torsdag den 10. februar 2011

Skype for iPhone päivittää avulla se videocall Skype-TV, jos todella haluat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/skype-for-iphone-upgrade-lets-it-videocall-skype-for-tv-if-you/:
Ei uuden päivityksen pois Skype on IOS laitteiden tänään, mikä laajentaa uuden videocalling yhteensopivuutta ja "laajempi valikoima Skype asiakkaiden ja laitteet" lisäämällä h.264 yhteensopivuuden tarpeen keskustella kaikista Skypen tv-asiakkaille. Se on saatavilla tietyistä LG, Panasonic ja Samsung HDTV juuri nyt, kun Sony ja Vizio ovat molemmat ilmoittaneet se tulee olemaan osa heidän uusia HDTV tulee ulos myöhemmin tänä vuonna. Kyky soittaa mobiililaitteisiin näyttää antavan iso reunan Skypeen verrattuna muihin olohuone videochat asetelmia päässä Cisco , Logitech tai Microsoft Kinect , mutta vaikka yhteensopiva (ja hinnakas ) kamera kädessä, onnea löytää joku saavat maailmaa, jotka haluaa jutella kun olet jäähdytys sohvalla.

Skype for iPhone päivittää avulla se videocall Skype-TV, jos todella haluat perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 03:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9to5Mac | lähde iTunes , Skype | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar