torsdag den 18. november 2010

Jabra debytoida kuusi kosketusnäyttö-pariksi kuulokkeet on suunniteltu Microsoft Lync

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/jabra-debuts-six-touchscreen-paired-headsets-designed-for-micros/:
Microsoftin Lync, oletettu "seuraavan sukupolven Unified Communications" (alias rebranded Office Communicator) vain teki virallisen debyyttinsä tällä viikolla, ja se näyttää se jo raastava jopa joitakin melko iso laitteisto kumppaneita. Niistä ensimmäinen on Jabra , joka on juuri rakentaneet peräti kuusi uutta kuulokkeita, että jokainen tulee pariksi omia kosketusnäyttö. Nämä kaikki kuuluvat Jabra Pro 9400 ja Jabra Go 6400-sarjan, jossa kukin pakkaus samankaltaisia peruslaitteen vaan tulevat kuulokkeet erilaisia siirrettävyys, mistä täysikokoinen kuuloke, standardi Bluetooth-kuuloke, voit myös käyttää puhelimen kanssa. Ja aivan hyvä toimenpide, Jabra on myös jyrinä uuden Jabra PUHU 410, mikä on yhtiön ensimmäinen USB-powered kaiutinpuhelin. Tietenkin ne kaikki myös tullut joitakin selvästi liike-mielinen hinnat (yli $ 500), mutta se näyttää ne ovat kaikki saatavilla välittömästi.

Jatkaa lukeneisuus Jabra ensiesiintymisensä kuusi kosketusnäyttö-pariksi kuulokkeet on suunniteltu Microsoft Lync

Jabra debytoida kuusi kosketusnäyttö-pariksi kuulokkeet on suunniteltu Microsoft Lync perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 12:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Jabra | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar