tirsdag den 20. september 2011

Nvidian Kal-El Tegra on viides "Companion Core"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reuvi9U305I/Nvidias-Kal-El-Tegra-Will-Have-Fifth-Companion-Core:

Blacklaw kirjoittaa kanssa artikkelin Thinq tulevista Quad Core Tegra-piirisarjaan. Lainaten artikkeli: "Nvidia on julkaissut muutamia teknisiä yksityiskohtia sen tulevan" Kal-El "Tegra-suoritin, kuten salaisuus on tehty hyvin pitää sen hattu tähän mennessä: se on viiden ydin, ei neljän ytimen, siru. " Viides ydin on kellotti pienempi ja sen tarkoituksena on antaa järjestelmän käyttöä vain vähän valtaa ilman täysin keskeyttää. Muutama vuosi sitten Openmoko oli epämääräisesti samanlainen ajatus sisältyy mikrokontrollerin matalan resurssien idle tehtäviä (esim. gps hakkuut), mutta tämä malli on parempi koska se olisi enemmän tai vähemmän avoimia käyttäjän avaruusohjelmia.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Spektrofotometri analyysi värikyniä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0keFlwRumw/Spectrophotometer-Analysis-of-Crayons:

Volhav kirjoittaa "Kuten monet lapsena, valokuvaaja Mark Meyer miettinyt mitä eroa on keltavihreä ja vihreä-keltainen oli että Crayola laatikollinen värikyniä. Monitorin kalibrointi työkalu ja Argyll 3rd party ohjelmia hän arvioi laatikko 24 väri laatikko Crayola värikyniä ja piirtää ne pois sRGB-arvot. Hän kuului jopa mukava Tulostettava julisteen koko version kaaviota hänen blog post. Jotta Geek tai utelias tämä oli aika mielenkiintoinen juoni. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Hakkerit Tauko Browser SSL / TLS salaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQOJmzAizEw/Hackers-Break-Browser-SSLTLS-Encryption:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä CaVp kirjoittaa kanssa artikkelin Rekisteröidy noin hyödyntää kyseistä näyttää vaikuttavan kaikissa selaimissa ja osaa purkaa aktiivinen TLS-istunnon. Valitse artikkeli: "Tutkijat ovat havainneet vakavia puutteita lähes kaikki sivustot suojattu Secure Sockets Layer protokolla, joka mahdollistaa hyökkääjän hiljaa purkaa data, joka kulkee välillä webserver ja loppukäyttäjän selain." Full Disclosure on tarkoitus Perjantai Syyskuu 23 päivään kello Ekoparty konferenssissa. Huomaa, että tämä vaikuttaa ainoastaan ​​SSL 2.0 ja TLS 1.0, valitettavasti useimmat web palvelimista on määritetty virheellisesti hyväksyvät vielä SSL 2.0 ja TLS 1.1 ja 1.2 nähnyt rajoitettu käyttöönottoa. Käytännöllisyys hyökkäyksen Vielä on ratkaistava (yksi ei ole kovin nopea, mutta jos tarkoitus on vain purkaa tiedot myöhempää käyttöä varten, joka ei ole este).


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viidennes etätyöntekijöille Työn alle tunti päivässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WC8mKWT13WE/A-Fifth-of-Telecommuters-Work-Less-Than-An-Hour-Per-Day:

MrCrassic kirjoittaa "Kotona työskentely ei ole lomalla ... vai onko?" Lainaten artikkeli Rekisteröidy: "Lähes yksi viidestä amerikkalaiset, jotka työskentelevät kotona vain kelloa tunnin tai vähemmän päivässä, tutkimuksen mukaan, kun taas kolmasosa jäädä asumaan pyjama. Neljäkymmentä prosenttia etätyöntekijöille sanovat työn välillä neljän ja seitsemän tuntia, 17 prosenttia menee minimiin ja vain 35 prosenttia työskentelee vähintään kahdeksan tuntia, CareerBuilder tutkimus 5299 ihmistä paljasti. ... hissukka työntekijöiden sanoi myös saada pukeutunut päivä oli aivan liian raskas: 41 prosenttia naisista ja 22 prosenttia miehistä - kolmasosa yhteensä - jäi heidän PJs. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft on menettänyt $ 5,5 miljardia Bing Vuodesta 2009

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQCkMK_6sLo/Microsoft-Has-Lost-55-Billion-On-Bing-Since-2009:

Laskeutuminen Slashdot ensimmäistä kertaa, MightyMartian kirjoittaa "mukaan CNN Money, Microsoft on menettänyt $ 5,5 miljardia Bing sen käynnistämisestä lähtien vuonna 2009. Mutta se vain paranee. Jos lisäät Microsoftin muita online-tarjontaa, aina takaisin vuoteen 2007, tappiot ovat jossain naapurustossa 9000000000 dollaria. Mutta ei hätää, analyytikot odottavat Bing tulee kannattavaa "kolme tai neljä vuotta. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/intel-developer-forum-idf-2011-wrap-up/:


Tulimme, näimme, me valloitti - ja noin vain, Intelin Developer Forum oli ohi. Paljon kuin vuotta aiemmin Chipzilla oli ylpeänä pelaajan oma rumpu: näimme demoja Ivy Bridge ja Haswell , terve auttaa sekä Ultrabooks ja tietysti huippunopeudella yhteen du Jour, Thunderbolt . Mutta se ei tarkoita sitä emme nähneet paljon muita random , mieli stimuloiva toiseuden . Ymmärsitkö kaikki aarteet löysimme piilee syvällä salit tämänvuotisista juhlista? Valitettavasti emme voi kertoa tästä, joten parempi hop ohi tauko koko lista ja ota selvää.

Jatka lukemista Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up


Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:

Sinun ei tarvitse tohtorin taloustieteen tajuta, että ajat ovat aika kova juuri nyt - varsinkin niille alapäässä tuloista tikkaat. Onneksi Microsoft on julkistanut uuden aloite, jonka tarkoituksena miljoona opiskelijaa pienituloisille perheille, joissa alennushintaisia ​​laitteiston, ohjelmiston ja laajakaistapalvelu. Tämä kolmivuotinen digitaalisen osallisuuden ohjelma on jatkoa Redmond n tulevaisuuteen kampanjan, jonka mittaan viiden vuoden on jo tietokoneiden tulo käsissä yli 10 miljoonaa vähäosaisille lapsille ympäri maailmaa. Tämän julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus, Microsoft toimii erilaisia ​​voittoa, yritysten ja kansalaisjärjestöjen tarjota edullisia tietokoneita, opetusohjelmia, ammattitaidon koulutus ja nopea internetyhteys niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Lopullisena tavoitteena on tietenkin on silta saavutus kuilu jakamalla opiskelijoille kotona internet niiden vähemmän digitaalisesti varustettu ikäisensä. Mukaan Federal Reserve, lapset, jotka eivät olisi oikeus kotona jatko lukion tahdilla, joka on kuusi-kahdeksan prosenttiyksikköä pienempi kuin niiden, jotka eivät. Paisuttaa kansallisen köyhyysriskiastetta ja laajentaa tuloerojen luultavasti ei tehdä paljon korjata tätä eroa, mutta olemme varmasti toivovat, että Microsoft voi tehdä ero. Lue lisää täydessä PR tauon jälkeen, tai lähde linkkiä.

Jatka lukemista Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille


Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Samsung Epic 4G Touch repeytyy alas, vahvistaa sen eeppinen crendentials

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:


Samsung Epic 4G Touch on riemuvoitto insinöörin, jammailua ah-niin-kovin-paljon tulee ah-niin-pieni runko. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa wonderous design, kuin repiä kaikki alas sen osien, ja sitten koota se? Kiitos pojat iFixit, koska ne jo tehnyt sen - jälleen . Mielenkiintoisia kohtia ovat vain yksi EMI Shield - toisin kuin jotkut kilpailijat - mikä on hyvä uutinen niille, jotka haluavat jäljitellä repiä alas oman Sprint-erityisiä GSII . Se voi silti osoittautua haaste, sekä lasin ja LCD ilmeisesti sulatettu keskelle puhelinta, joten korvaavan että runsas 4,5 tuuman Super AMOLED Plus-näyttö saattaa osoittautua kalliiksi. Klikkaamalla alla olevia kuvallisen isku-by-isku teardown, Pidetään kuolaaminen minimiin, on me?


