onsdag den 8. juni 2011

Jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/periodic-table-welcomes-two-new-ultraheavy-elements-jury-still/:


Jos törmäät sisään Alkuaineiden jaksollinen tänään, muista antaa sille runsas Mazel Tov, koska se on vain kaksi uutta jäsentä perheeseen. Eilen, International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC) virallisesti tunnustettu osa 114 ja 116, hyvittämällä oivaltamisen tutkijoita Venäjän Joint Institute for Nuclear Research ja Lawrence Livermore National Laboratory, Kaliforniassa. Kehua atomi massat 289 ja 292, vastaavasti uuden ihmisen lisäyksiä nyt raskain elementtejä kirjaa, tarttui vyön alkaen copernicium (285) ja roentgenium (272). Kuten useimmat ajokoiraa kuitenkin niin rappeutuminen alle toinen, mikä vaikeuttaa tutkijoiden saada käsitys niiden kemialliset ominaisuudet. Kuitenkin molemmat ilmeisesti ollut tarpeeksi uskottavuutta hengissä IUPAC kolmivuotisen arviointiprosessin, pohjustaa todella hauskaa aluksi. Tällä hetkellä 114 ja 116 ovat tiedossa, vaan kylmästi, kuten ununquadium ja ununhexium vastaavasti, vaikka niiden nimet tullaan jazzed ylös - tavallaan. Venäjän joukkue on jo ehdottanut flerovium on 114 (kun Neuvostoliitto ydinfyysikko Georgi Flyorov), ja, 116, Moskova-vaikutteita moscovium, joka kuulostaa enemmän jälkeen parranajon erityisen macho kemistit. IUPAC on viimeinen sana asiassa, vaikka yhden jäsenen sanoi ehdotetut nimet ovat todennäköisesti hyväksytään, kunhan "se ei ole jotain liian outoa." Head viime tauko täynnä, ja hieman tyhmä PR.

Jatka käsittelyssä jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet


Jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink

Tietoverkkojen ja Internetin elinkeinoministeriö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUXv99h_xyI/Cybersecurity-and-the-Internet-Economy:

Orome1 kirjoittaa "Global asiointia hetkellä arvioidaan teollisuuden analyytikoille 10000000000000dollari vuosittain. Kuten Internet-liiketoiminnan kasvaessa on uhka tietoverkkojen hyökkäyksiä. Yhdysvaltojen kauppaministeriö julkaisi tänään raportin, jossa ehdotetaan vapaaehtoiset käytännesäännöt vahvistaa tietoverkkojen ja yritykset, jotka yhä enemmän internetissä harjoittaa liiketoimintaa, mutta eivät ole osa elintärkeiden infrastruktuurien alalla. kauppaministeri Gary Locke sanoi: "Lisäämällä hyväksymistä standardeja ja parhaita käytäntöjä, teemme yksityisen sektorin kanssa edistää innovaatio-ja liiketoiminnan kasvua, mutta samalla suojella paremmin yritysten ja kuluttajien hakkereilta ja cyber varkaus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:

Star Wars: The Old Republic Keyboard

Kauan aikaa sitten, boardroom kaukana, kaukana ... suunnittelija (reunustaa markkinointi execs) senkin idea sarja Star Wars: The Old Republic oheislaitteita, ja toimitusjohtaja Razer kertoi sotilaat "tehdä niin." Tai ainakin näin kuvitella se tapahtui. Lisäksi sotketaan hänen scifi-viittauksia, kuka hyväksyi tämän pelaamista näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet luovuttiin myös ajatus minkäänlaisista hienous. Kaikki kolme ovat slathered on vaihdettavissa Sith tai Jedi arvomerkit, kirkas LED, ja rakenne ei toisin ulkokuoren Star Destroyer. Eniten huomiota herättävä helposti näppäimistö, joka urheilu sekä multitouch-näyttö ja kaksi riviä mukautuvia painikkeita yli LCD (à la linkkuveitsi ). Näppäimistö toimii sinulle 200 dollaria, kun hiirtä tai HF maksaa 130 dollaria, kun ne käynnistävät yhdessä Old Republic myöhemmin tänä vuonna. Tutustu galleriassa alla ja PR tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer


Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | | Lähetä |

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Liittovaltion tuomioistuimet Aloita ensimmäisen Digital Video Pilot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6p0JpU9iWTY/Federal-Courts-To-Begin-First-Digital-Video-Pilot:

coondoggie kirjoittaa "liittovaltion käräjäoikeuksissa on kielletty sallimasta minkäänlaista sähköistä levittämistä tutkimuksissa vuodesta 1946, mutta se on muuttumassa. Neljätoista liittovaltion oikeudenkäyntituomioistuimen ja 100 tuomareita on valittu osallistumaan liittovaltion oikeuslaitoksen kolmivuotisen digitaalinen video ohjaaja, joka alkaa 18 heinäkuu, ja menee pitkälle määrittää vaikutus kameroiden oikeudenkäynneissä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hollanti esitellä verkon puolueettomuus lailla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXEpDJPuPLw/Dutch-To-Introduce-Net-Neutrality-By-Law:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Big uutisia ulos Alankomaiden tällä viikolla, kun hallituksen ministeri ilmoitti suunnitelmista takaamaan verkon puolueettomuus lailla. Jos parlamentti hyväksyy tarkistuksen Alankomaiden laki televiestinnästä, ja se odotetaan tekevän näin, on tullut yksi ensimmäisistä maista maailmassa lakeja vastaan ​​Internet-palveluntarjoajat, jotka haluavat veloittaa enemmän käyttämällä erityistä sovelluksia tai palveluja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Voisiko USA luopua ydinvoimasta?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APTQ6KowPqI/Could-the-US-Phase-Out-Nuclear-Power:

mdsolar kirjoittaa "vanavedessä Fukushima ydinkatastrofi Japanissa [Saksan liittokansleri] Merkel ilmoitti, että hänen maansa sulkevansa kaikki sen 17 nykyisten reaktorien vuoteen 2022 mennessä. Muut maat, kuten Japani, Italia ja Sveitsi, ovat ilmoittaneet suunnitelmista leikata takaisin ydinvoimaa, mutta mitään ei ole mennyt niin pitkälle kuin Saksa, maailman neljänneksi suurin talous. Merkel vannoo korvata ydinvoiman vaihtoehtoja, jotka eivät lisää kasvihuonekaasuja tai kahlitse talouskasvua. Voiko Yhdysvaltain tehdä samoin? Yhä useammat Raporttien mukaan se ei ole yli valtakunnan mahdollisuutta, ja Saksa voisi tarjota tiekartan ".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Mitä tehdä toisten sähköpostilla?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jcz3W-r8-Kk/Ask-Slashdot-What-To-Do-With-Other-Peoples-Email:

vrimj kirjoittaa "Olen niin yleinen etunimi / sukunimi yhdistelmä, että olen joskus muiden ihmisten sähköpostia minun etunimi.sukunimi @ gmail.com tili. Se ei ole iso juttu, jos se on henkilö, annan heille, ne vahvistavat sitä. iso ongelma Minulla on yritysten kanssa ja verkkosivustoja. Nämä sähköpostit ovat usein ei-vastausta, mikä tarkoittaa, etten voi lähettää takaisin nopeasti huomata. sain jonkun luottokorttilaskusta kolme kuukautta ennen kuin tajusin oli mitään siitä, mutta vaatii yhtiö (yritin pari sähköpostia ensin). Äskettäin sain ilmoituksen siitä jonkun lapsi rekisteröitymisestä verkkosivuilla. Minulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin lyödä vastaus-painiketta ja kertoa heille, että ensin sanoa, että olen, että lapsi on vanhemman tai huoltajan kanssa. En tiedä minne mennä sieltä. Tänään saan laskun kaapeli yritys, se on eri valtio. En voi vastata. käyn online-tuki, ne kertovat minulle ainoa vaihtoehto on soittaa myyntipalvelusta. annoin pankille, mutta en puhu kenenkään kaapeli yritys. Onko mitään keinoa saada sähköposteja väärin muotoiltu gmail-osoite pomppia tai tehdä jotain muuta selvää? Onko teknistä ratkaisua olen näkymä. I ei tapahdu kovin usein, mutta se on yhä Pita kanssa ei vastausta sähköpostiosoitteet. Vihaan vain perustamalla suodattimen, koska se katkaisee näiden muita ihmisiä, jotka tekivät typo tai oli joku tule jotain oikein, mutta se on näköisenä paras vaihtoehto. Se ei ole roskapostia, mutta se ei ole minun lihaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko Microsoft julkistaa oman Windows 8 tablet?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3Hve6h7xpc/Will-Microsoft-Release-Its-Own-Windows-8-Tablet:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Microsoft ei ole tiedossa sen laitteisto suorituskykyään. Toki, se jauhoivat paljon kivoja hiiriä, näppäimistöjä ja peliohjaimet vuosien mittaan, mutta menestyksen todellinen laitteet on sekoitettu. Xbox 360 on ylittänyt kaikki odotukset, vaikka Zune ja Kin laitteisto on monumentaalinen epäonnistumisia. Teollisuuden antamien tietojen mukaan Taiwanissa, mutta Microsoft on työskennellyt Windowsin 8 tablet että on powered by Texas Instrumentsin uuden sukupolven 1,8 GHz dual core prosessori. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Corsair muistuttaa 120GB Force 3 SSD takia vakauteen liittyvissä kysymyksissä "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/corsair-recalls-its-120gb-force-3-ssd-due-to-stability-issues/:


Living keskuudessamme nyt, meidän kadulla, metro kuljetuksen tai osan moottoritie, on olemassa ihmisiä, jotka ovat hiljattain ostaneet Corsair 120GB Force-sarjan 3 kanssa tuotekoodi CSSD-F120GB3-BK. Jos olet yksi niistä sinun täytyy tietää, että tässä ajaa edellyttää muistuttaa takia "vakauteen liittyviä kysymyksiä. Sweclockers on raportoitu huhuja, että muut SSD saattavat myös vaikuttaa, mutta kyseisten valmistajien on nopeasti kiistänyt sitä - niin se on vain tämä hyvin erityinen Corsair asema, joka on muistettava. Varmuuskopioi tiedot ja paina lähde linkkiä lisäohjeita. Älä suutu, saada tilalle.

Corsair muistuttaa 120GB Force 3 SSD takia vakauteen liittyvissä kysymyksissä " alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 11:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Corsair | Lähetä | Kommentit

Mad Catz tuo Mac tukea RAT pelihiiret

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/mad-catz-brings-mac-support-to-r-a-t-gaming-mice/:


Mac-käyttäjät varmasti melkoisesti enemmän pelaamista vaihtoehtoja näinä päivinä kuin ne aikoinaan teki ja he voivat nyt myös lisätä Mad Catz n sarja Cyborg RAT pelihiiret luetteloon. Yhtiö lopulta julkaissut joitakin Mac-ajurit täydellisen valikoiman hiirien tänään, jonka avulla voit hyödyntää kaikkia kehittyneitä ominaisuuksia Windows-käyttäjät ovat jo tottuneet. Nämä kuitenkin lykätä, että Snow Leopard päivitys on huolehtia, että ensimmäinen, mutta koska kuljettajat eivät hyväksy mitään vähempää.

Mad Catz tuo Mac-tukea rotta pelihiiret perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 12:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MacNews | lähde Cyborg Gaming | Lähetä | Kommentit

Cloud-pohjainen, Ray-johdettujen Pelit Intel tablets

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLwONkdD3ac/Cloud-Based-Ray-Traced-Games-On-Intel-Tablets:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun Intel osoitti ray jäljittää versio Wolfenstein viime vuotena peräkkäin pilvi-pohjainen virtasi kannettava yritys on juuri ilmoittanut siirtyminen matkaviestinmarkkinoilla näkyy nyt tutkimushanke Lalso käynnissä eri x86-tablets kanssa 5-10 tuuman näytöt. raskaat laskelmat suoritetaan pilvi koostuu koneen Knights Ferry kortti (32 ydintä) sisällä. saavutettiin runko hinnat ovat noin 20-30 fps. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Useimmat Vulns hyväkseen Stuxnet Worm Remain unpatched

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YgqO-82v3Ak/Most-Vulns-Exploited-By-Stuxnet-Worm-Remain-Unpatched:

chicksdaddy kirjoittaa tähän Ote ThreatPost: "media myrsky Stuxnet mato voi olla kulunut, mutta monet ohjelmisto reiät käytti mato edelleen unpatched ja jättää Siemensin asiakkaat voivat monenlaisia ​​mahdollisesti haitallisia verkkohyökkäyksiä mukaan teollisuuden valvontajärjestelmä asiantuntija Ralph Langner. kirjoittaminen hänen henkilökohtainen blogi, Langner sanoi, että kriittisten haavoittuvuuksien edelleen Windows-pohjainen hallinta sovelluksia ja ohjelmistoja käytetään suoraan hallitsemaan teollisuuden tarkastajien Siemens Oy, jonka tuotteita kohderyhmät Stuxnet mato Threatpost raportit . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.