fiberight perustettu vuonna 2007, keskittyy tuottamaan selluloosa etanolia. Lisäksi yhdyskuntajätteen, yhtiö tekee energiaa pois materiaalien kuten teiden kuitu-ja palosuojattu paneeli aluksella.


Tulevaisuudessa Enerkem kasvi, Edmonton, Alberta, nojautuu vuosittain 100000 tonnia kaupungin yhdyskuntajätteen tuottaa 10 miljoonaa litraa etanolia ja metanolia.


Albertan hallitus tukee laitoksen +23.000.000dollari myöntää, ja Alberta Energy on pikeys vuonna 3.350.000 dollaria samoin. Öljyjätti Valero ja trash asiantuntijat jätehuolto sekä sijoittajia yhtiö. Enerkem toivoo avata tehtaan Mississippi avulla 50 miljoonaa dollaria US Department of Energy ja 80000000dollari lainan takaus Yhdysvaltain maatalousministeriön.


Biojalostamot jätteiden käyttö, jotta polttoainetta ei saa tehdä valtava lommo kaatopaikoille lähiaikoina, mutta onnistuessaan he voisivat auttaa vähentämään jätettä, joka menee hukkaan.


Photo by D'Arcy Norman













Yritys:

ENERKEM


Rahoitus:

$ 143m



Kanadassa sijaitseva Enerkem on yksi maailman johtavia kehittäjiä ja tuottajia etukäteen









Zotac julkistaa kämmenen kokoiset ZBOX nano AD10, pakkaus AMD Brazos APU

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/zotac-unveils-palm-sized-zbox-nano-ad10-packing-amd-brazos-apu/:

Zotac ZBOX nano AD10

Laatikko näyttää enemmän Zotac n VIA-powered mini-PC , mutta sisällä AD10 osuu oikeaan mukaisesti muun AD-sarjan , pakkaus AMD E-350 APU rinnalla Radeon HD 6310-siru. Olet myös tarkastelemalla integroitu 802.11n WiFi, Bluetooth 3.0 ja pari USB 3.0-porttia - ei hassumpi jotain, joka (hädin tuskin) kämmenen kokoiset. AD10 Plus malli on valmiiksi varusteltu 320GB kovalevy ja 2GB DDR3-muistia vain 276 dollaria. Barebones malli ei näytä olleen hinnoiteltu vielä, mutta emme odota sen olevan liian paljon vähemmän pohtii, miten halpaa muistia ja kiintolevyt ovat näinä päivinä. Tutustu galleriassa alla ja PR tauon jälkeen.


Jatka lukemista Zotac julkistaa kämmenen kokoiset ZBOX nano AD10, pakkaus AMD Brazos APU


Zotac julkistaa kämmenen kokoiset ZBOX nano AD10, pakkaus AMD Brazos APU alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 07:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit