lørdag den 3. september 2011

PIGORASS nelijalkainen robotti vauvan vaiheita ohi AIBO haudalla (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/pigorass-quadruped-robot-baby-steps-past-aibos-grave-video/:


Onko Uncanny Valley pidentää uudelleen luomuksia meidän lemmikkiä? Löydämme ulos tarpeeksi nopeasti, jos Yasunori Yamada ja hänen Tokion yliopiston suunnittelutiimi onnistuvat saamaan heidän PIGORASS nelijalkainen Bot ulkopuolelle ensimmäisen epävakaa humala, ja tulee täysi-laukka. Kehitettävä keinona analysoida eläinten liikuntaelimistöä käytettäväksi biologisesti inspiroi robotit, joukkueen kyborgi veijari saa sen liikkumiskyky Via combo CPU-ohjattu paineanturit ja potentiometrit. Se voi liikkua kuin pupu (toistaiseksi), mutta jokainen raaja on suunniteltu toimimaan itsenäisesti yrittää simuloida yksinkertaistettu hermoston järjestelmään. Koska vähän enemmän aikaa ja säätämistä (puhumattakaan hieno, tekoturkiksia pinnoite), olemme melko varmoja, että tämä wee Bitty beastie'll puikkelehtia tiensä koteihin huomenna. Tutustu Lil 'kaveri in videon tauon jälkeen.

Jatka lukemista PIGORASS nelijalkainen robotti vauvan vaiheita ohi AIBO haudalla (video)


PIGORASS nelijalkainen robotti vauvan vaiheita ohi AIBO haudalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 18:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PlasticPals | lähde Yasunori Yamada | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar