tirsdag den 20. september 2011

MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:


Tämä viikonlopun Maker Faire New Yorkissa oli surkea ja 3D-tulostimet . Jokainen teltta ulkoalueella oli pakattu kapasiteetti muassa niiden omistajat seisoo heidän rinnallaan, komeilu pieni rihkamaa he luotu laitteita. Päätellen heidän läsnäolonsa ei näytä olevan juurikaan epäilystä siitä, että tekniikka on osoittautunut menestys Maker yhteisö. Suuren yleisön keskuudessa, mutta he ovat paljon vaikeampi myydä. Ehkä se on hinta, tai ehkä se yleensä tylsää sivumerkitykset sanan "tulostin", tai se voisi vain olla se, että ei ole ollut oikeutta ikonin kuva auttaa myymään tuotteita suurelle yleisölle.



MakerBot n Turtle Shell Racers voi hyvinkin olla juuri suurlähettiläs että maailma 3D tulostukseen. Lelu jalkapallon kokoinen RC autot ovat todiste siitä, että laitteet voivat kääntyä melkein mitä tahansa voi kuvitella todeksi. On tiettyjä rajoituksia luonnollisesti pidä siitä, että esineitä painettu ei voi olla suurempi kuin viisi tuumaa halkaisijaltaan. Kuoret "luoja kiertää että myönsi puute kokoamalla tuotteet pois pieniä paloja, että snap yhdessä. Tutustu lisää käytännön näyttökertoja ja video Racers jälkeen hypätä.


Jatka lukemista MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video)


MakerBot n Turtle Shell Racers risteily noin toimistomme (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar