lørdag den 3. september 2011

Google OSTAA SÄHKÖISEN Kupongit / Kannustimet Platform Zave Networks Bulk Up Commerce

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gkZlqPIAkUU/:

zavenetworks_groupshot

Vuodesta 2006 Zave Networks on työskennellyt digitointi kuponkeja ja uskollisuuspalkinnot ohjelmat tuotteilla, kuten Zavers . Kun nousu älypuhelinten markkinoilla on räjähtänyt. Tänään, Zave Networks niiden syy paljon suurempi potentiaalista yleisöä: Google on juuri hankkinut niitä.


Kun he ovat ilmoitti omilla sivuillaan , "Kun meillä oli mahdollisuus liittyä Google, mielestämme oli täydellinen löytö yritys ja täydellinen tilaisuus nopeasti ajaa hyödyntämiseen ja alustamme seuraavalle tasolle."


Sanoo Googlen tiedottaja:


"Olemme ilahtuneita Zave Networks joukkue Googlelle. He ovat kehittäneet vaikuttava alustaa, joka liittäisi kuluttajille kuponkeja, erikoistarjouksia ja palkita ohjelmia niiden suosikki yrityksiä, ja odotamme heidän siirtymistään Commerce joukkue. "


Olemme kuulleet, että Zave jatkossakin tarjota palvelujaan kuluttajille, jälleenmyyjille ja markkinoijat nyt. Mutta pelata Google täällä näyttää olevan irtotavarana heidän kauppa ja Lompakko tuotteita.


Ehdot Kaupan ei paljasteta.












Yritys:

GOOGLE


Perustamispäivä:

09.07.1998

IPO:

25/8/2004, NASDAQ: GOOG



Google tarjoaa haku-ja mainospalvelut, jotka yhdessä pyrkivät järjestämään ja ansaita rahaa maailman tiedon. Sen lisäksi hallitseva hakukone, se tarjoaa lukuisia ...






Lue lisää








Ingen kommentarer:

Send en kommentar