onsdag den 8. juni 2011

Jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/periodic-table-welcomes-two-new-ultraheavy-elements-jury-still/:


Jos törmäät sisään Alkuaineiden jaksollinen tänään, muista antaa sille runsas Mazel Tov, koska se on vain kaksi uutta jäsentä perheeseen. Eilen, International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC) virallisesti tunnustettu osa 114 ja 116, hyvittämällä oivaltamisen tutkijoita Venäjän Joint Institute for Nuclear Research ja Lawrence Livermore National Laboratory, Kaliforniassa. Kehua atomi massat 289 ja 292, vastaavasti uuden ihmisen lisäyksiä nyt raskain elementtejä kirjaa, tarttui vyön alkaen copernicium (285) ja roentgenium (272). Kuten useimmat ajokoiraa kuitenkin niin rappeutuminen alle toinen, mikä vaikeuttaa tutkijoiden saada käsitys niiden kemialliset ominaisuudet. Kuitenkin molemmat ilmeisesti ollut tarpeeksi uskottavuutta hengissä IUPAC kolmivuotisen arviointiprosessin, pohjustaa todella hauskaa aluksi. Tällä hetkellä 114 ja 116 ovat tiedossa, vaan kylmästi, kuten ununquadium ja ununhexium vastaavasti, vaikka niiden nimet tullaan jazzed ylös - tavallaan. Venäjän joukkue on jo ehdottanut flerovium on 114 (kun Neuvostoliitto ydinfyysikko Georgi Flyorov), ja, 116, Moskova-vaikutteita moscovium, joka kuulostaa enemmän jälkeen parranajon erityisen macho kemistit. IUPAC on viimeinen sana asiassa, vaikka yhden jäsenen sanoi ehdotetut nimet ovat todennäköisesti hyväksytään, kunhan "se ei ole jotain liian outoa." Head viime tauko täynnä, ja hieman tyhmä PR.

Jatka käsittelyssä jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet


Jaksollinen tyytyväinen kahden uuden, ultraheavy osia, tuomaristo vielä ulos nimet alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink

Ingen kommentarer:

Send en kommentar