torsdag den 18. november 2010

Dark excitons voisi syttyä teidän kvanttitietokoneen, elämä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/dark-excitons-could-light-up-your-quantum-computer-life/:
Dark excitons voisi syttyä teidän kvanttitietokoneet, elämä Joo, olemme yhä hengailu pelissä Q * Bert ja odottavat ihmiset saada nämä qubits spinning. Samalla tutkijat ovat löytäneet uuden tien seurata matkalla kvantti valaistumiseen. Uusi, synkempi polku, jossa käytetään ns tumma excitons kuin kvantti bittiä. Vaikka tuplaamista niin suuri nimi tuleville robo-gigolos, tumma exciton on elektroni-aukko paria rinnakkain pyörii. Samanaikaisesti spin, joka tekee tästä quasiparticle "pimeä", myös sitä voidaan pitkäaikainen ja kriittisesti, on innoissaan sähkövarauksen asettaa sen tilan, että voidaan sitten lukea etsimällä päästöihin fotoni. Kiehtovia? Ehdottomasti. Tulossa työpöydälle lähellä sinua? Tuskin - ei ellei työpöydällä säilytetään lämpötilassa 4,2 astetta K, anyway.

[Kuva luotto: Smite-Meister ]

Dark excitons voisi syttyä teidän kvanttitietokoneen, elämä perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Ars Technica | lähde Luonto Fysiikka | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar