torsdag den 18. november 2010

Netflix toimitusjohtaja sanoo kuluttajat vain eivät ole kiinnostuneita pitkän muodossa video kannettavien laitteiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/netflix-ceo-says-consumers-just-arent-interested-in-long-form-v/:
Olimme kieltämättä innoissaan Netflix tulossa iPhone ja iPad , mutta mukaan toimitusjohtaja Reed Hastings - joka puhui aiheesta aikana Web 2.0 Summit paneelikeskustelu - että liikkua on todellakin ollut vain vähän vaikutusta yhtiön liiketoimintaan. Hänen mielestään nämä tulokset osoittavat, että kuluttajat vain eivät ole kiinnostuneita streaming pitkän muodossa video mobiililaitteissa, vaan mieluummin kokemusta isompi näyttö. Tukea hänen päätökseen, Hastings asia miten Netflix yhdentymisen Xbox 360 , PS3 ja Mac merkittävästi kasvoi tilaajakanta. Vaikka meillä henkilökohtaisesti eri mieltä hänen tuomionsa matkapuhelin ja myöntää hänelle kunniatohtorin kapteeni ilmeinen lainaajat hänen isompi näyttö ensisijaisesti huomioita, me vielä viihdyttää mahdollisuus, että Hastings tietäisivät somethings emme. Se ei ole sanoa lause korrelaatio ei tarkoita syy ei kutitus takaisin meidän kurkkuun kuitenkin. Mutta entä te, lukija? Oletko hyödyntää pieni punainen app Apple kannettavien laitteiden tai jopa teidän uusi Windows Phone 7 luuri ? Hit kyselyn kertoa mitä kuuluu.

View Poll

Netflix toimitusjohtaja sanoo kuluttajat vain eivät ole kiinnostuneita pitkän muodossa video kannettavien laitteiden perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 04:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mashable | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar