torsdag den 12. maj 2011

Bang & Olufsenin 85-tuumainen 3DTV tulee Pohjois-Amerikassa 1000 dollaria per tuuma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/12/bang-and-olufsens-85-inch-tv-comes-to-north-america-for-1-000-pe/:


Koska nykyinen kokoonpano 3D pystyy HDTV vain eivät yksin riitä, Bang & Olufsen on laajentanut kokoonpanolla on BeoVision 4-85 plasma , joka on saatavilla Pohjois-Amerikassa ostajille ensi kuussa vain 85.000 dollaria. Suosimme pelastaa rikkauksia ja vielä harvinaisempaa asetetaan kuten Panasonic 152-incher , BeoVision järjestelmä sisältää kuitenkin kolmion BeoLab 10 keskikaiutin ja moottoroitu jalusta, joka vähentää sitä, kun et ole katsomassa. Joko niin, meillä ei kerro miten vietät (oletettavasti vääryydellä hankittu) dukaatin yli huomauttaa silmälasit tiedotteeseen alla, mutta jotka ovat kiinnostuneita pysyä askeleen edellä Jonesin pitäisi muistaa virkeänä versio 103 tuuman versio 3D saa tänä kesänä hyvin.

Jatka käsittelyssä Bang & Olufsenin 85-tuumainen 3DTV tulee Pohjois-Amerikassa 1000 dollaria per tuuma


Bang & Olufsenin 85-tuumainen 3DTV tulee Pohjois-Amerikassa 1000 dollaria per tuuma perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 toukokuu 2011 12:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mirasol näyttö saa valaistusratkaisun lukemista yksin juhlissa, baareissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/12/mirasol-display-gets-lighting-solution-for-reading-alone-at-part/:


Miten ratkaista ongelma, kuten valaistus Mirasol näyttö ? Toki tekniikka tarjoaa jotain kuuluu välillä perinteisen E Ink näytöt ja tablet nestekidenäyttö, jossa koko videon ja väri, alhainen virrankulutus, ja kyky katsoa kirkkaassa auringonvalossa, mutta se on vielä joitakin päättänyt haittoja: esimerkiksi puute taustavalo. Qualcomm oli pois yksinkertainen ja tyylikäs ratkaisu tällä viikolla CES on the Hill, lähinnä upottamisen kirja valoa laite, valaistus sen edestä - se ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet e-lukija saapuu tämä vastaus , mutta silti, joskus helpoin ratkaisut ovat parhaita. Prototyyppi näkyy pois DC tällä viikolla ollut napit taakse säätämällä kirkkautta, vaikka mukaan Digital Reader Qualcomm myös komeilu laitteen ympäristön valoisuuden tunnistin lähitulevaisuudessa. Teknologia olisi hyllyille tänä syksynä - ei sanaakaan siitä, onko laite pystyy huutaa sinua "pilaa silmät" lukemalla pimeässä.

Mirasol näyttö saa valaistusratkaisun lukemista yksin juhlissa, baareissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 toukokuu 2011 11:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Digital Reader | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


ViewSonic 7x kutistuu Honeycomb on 7 tuumaa ja pienen käden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/12/viewsonic-7x-shrinks-honeycomb-to-7-inches-for-the-tiny-handed/:

ViewSonic ViewPad 7x

No, näyttää siltä, ​​ViewSonic on vihdoin kaivamaan sen Android tablets ulos Froyo alamaissa , ja mikä parasta, se voi olla ensimmäinen markkinoille Honeycomb liuskekivi seitsemän tuuman lajike. Mukaan Pocket-nukkaa, yhtiö debyytti Tegra 2-powered ViewPad 7x Computex myöhemmin tässä kuussa. 7x muka pakkaus WiFi, HSPA +, ja HDMI-portti, kun paino on hoikka 0,84 kiloa. Niin, ja se sai design takana, joka on tarkoitus tehdä se näyttää "Funky" ... tai jotain. Ei ole sana, mutta hinta, se on huhuttu osuma hyllyt kesäkuussa.

ViewSonic 7x kutistuu Honeycomb 7 tuumaa ja pienen käden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 toukokuu 2011 01:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit