onsdag den 8. juni 2011

Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:

Star Wars: The Old Republic Keyboard

Kauan aikaa sitten, boardroom kaukana, kaukana ... suunnittelija (reunustaa markkinointi execs) senkin idea sarja Star Wars: The Old Republic oheislaitteita, ja toimitusjohtaja Razer kertoi sotilaat "tehdä niin." Tai ainakin näin kuvitella se tapahtui. Lisäksi sotketaan hänen scifi-viittauksia, kuka hyväksyi tämän pelaamista näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet luovuttiin myös ajatus minkäänlaisista hienous. Kaikki kolme ovat slathered on vaihdettavissa Sith tai Jedi arvomerkit, kirkas LED, ja rakenne ei toisin ulkokuoren Star Destroyer. Eniten huomiota herättävä helposti näppäimistö, joka urheilu sekä multitouch-näyttö ja kaksi riviä mukautuvia painikkeita yli LCD (à la linkkuveitsi ). Näppäimistö toimii sinulle 200 dollaria, kun hiirtä tai HF maksaa 130 dollaria, kun ne käynnistävät yhdessä Old Republic myöhemmin tänä vuonna. Tutustu galleriassa alla ja PR tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer


Star Wars: The Old Republic tulokset pramea myynninedistämistarkoituksessa oheislaitteet alkaen Razer perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar