lørdag den 3. september 2011

Apple, toiset edessä mobiili patentti uhat Openwave ja Wi-LAN

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_jEMMEFPVy8/apple-others-facing-mobile-patent-threats-from-openwave-and-wi-lan.ars:



Vaikka Apple taistelee sitä muidenkin kannettavien raskassarjalaisten- Samsung , Motorola ja HTC , muutamia mainitakseni-yhtiö on edessään uusia uhkia kaksi yritystä, jotka pääasiassa tekevät liiketoiminnan lisensointi tai käräjöimistä patentteja. Openwave Systems on suunnattu Apple ja RIM yli viisi näennäisesti laajaan matkaviestinten patentteja sekä liittovaltion tuomioistuimessa ja kansainvälisen kaupan komissio (ITC). Samaan aikaan Kanada-pohjainen langaton LAN tähtää Apple ja joukko Tech raskassarjalaisten kaksi patenttia se väittää ovat välttämättömiä täytäntöönpanon CDMA, HSPA, WiFi, ja LTE-tekniikasta.


Keskiviikkona Openwave Systems ilmoitti käynnistävänsä patentinloukkaus tapaus vastaan ​​Apple ja RIM Delawaressa sekä ITC. Valituksissa väitetään, että kunkin yhtiön mobiililaitteet hyötyä Openwave patentoitu teknologia, joka mahdollistaa mobiililaitteiden kommunikoida pilvi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar