torsdag den 10. februar 2011

Pac Machina näyttää aa triviaaleja rakkaus tarpeettoman monimutkaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/pac-machina-displays-a-a-trivial-love-of-the-needlessly-complex/:
Nyt voit katsoa tämän pienen projektin ja kysy itseltäsi, "mitä järkeä on tämän asian?" mutta se itse asiassa olla väärä kysymys. Pac Man -rakastava luoja Pac Machina on mitään syytä, ja rehellisesti, emmekä mekään. Vaikka emme välttämättä halua näistä kellon kaltaisiin Pac Miehet meidän salongissa, ihailemme luovuutta ja aikaa ottaa, mitä oli varmasti jonkin verran ikävä projekti. Meillä on valtava fanit puuduttavan, kun kaikki. Video on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Pac Machina näyttää aa triviaaleja rakkaus tarpeettoman monimutkaisia

Pac Machina näyttää aa triviaaleja rakkaus tarpeettoman monimutkaisia perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 16:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Up, ei Pohjois- | Lähetä | Kommentit

Google lisää Kaksisuuntainen Authentication Gmailiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3OOgYub45Xg/Google-Adds-Two-Factor-Authentication-To-Gmail:
Trailrunner7 kirjoittaa "Google on ottanut käyttöön uuden kaksivaiheinen tunnistus ominaisuus Gmailin käyttäjät, että se kertoo lisää merkittävästi turvallisuutta ilmainen sähköpostipalvelu. Järjestelmä mahdollistaa käyttäjien luoda menetelmä saada salainen koodi, joka tarvitaan, sekä salasanan kanssa, voit käyttää Gmail-tiliä. uusi kahden tekijän perusteella tapahtuvaa todennusta järjestelmä on vapaaehtoinen ohjelma juuri nyt, vaikka se voisi tulla pakolliseksi jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Gmail, kuten lähes kaikki muut Webmail-palveluissa on usein kohteena hyökkäyksiä, niin hienostunut ja arkipäiväinen, joilla pyritään kaappauksen käyttäjien tileihin. Kuuluisin näistä oli hyökkäys, joka oli osa Aurora toimintaa vastaan Google ja muut, joista osa oli suunnattu Gmail-tilejä Kiinan toisinajattelijoita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HTC Thunderbolt tekee FCC ulkonäkö?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-thunderbolt-makes-fcc-appearance/:
Näyttää siltä, HTC juuri vihreää valoa 4G älypuhelimeen että suuri ennustaja markkinoiden valmiutta, FCC - ja kaikki merkit viittaavat Thunderbolt . PG05100, koska se on ihanan tarkoitettu, toimii Verizon 700MHz LTE sekä CDMA / evdo bändejä, ja on perustettu SVDO ja SVLTE (tai samanaikainen CDMA ääni-ja LTE-arvojen) - ehdottomasti sopusoinnussa Verizon suunnitelmia . Ei ole yllättävää, HTC: n löi tavallista luottamuksellisuuden pyytää tässä, pyytäen, että kaikki kertovat kuvat pysyvät salassa, kunnes 31. maaliskuuta. Huomioon, mitä olemme kuulleet viivästynyt Ystävänpäivä debyytti , tämä voisi tarkoittaa Aprillipäivä "käynnistää Verizon ensimmäinen 4G LTE älypuhelin? Sydämemme kertoo meille epäillä sitä, mutta jos PG05100 osoittautuu todella paljon, Thunderbolt pitäisi osua Yhdysvaltain joskus pian. Ei tarpeeksi nopeasti, mieli, mutta sinun saalis ajelehtia.

[Kiitos, Shane ]

HTC Thunderbolt tekee FCC ulkonäkö? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 16:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Käsin ommeltu, hyperlinkkejä Kirja on kaunis, ja ilo useita minuutteja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/hand-sewn-hyperlinked-book-is-a-thing-of-beauty-and-a-joy-for-s/:
Se ei ole joka päivä näet jotain käsityönä huolella ja ajan kanssa Internetissä, mutta mitä näet yllä varmasti täyttää. Taide / käsityö hankkeen saksalainen muotoilija Maria Fischer, sitä kutsutaan Ajatuksia unista, se sisältää kierre " hyperlinkkejä ", jotka ovat siellä opastaa lukijaa välisiä yhteyksiä tärkeät kohdat. Kirja on valitettavasti (meille) on saksalainen , joten emme voi tietää, mitä se sanoo, mutta voimme kuvitella, että se kaikenlaisia kauniita, salaperäinen asioita, jotka voidaan luovuttaa paperilla ja värillinen string.There on yksi kuva tauon jälkeen, juuri siksi.

Jatka käsittelyssä Käsin ommeltu, hyperlinkkejä kirja on kaunis, ja ilo useita minuutteja

Käsin ommeltu, hyperlinkkejä Kirja on kaunis, ja ilo useita minuutteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde Daily Mikä | Lähetä | Kommentit

Vuotaa Kaapelit Reveal USA Ajattelee Saudi Oil varauksia voivat olla liioiteltuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WFK7Rfa55BA/Leaked-Cables-Reveal-US-Thinks-Saudi-Oil-Reserves-May-Be-Overstated:
Mr.Intel kirjoittaa tähän ote UPI raportti, joka saattaa kiinnostaa Niille teistä autoja, sähköä, tuotteet muovista jne.: "Arviot öljyvarannot Saudi-Arabiassa ovat liioiteltuja, eli raakaöljyn tuotanto voi huippu seuraavan vuosikymmenen aikana, vuotanut Yhdysvaltain diplomaattinen kaapelit paljastaa. Washington pelkää Saudi-Arabia yliarvioi öljyvarat peräti 40 prosenttia ja valtakunnan pysty pitämään tarpeeksi öljyä virtaa valvomaan hintoja, Yhdysvaltain diplomaattinen kaapelit saadaan Wikileaks ja julkaissut Guardian-sanomalehdessä Lontoossa paljastaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Opettaja keskeytetään yli Blogi Opiskelijat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x82zq-CLG_8/Teacher-Suspended-Over-Blog-About-Students:
Englanti opettaja Natalie Munroe on hieman kuumaa vettä, kun hän kuvaili arvokas lumihiutaleet luokassaan kuten: "Frightfully hämärä", "Rat kaltainen", "olen huolestunut lapsesi aikoo avata tulen koulun," minä vihaa lapsi "ja" Näyttää viisaammaksi kuin hän todellisuudessa on, "blogissaan. Keski Bucks koulupiiri on keskeytetty Natalie jälkeen vanhemmat valittivat ylläpitäjille. "On vaikea tietää, että olet istunut luokassa tunti ja puoli päivää ja hänen tuntea, että miten se on, kuten se on kauhea tunne," opiskelija Alli Woloshyn sanoi.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HP Pre 2 saatavilla tilata etukäteen 100 dollaria Verizon, merenkulku ulos 17 helmikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/hp-pre-2-available-to-pre-order-for-100-on-verizon-shipping-ou/:
Jos vain ei voi ajatella kuin ensi viikolla, ja täytyy saada uusi Pre korjata mahdollisimman pian, HP: n sinulle kuulu. Kuten luvattiin Jon Rubinstein eilen, Pre 2 ( sans ihana Palm branding) ovat nykyään ennakkoon osoitteessa $ 100 kahden vuoden Verizon sopimukseen. Tuettu ja sopimuksen vapautunut hinnoittelu on 450 dollaria. webOS 2.0, "Vivid" kosketusnäyttö ja tietysti, että tuttu muotokuva liukusäädintä näppäimistö odottavat niitä rohkeutta oman HP älypuhelin.

HP Pre 2 saatavilla tilata etukäteen 100 dollaria Verizon, merenkulku ulos 17 helmikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Uusista Keski | lähde HP | Lähetä | Kommentit

LG: n VL600 LTE-modeemi Verizon nyt virallisesti Mac-yhteensopiva

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/lgs-vl600-lte-modem-for-verizon-now-officially-mac-compatible/:
Verizon käyttäviä asiakkaita Pantech n UML290 LTE-modeemi (tai odottavat käyttää sitä) saivat viralliset Mac-ajurit viime kuussa , ja nyt - kuten luvattu - ne valitsevat LG VL600 LTE dongle sijaan on vihdoin saanut joitakin Mac-ajurit oman samoin. Osuma lähde linkkiä löytää kuin kätevä, helposti sulavia, ladattavia muodossa.

[Kiitos, Manuel]

LG: n VL600 LTE-modeemi Verizon nyt virallisesti Mac-yhteensopiva perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Post-Oracle ostaa, miten Sunin ohjelmisto tekee?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qDG4RymSs_I/Post-Oracle-Purchase-How-Is-Suns-Software-Doing:
GMGruman kirjoittaa "Oracle on jatkuvasti aiheuttanut avoimen lähdekoodin yhteisössä, koska se osti Sun, kysyen, onko siirtää yksinkertaisesti tuhota Sun. Mutta Paavali Krilli huomauttaa, Oracle on vankkumaton parantamista Sun johdettujen tekniikoiden - ja kannattavuuden lisäämistä , jonka pitäisi tarkoittaa ne kiinni noin kauan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


NYU professori yllättävää poistaa kameran takana päätään viitaten kivun ja pahoinvoinnin ja lifecasting

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
No, tämä ei ole oikeastaan yllätys. NYU professori / artisti Wafaa Bilal oli ar emovable kamera asennetaan takaisin hänen päänsä kautta kirurgisesti istutettua titaanista levy auttamaan häntä hänen lifecasting . Osoittautuu, että kamera aiheuttaa kohtuullisen määrän aiheuttama kipu hänen ruumiinsa hylkäsi vieras esine - taas, ei iso yllätys ole. Bilal kuitenkin näyttää melko unfazeed, ja vannoo jatkaa projektin kanssa, jonka hän sanoo olevan "kommentin hankala aika, ja kyvyttömyys kaapata muistiin." Mitä me epäilen, että hän vain halusi olla tunnettu kaveri, joka oli kamera istutetaan takaisin hänen päänsä, ja se on alright meille.

[Kuva: Brad Farwell ]

NYU professori yllättävää poistaa kameran takana pään vedoten kipua ja mielipahaa; lifecasting perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gearlog | lähde NBC | Lähetä | Kommentit

Un-Bricking Linux Plug Tietokoneet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVRk2TIccvE/Un-Bricking-Linux-Plug-Computers:
Anonyymi lukija kirjoittaa "vahingossa" bricking "hieman Linux pistoke tietokoneen ei tarvitse olla ikuisesti. Tämä on hyvä howto korjaamisesta kuin Linuxin käynnistämiseen pistoke tietokoneeseen. Esimerkiksi jos se käyttää uBoot ympäristö se on jo jonkin verran hyvä sisäänrakennettu hyödyntämistä työkaluja. artikkelissa mainitaan myös ESIA, Sheevaplug asentaja, openocd ja GuruPlug. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


3net 24 / 7 3D-kanava lanseeraa tänä viikonloppuna, mutta vain DirecTV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/3net-24-7-3d-channel-launches-this-weekend-but-only-on-directv/:
Määrä 24 / 7 lähetykset 3D kanavat USA menee yksi-kolme ensi viikolla, nyt, että Sony, Imax ja Discovery on ilmoittanut käynnistää omaa kanavaa, 3net , DirecTV rinnalla nykyistä n3D kanava ja ESPN 3D , joka alkaa kiehkura urheiluun videoita 24 / 7 on Ystävänpäivä . Tarkoitus mennä elää kaksikymmentä sunnuntaiyönä kanavalla 107 luvataan tuoreita ensiesiintymisensä kaikki kuukausi uusi show lisätty kierto joka ilta klo kaksikymmentäyksi Se on iso lupaus on "tarjota katsojille suurin kirjasto alkuperäisten 3D viihdettä maailmassa loppuun mennessä 2011 ", vaikka mitään 3D TV omistajille, jotka eivät ole DirecTV luultavasti vain iloinen, jos se todella lisätä niiden kanava lineups lähiaikoina, tarkista lehdistötiedote tauon jälkeen kaikki yksityiskohdat.

Jatka käsittelyssä 3net 24 / 7 3D-kanava lanseeraa tänä viikonloppuna, mutta vain DirecTV

3net 24 / 7 3D-kanava lanseeraa tänä viikonloppuna, mutta vain DirecTV perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Online-ainoa valuutta BitCoin Reaches dollarin kurssin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fv0j7iv_V68/Online-Only-Currency-BitCoin-Reaches-Dollar-Parity:
IamTheRealMike kirjoittaa "BitCoin vertaisverkkojen valuutta lyhyesti pääsi valuuttapariteetti Yhdysvaltain dollariin tänään, kun piikki kysynnän kolikot nostanut hintoja hieman yli 1 USD: 1 BTC. BitCoin käynnistettiin vuoden 2009 alussa, joten vain kaksi vuotta tämän avoimen lähde raha on mennyt ottaa lainkaan arvoa yhden kanssa ei vain avoimilla markkinoilla kilpailevien vaihtoa, mutta kyky ostaa aito tavaroita ja palveluja, kuten web hosting, gadgeteja, orgaaniset kauneudenhoitotuotteet ja jopa alpakkaa sukat. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Obama julkistaa suunnitelman vapauttaa 500 MHz taajuuksia, investoida 4G maaseutualueilla ja rakentaa maanlaajuinen yleisen turvaverkon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Tiesimme Valkoinen talo oli mukana FCC haluaa vapauttaa lisää 500MHz arvoinen taajuuksien seuraavan vuosikymmenen aikana yksityisten ja liittovaltion haltijat, kuten ilmoitti viime vuonna, ja nyt Obama on ilmoittanut suunnitelmasta tehdä se. Suunnitelma on kannustaa nykyistä taajuuksien valtaajat jonka osuus tuloista saadut huutokaupasta pois taajuuksia - enimmäkseen liikkuvan laajakaistan käyttöä - joka vain näyttää käyvän, ja nyt näyttää siltä, nämä huutokaupat on vapaaehtoista. Mutta se on vain jäävuoren huippu, suunnitelmaan kuuluu myös 5000000000 dollari investoinnit rakentamiseen 4G-verkkojen maaseudulla (jossa tavoitteena on saavuttaa vähintään 98% amerikkalaisista palveluun), 3 miljardin dollarin rahaston 4G T & K auttaa käyttöönotossa, ja 10700000000 dollaria ja julkisia langattomia turvaverkon. Kauneus suunnitelma on, että kaikki nämä ehdotetut kustannukset kompensoidaan taajuuksien huutokaupan, joka on arvioitu lisäävän 27800000000 dollaria, joista 9,6 miljardia dollari on omistettu alijäämän pienentämiseen. Niin, ja paras uutinen? Hallitus on jo löytänyt 115MHz arvosta liittovaltion taajuuksia että se voi vapauttaa käyttämällä sen muita taajuuksia tehokkaammin, ja on toinen 95MHz arvoinen sen nähtävyyksistä. Osuma lähde linkkiä nähdäksesi presidentti Obaman puheen aiheesta, joka on juuri alkanut, tai tsekkaa upotettu tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Obama ilmoitti suunnitelman vapauttamaan 500MHz taajuuksia, investoida 4G maaseutualueilla ja rakentaa maanlaajuinen yleisen turvaverkon

Obama julkistaa suunnitelman vapauttaa 500 MHz taajuuksia, investoida 4G maaseutualueilla ja rakentaa maanlaajuinen yleisen turvaverkon perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 13:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CBC News | lähde Valkoinen talo Lehdistötiedote | Lähetä | Kommentit

Microsoft julkaisi Internet Explorer 9 RC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5oeMRJub_6I/Microsoft-Releases-Internet-Explorer-9-RC:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Microsoft on julkaissut Internet Explorer 9 Release Candidate. Uusi RC rakentaa myös seuranta suojausominaisuus, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden valvoa, mitä kolmannen osapuolen sivuston sisällöstä voi seurata heitä, kun he verkossa sekä uusi ActiveX suodatus, jonka avulla käyttäjät voivat kytkeä päälle / pois ActiveX plug-ins. Best of all, Microsoft on korjannut mikä oli luultavasti suurin valituksen uuden version: jos haluat välilehtien erillinen linja osoiteruutuun siellä on nyt mahdollisuus kääntää, että siitä aivan click menu yläreunassa selaimen. Samaan aikaan IE9 RC on huomattavasti nopeampi kuin beta-versio. Lisäksi monet sivuston käsittelyongelmat on korjattu, mutta emme voi sanoa, että se toimii täydellisesti. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, uusi rakentaminen sisältää satoja korjauksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.