Samsung Epic 4G Touch repeytyy alas, vahvistaa sen eeppinen crendentials alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

30000-Core klusteri Amazon EC2

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbaiJmAQCtA/30000-Core-Cluster-On-Amazon-EC2:

Liittyminen joukkoon hyväksytty lähettäjien, hooligun kirjoittaa kanssa artikkelin Ars Technica noin melko suuri klusteri rakennetaan EC2. Valitse artikkeli: "yksityiskohdat ovat vaikuttavia: 3809 laskea tapauksia, joissa jokaisessa on kahdeksan ydintä ja 7GB muistia, yhteensä 30472 ydintä, 26.7TB muistia ja 2PB (petatavua) levytilaa. Security varmistettiin kanssa HTTPS, SSH ja 256-bittistä AES-salausta, ja klusterin juoksi ympäri datakeskusten kolmella Amazonin alueilla Yhdysvalloissa ja Euroopassa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






T-Mobilen asiakkaille pystyisi pitämään korko suunnitelmat AT & T jälkeen sopimus umpeutuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:


Sulautuman jälkeen AT & T & T maailma on salaperäinen yksi. Kukaan ei tiedä miltä se näyttää tai mitä sääntöjä, ja se on melko todennäköistä, emme tiedä kaikkia vastauksia, kunnes hankinta on suoritettu - jos se tekee sen niin pitkälle . Kuitenkin ainakin toinen pala on lisätty palapeli nyt; mukaan sisäinen työntekijä Ohje lähetetään sisään TmoNews kaikki asiakkaan rakastunut nykyiseen datanopeus saavat isoisänsä se AT & T: n ja säilytettävä se sen jälkeen sopimuksensa päättyy. Merkillistä kyllä, se ei sano mitään siitä, mitä tapahtuu, jos haluat päivittää puhelimesi, joka voisi olla täysin erilainen tarina. Ainakin tämä pieni kimpale uutinen palvelee rauhoittaa hermostunut sielut huolissaan pakotetaan kalliimpien suunnitelma, joka voi pitää paljon ihmisiä yhtäkkiä hyppäämällä aluksen.

T-Mobilen asiakkaille pystyisi pitämään korko suunnitelmat AT & T jälkeen sopimus päättyy alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 14:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: tietojen palauttaminen 20-vuotias Levykkeet?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MoyQLM_uG34/Ask-Slashdot-Recovering-Data-From-20-Year-Old-Diskettes:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä Zilog kirjoittaa "lopussa 3,5 tuuman levyke ja katoaminen liittyy ajaa näytti minulle on varmuuskopio kymmeniä levykkeet että mukana nuoruuteni. Huolellisesti varjeltu, nämä levykkeet ovat osoittautuneet luettavissa suurimmaksi osaksi - Vaikka jotkut ovat lähestymässä 20 vuotta vanha. Kuitenkin jotkut levykkeet ovat osoittaneet pintavauriot alueilla pakattu arkistoista (zip). Onko ideoita miten takaisin (mahdollisimman paljon) nämä virheelliset sektorit? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google + Siirtyy Open Beta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_zQACvqmEUI/Google-Enters-Open-Beta:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä morgosmaci lähettää meille Google blogitekstissä vaihtamassa Google + suljetusta "kenttäkokeita" avoimeen betaan. Osana päivityksen Google heitti useita parannuksia oleskelupaikkoja ominaisuus: Android asiakas, nimeltään hangouts, integrointi Google Docs, ja alustava verkkopalvelun API. Ja voit vihdoin etsiä käyttäjiä, viestit ja muun sisällön.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:


Tämä viikonlopun Maker Faire New Yorkissa oli surkea ja 3D-tulostimet . Jokainen teltta ulkoalueella oli pakattu kapasiteetti muassa niiden omistajat seisoo heidän rinnallaan, komeilu pieni rihkamaa he luotu laitteita. Päätellen heidän läsnäolonsa ei näytä olevan juurikaan epäilystä siitä, että tekniikka on osoittautunut menestys Maker yhteisö. Suuren yleisön keskuudessa, mutta he ovat paljon vaikeampi myydä. Ehkä se on hinta, tai ehkä se yleensä tylsää sivumerkitykset sanan "tulostin", tai se voisi vain olla se, että ei ole ollut oikeutta ikonin kuva auttaa myymään tuotteita suurelle yleisölle.



MakerBot n Turtle Shell Racers voi hyvinkin olla juuri suurlähettiläs että maailma 3D tulostukseen. Lelu jalkapallon kokoinen RC autot ovat todiste siitä, että laitteet voivat kääntyä melkein mitä tahansa voi kuvitella todeksi. On tiettyjä rajoituksia luonnollisesti pidä siitä, että esineitä painettu ei voi olla suurempi kuin viisi tuumaa halkaisijaltaan. Kuoret "luoja kiertää että myönsi puute kokoamalla tuotteet pois pieniä paloja, että snap yhdessä. Tutustu lisää käytännön näyttökertoja ja video Racers jälkeen hypätä.


Jatka lukemista MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video)


MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |