torsdag den 18. november 2010

Jolibook maksaa £ 279 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, saattaa olla huomenna kanssamme

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/jolibook-to-cost-279-in-the-uk-could-be-with-us-tomorrow/:
Netbook ei ehkä enää seksikäs pakko saada lisävarusteena he kerran olivat, mutta ehkä ottaa Jolicloud muokatun Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä aluksella on keinutella ihmisiä luovuttamaan tämä toinen näyttää. Kyllä, Jolibook että me niin äskettäin näimme ensimmäistä kertaa on kyse siitä, että sen vähittäismyynnin debyytti, Yhdistyneen kuningaskunnan saada ensimmäinen tilaisuus vuoto käteistä sitä. Netbook News raportoi tarkka maksu on £ 279 ($ 443), kun taas Wall Street Journal on sana, että koko roska voisi alkaa jo huomenna. Tämä hinta on, kuten on luvattu, kilpailukykyinen, mutta se ei ole aivan halpaa riitä houkuttelemaan ostajia kaikki itse - Jolicloud on toivoa sen käyttöjärjestelmä on niin hyvä pitkäaikaiseen käyttöön, koska se näytti lyhyesti välähdyksiä toistaiseksi, jolloin Tämä 10.1-incher pitäisi olla paljon ongelmia perustella sen kustannuksia.

Jolibook maksaa £ 279 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, saattaa olla huomenna kanssamme perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 05:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Netbook uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar