tirsdag den 20. september 2011

Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:

Sinun ei tarvitse tohtorin taloustieteen tajuta, että ajat ovat aika kova juuri nyt - varsinkin niille alapäässä tuloista tikkaat. Onneksi Microsoft on julkistanut uuden aloite, jonka tarkoituksena miljoona opiskelijaa pienituloisille perheille, joissa alennushintaisia ​​laitteiston, ohjelmiston ja laajakaistapalvelu. Tämä kolmivuotinen digitaalisen osallisuuden ohjelma on jatkoa Redmond n tulevaisuuteen kampanjan, jonka mittaan viiden vuoden on jo tietokoneiden tulo käsissä yli 10 miljoonaa vähäosaisille lapsille ympäri maailmaa. Tämän julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus, Microsoft toimii erilaisia ​​voittoa, yritysten ja kansalaisjärjestöjen tarjota edullisia tietokoneita, opetusohjelmia, ammattitaidon koulutus ja nopea internetyhteys niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Lopullisena tavoitteena on tietenkin on silta saavutus kuilu jakamalla opiskelijoille kotona internet niiden vähemmän digitaalisesti varustettu ikäisensä. Mukaan Federal Reserve, lapset, jotka eivät olisi oikeus kotona jatko lukion tahdilla, joka on kuusi-kahdeksan prosenttiyksikköä pienempi kuin niiden, jotka eivät. Paisuttaa kansallisen köyhyysriskiastetta ja laajentaa tuloerojen luultavasti ei tehdä paljon korjata tätä eroa, mutta olemme varmasti toivovat, että Microsoft voi tehdä ero. Lue lisää täydessä PR tauon jälkeen, tai lähde linkkiä.

Jatka lukemista Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille


Microsoftin tarjoamaan edullisia laitteisto-, ohjelmisto opiskelijoille pienituloisille perheille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar