torsdag den 18. november 2010

Senaatti lautakunta hyväksyy sivuston sulkemisen Bill

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71TFioAHox4/story01.htm:
itwbennett kirjoittaa "senaatin oikeudellisten komitea on äänestänyt 19-0 puolesta lakiesityksen, joka sallisi Yhdysvaltain oikeusministeriön pyrkiä tuomioistuin määrää sulkemaan sivustot tarjoavat materiaaleja uskotaan rikkovan tekijänoikeuksia." Rogue sivustot ovat pääosin digitaalisia liikkeessä myydään laittomasti ja joskus vaarallisten tuotteiden "senaattori Patrick Leahy, pääsponsori laskun, sanoi julkilausuman." Jos ne olivat fyysisessä maailmassa, säilytä olisi läpällä välittömästi ja haltijoita pidätetään. Emme voi puolustella käyttäytymistä, koska se tapahtuu verkossa ja omistajat toimivat ulkomailla. Internet on vapaa - ei laiton. " Kuitenkin internet pysynee "laiton" vielä jonkin aikaa, koska on olemassa vain muutama työpäivää jäljellä kongressin istunnossa ja lasku on todennäköisesti läpi edustajainhuoneen että lyhyessä ajassa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatselu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/the-windows-pc-clickpad-finally-improved-synaptics-clickpad-is/:
Löydät yhteisen valituksen kaikissa useimmat Windows kannettava / netbook arvostelua . Ehei, se ei ole tekemistä prosessorin suorituskykyä, käynnistys kertaa, tai grafiikka kyvykkyys, se pyörii Tasohiirien, ja erityisesti ne, jotka on integroitu painikkeita sisällä pad itse - mitä on tullut tunnetuksi ClickPads. Vaikka me yleensä sormella (kyllä, pun tarkoitettu!) On kannettava vastaavien valmistajien valita hutera tyynyt (eh helma, HP ja Dell ), Synaptics - valmistaja näiden ClickPads - on yksi takana teknologiaa. Tietoisena nirso multitouch eleet ja hyppääminen osoittimet, Synaptics on kovasti työtä sen seuraavan sukupolven ClickPad IS Series 3, joka on tulossa tietokoneet joskus ensi vuoden alkupuolella. Joten, uusi kuva tunnistus ja ClickEQ teknologiaa, joka on ollut leivotaan uusi tyynyt vihdoin ratkaista kaikki valitukset ja pankaamme pois kannettavan tietokoneen hiiriä? Osuma tauko selvittää.

Jatka käsittelyssä Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatselu

Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatsella perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 16:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

ITG xpPhone myynnissä vihdoinkin!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/itg-xpphone-on-sale-at-long-last/:
Tuntuu ulottuu hyvin määritelmä "puhelin" vuoksi toimintoja tai silkka uhmakkuus? Saat olla ystäviä meille. Meillä on aina ollut pehmeä kohta ja ITG: n omituisesti raskaaksi xpPhone , joka todellakin ajaa Windows XP, vaikkakin Embedded-versio, ja hirvittävän asia on nyt myynnissä lähes kaksi vuotta kiusanteko. Se on käynnissä vain 798 dollaria PayPal Bux 3G-inkarnaatio, 732 dollaria 3G-ilmaiseksi, ja 666 dollaria (kyllä, että 666) ja 3G-vähemmän versio DOS Windowsin sijaan. Voisimme koko päivän listalle silmälasit tämän asian, joten suosittelemme osuma, että lähde linkkiä ja juhlia niitä itsellenne - vain varmista olla PayPal kirjautuminen kätevä kun vastustamaton nerdery tämä asia nousee esiin ja nappaa et ja koskaan antaa mennä.

[Kiitos, Eman Z]

ITG xpPhone myynnissä vihdoinkin! perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde xpPhone | Lähetä | Kommentit

Vaaka skaalaus SQL-tietokantojen?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0WD2yUGeSw/story01.htm:
still_sick kirjoittaa "Olen tällä hetkellä vastuussa toiminnasta ohjelmisto-as-a-palvelun käynnistämisen ja olemme yhä lyömällä rajoituksia, mitä voimme tehdä relaatiotietokantojen. Olemme etsineet eri nosql myymälöissä ja olen seurannut Adrian Cockcroft blogi Netflixillä jossa vertaillaan eri vaihtoehtoja. Olin kiehtoi viimeisimmän merkinnän, noin Translattice, joka väittää tarjota monia samoja skaalaus etuja SQL-tietokantoihin. Onko tämä edes mahdollista ottaen YMP lause? Onko ketään Käytettäessä järjestelmää kuin tämä tuotanto? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




USA saattaa poistaa kaikki autopuhelimiin, sanoo Trans. Sihteeri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MCByl41A78E/story01.htm:
gambit3 kirjoittaa "Yhdysvaltain hallitus voi vaatia autoja myös salausta teknologian, joka poistaa matkapuhelimen käyttö kuljettajien ja ehkä matkustajia." Uskon, että se tehdään, "Yhdysvaltain liikenneministeriö Ray LaHood sanoi keskiviikkona aamupäivällä." Minusta Teknologia on olemassa, ja luulen, että olet menossa nähdä teknologia tulee mukautuva autoissa poistaa nämä matkapuhelimiin. " LaHood on itse kuvaillut "riehua" vastaan häiritsee ajamista, ja jos on mahdotonta käyttää matkapuhelimen kun auton voi pelastaa henkiä, hän on kaikkien sitä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Modu tuskin hengissä jättänyt tarjouksen pääoman lomauttamalla suurin osa sen työntekijöistä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/modu-barely-alive-after-failed-bid-for-capital-laying-off-most/:
Modu ei todellakaan ryntäsi markkinoille mitään sen miniatyyri tarjoukset vielä, ja vaikka juuri ilmoitti Modu T ja tuleva Android-pohjaisen Modu W tarjoaa mahdollisuuden kääntää asiat ympäri, se näyttää Modu on vastaan taloudellinen köydet. Perustaja Dov Moran juuri ilmoittanut, että yhtiö ei ollut nostaa rahaa Tel Avivissa, ja hän joutuu irtisanomaan suurimman osan työvoimasta pysyä hengissä. Modu työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä, ja se tietysti tulee olemaan vaikeuksia rakentaa ja myydä puhelimia mitään vähemmän, mutta Dov sanoo yhtiö "edelleen myydä tuotteitaan" ja hän tulee olemaan metsästää "muista pääomaa. "

Modu tuskin hengissä jättänyt tarjouksen pääoman lomauttamalla suurin osa sen työntekijöistä perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 15:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ Recombu (Twitter) | lähde Karttapallot | Lähetä | Kommentit

Qualcomm puhu AT & T, muut lentoyhtiöt yli MediaFLO taajuuksien myynnistä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/qualcomm-talking-to-atandt-over-mediaflo-spectrum-sale/:
Nähdäkseni Qualcomm ei ollut tosissasi kun se sanoi myymällä MediaFLO: n taajuudet mahdollista nyt, että se keskeytti suoran kuluttajille mobiili-tv. BusinessWeek raportoi, että yritys on istunut viime aikoina "useiden lentoyhtiöiden" - vaikka vain AT & T on kutsuttu ulos nimen - oletettavasti kanssa tavoitteena täsmentämiseksi, kuinka paljon dinero se voisi maa näköpiirissä taajuuksien MediaFLO käyttää antamatta ohjelmointi. Qualcomm maksaa lähes $ 700 miljoonaa taajuuksien aikana viime vuosikymmenen aikana, ja se sijaitsee 700MHz lohko - lohko sekä AT & T ja Verizon käyttää laajasti kuin ne, jotka rakentavat uuden sukupolven verkkoihin - niin se on järkipuhetta he molemmat rakastavat ostaa todennäköisesti hyvällä palkkio, mitä Qualcommin alunperin maksettu. Oli aika, että me rakastimme ajatus multicast mobiili-tv-ohjelmat, mutta tässä vaiheessa, ei se tunnu kaiken pitäisi olla menossa naudanlihan Langattoman laajakaistan?

Qualcomm puhu AT & T, muut lentoyhtiöt yli MediaFLO taajuuksien myynnistä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 16:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink mocoNews | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Toyota esittelee Electric RAV4, Powered By Tesla Moottori

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pGG9b2P-qM4/story01.htm:
thecarchik kirjoittaa "Kuten sanotaan, kaikki vanha on uusi uudelleen. Neljätoista vuotta sen jälkeen, kun avasi ensimmäistä RAV4 crossover vuoden Los Angeles Auto Show Toyota palasi LA käynnistää kaikki sähköllä version uusin RAV4. Ja tämä on , kuten logot teaser kuva julkaistiin aiemmin sanoi, "powered by Tesla." Käynnistää toinen versio RAV4 EV on nopea aikataulu, jota johti työryhmä koostuu Toyota teknisessä keskuksessa Ann Arbor, Michigan, ja joukkue Tesla Motors. Kumppanuus rakentaa 35 "Phase Zero"-testi versiot uusin RAV4 EV ensi vuonna, jolloin tuotanto käynnistää odotettavissa vuonna 2012. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Rekisterin hakata mahdollistaa suoran lastauksen median Windows Phone 7 laitteiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/registry-hack-allows-for-direct-loading-of-media-on-windows-phon/:
Mieluummin ladata media onto Windows Phone 7 laite vanhanaikaiset tavalla? Näyttää siltä, että oikea ratkaisu on vain yksinkertainen Windowsin rekisterin hakata pois. Tulossa pian USB tethering hakata , ihmiset on Windows Phone Central on nyt havainnut, että voit tehokkaasti kääntää Windows puhelimesi USB muuttamalla vain kolme merkintää rekisterissä Windowsin työpöydän PC. Kun valmis, voit vetää ja pudottaa tiedostoja sydämesi kyllyydestä - vaikkakin vain tietokoneen, joka oli rekisterin hakata tehty, tietenkin. Osuma lähde linkkiä ja täydelliset tiedot.

Rekisterin hakata mahdollistaa suoran lastauksen median Windows Phone 7 laitteiden perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 14:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Windows Phone Central | Lähetä | Kommentit

399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/ipads-fondue-sets-appearing-at-tj-maxx-locations-across-the-cou/:
Toki tiedämme, missä te mennä, kun olet lähellä nauhat mall ja täytyy noutaa epäsäännöllisesti kokoinen Tommy Hilfiger paita, tai kun loppuu Paco Rabanne Kölnin ennen kuumat treffit, mutta ehdottomasti ei kaksinkertaisen toteuttaa, kun meidän vihjeidenmyyjä Aaron lähetti meille nämä kuvat hän otti 16GB WiFi iPad että hän löysi TJ Maxx Vernon, NY - eikä vain siksi, että he tulevat suhteellisen kohtuullinen 399 dollaria. Teimme pari puheluita ja löysin kaupoista Ohiossa ja New Jersey (mukaan lukien se, joka sanoi, että he olivat tilan karjaa takaisin Black Friday ), kun iski toistamiseen muissa osissa maata. Silti, jos etsit pudottaa käteistä yhteen nämä kaverit, olimme tehdä nopeasti puhelun paikalliseen pistorasiaan, ennen kuin suuntaat Apple Store. Ja kun olet valmis, älä unohda vauhdissa Half Price Kirjat ja poimi alennushintaisen kopion Rohkea Tuore Piece of Humanity Bill O'Reilly. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

[Kiitos Aaron ja Jared]

Jatka käsittelyssä 399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata

399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Apple viestiä IOS 4.2.1 muuntogeenisten siementen, iPads kuolata odottamaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/apple-posts-ios-4-2-1-gm-seed-ipads-salivate-in-wait/:
Okei, joten meillä on lähes vapauttaa tässä vaiheessa, eikö? Lähettämisen jälkeen WiFi-paikattu GM viime viikolla Applen takaisin se uudelleen IOS 4.2.1 rakentaa sen iPhone Developer Program jäseniä ... ja toivotaan tämä on aivan viimeinen ennen kuin se iskee iTunes laitokset eri puolilla maata. Tai te tiedätte, voit saada sen nyt, jos pulittaa osan varoista Cupertino suuntaan. Puhelu.

[Kiitos, Dave]

Apple viestiä IOS 4.2.1 muuntogeenisten siementen, iPads kuolata odottamaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yhden Re-Tweet Maata kiinalainen nainen työleirillä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0DVH9K32j68/story01.htm:
lee1 kirjoittaa "nainen Kiinassa on tuomittu vuoden Re-opetuksen" työleirillä rikoksesta "häiritsevät sosiaalista järjestystä" jälkeen retweeting vitsi Twitterissä (joka on kokonaan kielletty Kiinassa, mutta suosittu nontheless) . Cheng Jianping ollut toistuvia Twitter kommentti viittaa siihen, että kansallismieliset mielenosoittajat kolari Japanin paviljonki Shanghain maailmannäyttelyssä, että sanat 'Charge, vihainen nuoret. " Tuolloin Kiina ja Japani olivat selkkauksista yli ryhmä asumattomia saaria Itä-Kiinan meren, ja nuorisoryhmät Kiinan ollut osoittaa Japania vastaan, Smashing japanilaiset tuotteet, piipittää oli lempeä chiding mielenosoittajat. Ms Cheng voi Lisäksi on kohdistettu koska hän on ihmisoikeusaktivisti: hän oli allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaadittiin vapauttamaan Kiinan vangittiin Nobelin rauhanpalkinnon Liu Xiaobo. Hän on ollut pidätettynä aiemmin useiden muiden "rikoksia" mukaan lukien arvostelee Kiinan kommunistisen puolueen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.