onsdag den 8. juni 2011

Financial Times web app debytoida ja IOS enemmän tablets tulla (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/financial-times-web-app-debuts-for-ios-more-tablets-to-come-vi/:


Se ei ole usein, että saamme mahdollisuuden mainita Financial Times ja Playboy-lehden samassa lauseessa, mutta kaksi julkaisua tehdä ainakin yksi asia yhteinen : App Store vastenmielisyys. Tänään, FT käynnisti uuden, täysin web-pohjainen sovellus, jonka tarkoituksena on kiertää iTunesin (ja Applen 30 prosenttia tuloista leikataan) kokonaan. Paperin sanoo sen yhden, cross-platform sovellus, jotta se voi antaa päivityksiä enemmän taajuudella, mutta saavuttivat joka ulottuu kauas IOS valtakunnassa. Vaikka tilauspalvelu on käytettävissä vain iPhone ja iPad käyttäjät tällä hetkellä versiot huomioitu Galaxy tab, Xoom ja playbook käyttäjät ovat tulossa pian. Ehkä vielä tärkeämpää on kuitenkin se, mitä tämä toimenpide voisi merkitä muiden kustantajien - joista monet eivät ole ottaneet liian ystävällisesti Applen tilaustuloista ja tietojen jakamiseen käytäntöjä. FT Päätoimittaja Rob Grimshaw sanoo hänen paperi "ei ole suunnitelmia vetää mistä tahansa apps tallentaa ", mutta jos järjestelmä osoittautuu kannattavaksi, voisi avata oven muiden harjoittaa omaa, samoin HTML5-perustuvia hankkeita, toiveet säilyy täysi tulojen ja tilaajatietokantojen tiedot. Meidän täytyy odottaa ja katsoa, ​​onko tämä iTunes muutto koskaan toteutuu, mutta sillä välin, IOS käyttäjät voivat lyödä lähde linkkiä nauttia uuden sovelluksen, joka on saatavilla ilmaiseksi, kunnes 14 heinäkuu. Toiset puolestaan ​​voivat suunnata ohi tauon nähdä esittelyvideo, kerronta on asianmukaisesti suloinen, British ääniä.

Jatka käsittelyssä Financial Times web app debytoida ja IOS enemmän tablets tulla (video)


Financial Times web app debytoida ja IOS enemmän tablets tulla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 02:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Reuters | lähde Financial Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar